+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Fül piercing szúrás helye szerint

A fülpiercingek olyan testmódosítások, amelyek során apró lyukakat szúrnak a fülben, hogy ékszereket helyezhessenek el azokban. Ez az eljárás évszázadok óta létezik, és az emberek szerte a világon használják a fülpiercinget különböző kultúrák és stílusok kifejezésére.

A fülpiercingeket általában két módon szokták készíteni: a piercingpisztollyal vagy kézzel történő szúrással. A piercingpisztolyok általában gyorsabbak és kényelmesebbek, de néhány szakember szerint ezek a módszerek a fül sérüléseinek nagyobb kockázatával járhatnak, mint a kézzel történő szúrás. Mindkét módszernek megvannak a saját előnyei és hátrányai, és a kiválasztásuk függ az egyéni preferenciáktól és az adott szakember által alkalmazott módszerektől.

A fülpiercingek számos különböző típusa létezik, és ezek között vannak olyanok, amelyeket a fül külső részén vagy belső részén helyeznek el. Az egyes típusok között eltérhet a szúrás fájdalma, az ékszer mérete és stílusa, és a gyógyulási folyamat is.

Fontos megjegyezni, hogy a fülpiercingek kezelése nagyon fontos a gyógyulási folyamatban. A megfelelő ápolás és tisztítás segít elkerülni a fertőzéseket és a gyulladásokat. A fülpiercingek gyógyulási ideje általában 4-6 hétig tart, és az ékszereket nem szabad eltávolítani ebben az időszakban.

Az ékszerek kiválasztásakor fontos a méret és az anyag, például az arany, az ezüst vagy a titán választása. A különböző ékszerek között vannak kis labdák, gyöngyök, cirkónia kövek és sok más lehetőség, hogy kifejezhesd a saját stílusod és személyiséged.

Összefoglalva, a fülpiercingek egy nagyon népszerű testmódosítási forma, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy egyedi stílust és személyiséget fejezzenek ki. A szúrási módszert és a típust érdemes gondosan kiválasztani.

Néhány piercing lövés fajtája:

  1. Hüvelykujj A hüvelykujj szúrás a fül felső részén található, az ún. concha területén. Ez az egyik leggyakoribb szúrási hely a fülön, és általában a kisebb ékszerek, például a cirkónia kövek vagy kis labdák használatához ajánlott.
  2. Tragus A tragus a fül külső részének azon része, amely az arc felé néz. Ez a terület egy kis, kiugró dudor, amely általában kiváló helyszín a kis ékszerek számára, és sokak számára kényelmesebb, mint a hüvelykujj szúrás.

  3. Anti-tragus Az anti-tragus az arc felőli oldalról a fül középső részén helyezkedik el, és egy kicsit nehezebb szúrni, mint a hüvelykujj vagy a tragus területe. Az anti-tragus egyébként ideális helyszín a díszesebb, nagyobb ékszerek számára.

  4. Helix A helix a fül felső külső része, az ún. kartacs területe. Ez a terület általában könnyen szúrható és sokak számára szép helyszín a kisebb, cirkónia kövekkel díszített ékszerekhez.

  5. Rook A rook szúrás a fül belső felső részén, a hélix és az anti-tragus között található. Ez a terület kevésbé gyakori a fülpirszingek között, de népszerű a nagyobb, díszesebb ékszerek számára.

  6. Daith A daith az anti-tragus és a rook közötti részben helyezkedik el. Ez a terület szúrása általában kissé fájdalmasabb, és sokan úgy találják, hogy az ékszerek kényelmetlenek lehetnek, de azért mégis sokak számára vonzó lehet.

  7. Snug A snug a fül belső felső részén, a helix és a fülcimpa között helyezkedik el. Ez a terület egy kicsit nehezebb szúrni, mint néhány másik fülpirszing hely, de nagyon mutatós és népszerű, különösen a különböző alakú és méretű ékszerekkel.

  8. Conch A conch terület a fül középső részének a belső vagy külső részén található, és számos lehetőséget kínál az ékszerek számára

22  ÚJ
96  termék
Lobe (fülcimpa)
22  ÚJ
91  termék
Tragus
22  ÚJ
91  termék
Helix
11  ÚJ
33  termék
Rook
11  ÚJ
33  termék
Daith
ÚJ
10  termék
Industrial