+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Cubic Zirconia ékszerek

A cirkónia köves ékszerek különlegessége az, hogy ha szeretnéd elegánsak, ha úgy akarod picit feltűnőek. Lehetnek hangsúlyosak, de ha jobb szereted, akkor decensek. Bárhol és bárhogy viselheted őket: klipekben, karkötőkben és gyűrűkben is: a közös bennük az ellenállhatatlan, csillogó, csodásan megmunkált, a gyémánt lenyűgöző csillogását nyújtó cirkónia kő, mely minden ilyen ékszer alapja. Királynői ékszerek, lenyűgöző áron.

Amit a cirkónia kőről tudni érdemes

A zirkónia / cirkónia egy rendkívül elegáns olyan mesterséges drágakő, amely nagyon hasonlít a gyémántra, de mégis sok mindenben különbözik tőle. A cirkónia egy mesterséges ásvány, bár a természetben fellelhető, nagyon ritka.Így az ékszerekben található cirkóniatúlnyomó többsége laboratóriumban, ember által előállított.A cirkónia rendkívül könnyen formálható, sokáig természetesen ragyog és szinte bármilyen méretben készíthető, esztétikus és gyönyörű, tökéletes ékköve lehet női gyűrűknek, láncoknak, karkötőknek.

Cirkónia karkötők, charmok, klipek

Azt szeretnénk, hogy a cirkónia köves karkötőink, klipjeink és charmjaink között biztosan megtaláld a stílusodnak megfelelőt, ezért éppúgy találsz köztük minimalista, a letisztultságot előtérbe helyező modelleket (mint a szikrázó falevél, a jégcsapok vagy az időtlen csillogás fantázianevű klipünk) mellett feltűnőbb charmokat (ilyen a három fémárnyalatú tripla logó függő charm) vagy különleges színűeket és hatásúakat. A klip szív rózsaszínje, vagy a szikrázóan kék esőcsepp színvilágával lenyűgöző leszel, hozzád ad és ragyogó önbizalommal áld meg. Minden karkötő, cirkónia köves charm vagy cirkónia klip időtálló, ragyogó csillogást kölcsönöz neked.

Cirkónia gyűrűk a fenséges ragyogásért

Képzeld el, hogy egy – éppen hozzád, a stílusodhoz illő – fenséges ragyogású cirkónia gyűrűt viselsz a szettedhez. Ellenállhatatlan, válassz akár százszorszép mintás (rosegold és ezüst) szettet, decens szerencse szitakarkötőt ezernyi apró kővel, vagy egy egyköves rózsaszín bogyót (ezüst rózsaszín színkombinációjú) netán egy összefonódó szív alakú csodaszép gyűrűt. Egy cirkónia gyűrű ragyogóvá, feltűnővé varázsol, önbizalmat kölcsönöz miközben a kecsességével, a páratlan szépségével lenyűgözi a környezetedet.

Így válaszd ki a köves ékszeredet

Bármelyik cirkónia köves ékszert is válaszd, az egyetlen, amit el kell döntened a kő maga. Rajtad múlik, hogy milliárdnyi apró cirkóniakő fenséges ragyogásával szeretnéd körbevenni magad, vagy inkább néhány nagyobb méretű kővel rendelkező, figyelemfelhívóbb és koncentráltabb ragyogású ékszert választasz. Nem tudsz tévedni, mert a tökéletes csiszolása és varázslatos ragyogása kiemel, hozzád ad elkápráztat és még vonzóbbá varázsol.

Merülj el az érzékek világában, ragyogj stílusosan egy cirkóniaköves ékszer segítségével. Találd meg a hozzád illőt és rendeld meg akár most.