+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Prémium női karórák

Lenyűgöző dizájnú nőies vonalak, divatos rosegold, ezüst vagy prémium színek, elegáns vagy éppen a sportos megjelenés megkarcolhatatlan kristály üveglapok és a vízállóságuk teszik az általunk forgalmazott órákat egy olyan kiegészítővé, melyek bár éppen az időt mérik mégis időtlenek, kecsesek és magával ragadóak akár szettben, akár önálló óraként is. Találd meg a hozzád illő tökéletes órát.

-19%
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Karóra, quartz fém szíjas WRG 4 féle színben
Karóra, quartz fém szíjas WRG 4 féle színben
Karóra, quartz fém szíjas WRG 4 féle színben
Karóra, quartz fém szíjas WRG 4 féle színben
9 290 Ft
11 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-11%
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Karóra, retro quartz 2 féle színben
Karóra, retro quartz 2 féle színben
Karóra, retro quartz 2 féle színben
8 490 Ft
9 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Így válaszd ki a hozzád illő órát

Különös tény, hogy a férfiak több órát vásárolnak, mint a nők, ezért a reklámok túlnyomórészt a férfi órákról szólnak. A női órák piaca sok évtizeden át háttérbe szorult, szinte mellékszereplő volt, sőt sokáig nem is léteztek női órák, csupán a férfi órák kicsinyített változata voltak, esetleg néhány gyémánttal vagy féldrágakővel díszítve, hogy "nőiesebbé" tegyék őket.Az órákat kedvelő nők számára jó hír, hogyaz elmúlt évtizedekben az óragyártók figyelme a nők felé fordult és igyekeznek kiszolgálni a női ízlés sokféleségét.

A hozzád illő női óra kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venned. A méret fontos: egy vékony csuklóra választhatsz nagy vagy kis számlapos órát is, egy vastagabbra inkább a nagyobb számlappal ellátott órák illenek. Fontos választási szempont a stílus: a klasszikus forma továbbra is a kerek, de néhány nő a merészebb, esetleg "férfiasabb", szögletesebb órát részesíti előnyben. Érdemes eldönteni, hogy az órát mindennapi viseletre vesszük, vagy alkalmi óraként kívánjuk hordani: ez utóbbi esetben jó választása a legtöbb exkluzív Hannah Martin óránk (akár élénkebb színekben, mint a rosegold, a réz), és az IBSO óraszettünk, amely figyel arra, hogy a teljes ruhatárhoz passzoljon hiszen rosegold és ezüst változatban is kapható a hozzá illő karpereccel.

A számlapdíszítés általában szebb és díszesebb ezeknél az óráknál, nagyon gyakran ékköves, ami mutatós lehet, és eleganciát kölcsönöz az órának. A mindennapi viselethez inkább a sportosabb, lazább Geneva óráinkat ajánljuk (akár tengerész akár egyszínű) szíjjal.

Nehéz kiválasztani az óra színét, paradoxon, de egy fehér színű óra inkább áll jól egy fehérebb bőrtónusú olyan hölgynek, aki szívesen visel egyszínű ruhákat, míg egy színesebb óra, színesebb szíjjal inkább a „színesebb egyéniségeknek” állhat jól. Az arany, a rosegoldis elég sokoldalúan alkalmazható viszont elegáns kinézetet kölcsönöz az óráknak.

Az óra, több mint óra

Az elmúlt néhány évtizedben – a technika rendkívül gyors fejlődése miatt – az órák szerepe átalakult. Ma már nem elsősorban az idő mérésére használjuk őket, hanem kihagyhatatlan és vágyott kiegészítői lehetnek a szettünknek: ezért egy óra ma már nem feltétlen elég. Az óra ma már egy gyönyörű kiegészítő, és végül is a kiegészítők tesznek minden nőt egyedivé és kivételessé. Egy gyönyörű Hannah Martin vagy IBSOóra - legyen az akár bonyolult, akár minimalista - jellegzetes megjelenést kölcsönözhet neked, és sokkal több mint egy óra: az egyediessége, a magabiztosságod és a nőiességed megtestesítője.

Lepd meg magad egy csodás hozzád illó órával és viseld magadon a stílusodat.