+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Hip-Hop ékszerek, Iced out (Unisex)

Travis Scott, Drake, Kanye West, Offset és, hogy a női vonalat is erősítsem Nicki Minaj, Remy Ma, Missy Elliot, Cardi B. 
Ha itt jársz gondolom nem kell őket bemutatnom :) Elhoztuk nektek ezeknek a nagy reppereknek a legcsillogósabb nyakláncait, karkötőit, óráit... Magyarország legnagyobb hip-hop ékszer választéka található a wearing.hu-n így érdemes szétnézni. A stílus egyezik viszont a formák eltérnek. Vannak extravagáns ékszerek amikhez viselőjének szüksége van önbizalomra, vagy vannak a klasszikusok amik sosem mennek ki a divatból. Egy biztos, ha ez a te stílusod, akkor itt megtalálod a te ékszeredet.

ÚJ
29  termék
Ice chain és nyaklánc
15  ÚJ
35  termék
Ice medálok
ÚJ
14  termék
Ice karkötők
ÚJ
termék
Ice karórák
termék
Ice gyűrű
ÚJ
14  termék
Fog grillz
termék
Ice szettek
ÚJ
termék
Ice fülbevalók

A magyar celebvilág is előszeretettel viseli ékszereinket, nyakláncainkat mint pl.: Nemazalány, Lil G, NorbowJenner, Sütő Karcsy, Kerekes Rajmund. Minden tőlünk vásárolt terméket egy speciális kerámia bevonattal látunk el, amitől nem csak sokáig csillogó és fényes marad az ékszer, hanem a hydorfob hatásának köszönhetően minden nedvességet taszít magától, legyen az víz vagy veríték. Amivel próbálunk még kedveskedni a vásárlóinknak, az az, hogy minden tőlünk vásárolt ékszert méretre állítunk. Amelyiknél opcióként be van állítva azt kérheted rövidebbre, így akár az aktuálisan viselt 2 nyakláncodat is mindenki látni fogja. További infót a kerámia kezelésről itt olvashatsz, a méretre állításról pedig itt.