Hip-Hop ékszerek, Iced out (Unisex)

Travis Scott, Drake, Kanye West, Offset és, hogy a női vonalat is erősítsem Nicki Minaj, Remy Ma, Missy Elliot, Cardi B. 
Ha itt jársz gondolom nem kell őket bemutatnom :) Elhoztuk nektek ezeknek a nagy reppereknek a legcsillogósabb nyakláncait, karkötőit, óráit... Magyarország legnagyobb hip-hop ékszer választéka található a wearing.hu-n így érdemes szétnézni. A stílus egyezik viszont a formák eltérnek. Vannak extravagáns ékszerek amikhez viselőjének szüksége van önbizalomra, vagy vannak a klasszikusok amik sosem mennek ki a divatból. Egy biztos, ha ez a te stílusod, akkor itt megtalálod a te ékszeredet.

Minden tőlünk vásárolt terméket egy speciális kerámia bevonattal látunk el, amitől nem csak sokáig csillogó és fényes marad az ékszer, hanem a hydorfob hatásának köszönhetően minden nedvességet taszít magától, legyen az víz vagy veríték. Amivel próbálunk még kedveskedni a vásárlóinknak, az az, hogy minden tőlünk vásárolt ékszert méretre állítunk. Amelyiknél opcióként be van állítva azt kérheted rövidebbre, így akár az aktuálisan viselt 2 nyakláncodat is mindenki látni fogja. További infót a kerámia kezelésről itt olvashatsz, a méretre állításról pedig itt.