+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A csillogó bokalánc a nyár legmeghatározóbb kiegészítője

Kövér Szilvia
2022.05.17 11:00
A csillogó bokalánc a nyár legmeghatározóbb kiegészítője

A csillogó bokalánc a nyár legmeghatározóbb kiegészítője

 

A kellemes nyári idő beköszöntével ismét elővehetjük kedvenc szandálunkat, papucsunkat. Ezekhez a csodás nyári lábbelikhez pedig tökéletesen passzolnak a nőies, csillogó bokaláncok. A gyönyörű, bokán viselt ékszerek odavonzzák a tekintetet. Nyaraláson, bulikon, fesztiválokon szinte kötelező darabok.

 

Stílusos ékszerek a magabiztos megjelenésért 

A megjelenésünket nem csupán a gondosan összeválogatott ruhadarabok határozzák meg, hanem a hozzájuk választott kiegészítők, ékszerek is. Nyáron a nyitott lábbelik mellé különösen ajánlott egy-egy mutatós bokalánc, mellyel felturbózhatjuk külsőnket. Az ékszerek sokkal élénkebbé varázsolják az egész lényünket. Egy ragyogó fülbevaló, egy ütős bokalánc és máris sokkal sikkesebb az egész outfit. Kiegészítők nélkül egyhangú és szürke volna az egész világ.

Webáruházunk divatékszerei között vegyesen, többféle stílus is megtalálható. Finom, elegáns darabok, hangsúlyosabb, markánsabb ékszerek és különleges szettek is elérhetők. Bokaláncok esetében mindenképpen érdemes kipróbálni a komplett készleteket, hiszen a koktélruhák, szoknyák és sortok szezonjában kihagyhatatlan kellékek. A láb hangsúlyozásánál fontos odafigyelni a körmök és a sarok állapotára is. A helyesen megválasztott körömlakk és bokalánc kombinációjával elképesztő hatás érhető el. 

Csillogó bokalánc, mint az élénkség szimbóluma

A bokaláncoknál rendkívül lényeges az aprólékos megmunkáltság, ezek az ékszerek a finom eleganciát, a nőiességet és az élénkséget sugározzák. Izgalmas bokalánc kínálatunkban mindenki talál maga számára ideálisat, akár a szolidabb, kifinomultabb modelleket preferálja, akár a bohókásabb, kihívóbb több medálos vagy épp vastagabb láncú kiegészítőket.

Az ezüst színű bokaláncok tulajdonképpen bármilyen nyári ruhához tökéletesen passzolnak. A finomabb, nőies láncok mellé érdemes hasonló stílusú fülbevalót választani. Ebben az esetben tanácsos kerülni a túl hivalkodó függőket, hogy a bokalánc kellően érvényesülhessen. Másrészt ezáltal elkerülhető a giccses hatás.

Remekül feldobják az öltözetet a csillogó medállal ellátott bokaláncok, vidám és energikus hangulatot közvetítenek, mint például a szívecskés gömbökkel díszített bokalánc. Ideális választás randevúra, szabadtéri rendezvényekre. Ugyanígy a hullámos pillangós darab vagy a köves csillagos bokaékszer is tökéletes kiegészítője koktélruháinknak.

Ezekkel a varázslatos kiegészítőkkel abszolút feldobhatók a szürke hétköznapok, érdemes kihasználni a nyári meleg nyújtotta lehetőségeket, hiszen a szandálos, papucsos időszakban kacér, dekoratív bokaékszerek viselhetők.

Bokalánc etikett 

Általánosságban elmondható, hogy munkahelyen nem tanácsos bokaláncot viselni, kivéve ha nagyon laza a légkör. Különleges alkalmakkor, céges rendezvényeken viszont tökéletes eleme lehet a szettünknek.

Mellőzzük a csengő, hangosabb darabokat könyvtárban, templomban, ellenben strandon, partikon, baráti összejöveteleken megéri lenyűgözni a társaságot egy csillogó bokalánccal.

A bokaláncok viselése által sokkal felszabadultabbak, és magabiztosabbak lehetünk. Egy vidám kiegészítő nemcsak a hangulatunkon és a megjelenésünkön emel, hanem a környezetünkre is pozitívan hat.

Ahogyan a mondás tartja, az önbizalom belülről fakad, de a belső szépség megtámogatható a sikkes külsővel. A kettő együtt kölcsönösen erősíti egymást, és tökéletes összhangot alkot.