+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Testláncok

Légy rendkívül magabiztos, lepd meg magad és kápráztasd el őt egy szenzációs, testlánccal: szexi és feltűnő, izgalmas és izgató. A testlánc lenyűgöző játék az érzelmekkel és az érzésekkel. Bár a testláncnak évszázados hagyományai vannak, manapság reneszánszát élik ezek a csillogó a nőiességet hangsúlyozó lenyűgöző darabok, melyek semmit nem fednek annál többet mutatnak meg. Légy bátor és szerezz meg egyet egy káprázatos arany, vagy ezüst színben.

-34%
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Testlánc, ezüst színű mell ív
Testlánc, ezüst színű mell ív
11 390 Ft
17 190 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-19%
Raktáron
Kedvencekhez
Testlánc, ezüst színú csípőlánc
Testlánc, ezüst színú csípőlánc
10 490 Ft
12 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Az extravagáns melldíszek és testláncok pszichológiája

Sokan azt gondolják, hogy kizárólag akkor érdemes egy szexi melldíszt, vagy egy lenyűgözően erotikus testláncot viselniük, ha hibátlan az alakjuk. Ám ez több okból sem igaz. Egyrészt a testláncok szenzációs kiegészítői lehetnek partyknak, vagy fesztiváloknak és egyáltalán nem az az üzenetük, hogy kapható vagy bármire, hanem éppen az, hogy tökéletesen tisztában vagy önmagaddal és jól érzed magad a bőrödben. Van még egy pszichológiai hatásuk: amikor a férfiak ilyen meglepő és látványos megoldással, általuk ritkán látott önkifejezési eszközzel találkoznak, lenyűgözi őket, és nem a hibákat keresik. Úgy fest, hogy egy testlánc kihívó és feltűnő, de inkább láthatatlanul öltöztet, és szinte elvarázsolja a férfiakat

Extravagáns melldíszek

Szexik. Lenyűgözőek. Alkalmik. Ki kell mondanunk, hogy a melldíszek egyértelmű utalások arra, mire vágysz. Sokat sejtettnek, de semmit nem mutatnak ezért akár a csupasz testeden, vagy felsőn is viselheted: az aranyszínű (vagy ezüstszínű) köves melldíszünk meseszép, csillog, tekintetet vonz és el sem engedi, hiszen szellős, tényleg csak azt takarja el, amit nagyon muszáj. Ennél egy kicsit „prűdebb” és visszafogottabb az ezüst színű (vagy az arany színű) függő melldíszünk mely az aranynál jobban hasonlít egy melltartóra. Válaszd bármelyiket is a hatásuk elképesztő lesz ez pedig hozzáad majd a megjelenésedhez, rendkívüli önbizalmat ad és szemkápráztatóan hangsúlyossá teszi azt amit szeretnél.

Csípőláncok, combdíszek

Válaszd akár fesztiválszezonra, vagy egy szexi kiegészítőnek egy közös vacsorához, sétához, az arany színben pompázó csípőláncok vagy a különleges (elasztikus, ezért minden combon tökéletesen mutató) szexi combláncok egyikét, ami egy felsliccelt szoknyával viselve te leszel az est királynője. Ezek az ékszerek, kiegészítők  mind mind a hódításra születtek, arra, hogy te légy a központban, hogy tiéd legyen minden szempár és a fókusz.

Ne csak szexi legyél, érezd magad annak is a lenyűgöző csípő láncaink, combdíszeink és melldíszek segítségével. Engedd szabadon a benned rejlő dögöt és lény extrém nőies.