+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Fülbevalók

Egy pár fülbevaló nagyszerű kiegészítője lehet a mindennapi vagy akár az alkalmi viseletednek is. A döntés a tiéd, választhatsz belőle visszafogottat, feltűnőt, vagy akár harsányt is, bármilyen ruhát feldobnak, és merészen mutatnak. A legszebb alapdarabokkiegészítika megjelenésedet,bármilyen anyagból is készülnek: gyöngyökből, üvegből, műanyagból, fémből vagy drágakövekből. A megfelelő pár fülbevaló számos tényezőtől, például az arc ívétől és a személyes stílustól függ. Segítünk!

Fontos a megfelelő fülbevaló kiválasztása

Kicsit meglepő, hogy egy apró kis fülbevaló nagy hatással lehet s megjelenésünkre - pedig igen! A rossz fülbevaló előnytelen lehet, vagy elvonhatja a figyelmet a ruhádról vagy az arcodról - a megfelelő választás viszont felkeltheti a figyelmet, és kiemelheti a legjobb tulajdonságaidat. Íme néhány egyszerű dolog, amit figyelembe kell venned, amikor az arcformádhoz vagy az eseményhez megfelelő fülbevalót választasz:

Így válaszd ki a fülbevalódat

Bár – önmagában – minden fülbevaló csodaszép, a megmunkálásuk éppen olyan, amit vártál, a színeiket tervezők készítik és találják, aki a formájuk pedig lenyűgöző mégis körültekintően kell kiválasztani a megfelelőt (mi ezért javasoljuk azt, hogy legyen több fülbevalód, mert egy fülbevaló nem lesz elég több napszakra és helyzetre). Íme, mondjuk, hogy mire figyelj oda!

Az életmódod:

Mindig válassz olyan fülbevalót, amely illik hozzád és az életmódodhoz. Például a lógó fülbevaló (a hat darabos punk szettünk, vagy az ezüst színű láncos fülkarika) nem lenne ideális választás annak, aki állandóan mozgásban van, vagy sok fizikai munkát végez. A pici, apró, strasszos modellek (az ezüst kék köves pave hálós, vagy a rosegold pici) viszont tökéletes lehet.  Fontos, hogy mindig olyan fülbevalót válassz,amelyet kényelmes viselni, és amely semmilyen módon nem korlátoz téged az adott helyen, munkában és időben.

A fülbevaló anyaga

A nálunk kapható fülbevalók nagyobb részt antiallergének, ezért nem okoz majd számodra semmiféle gondot a viselése, de vásárlás előtt mindig alaposan olvasd el miből készült, hogy ne okozzon csalódást.

A fülbevaló és a divat

Leggyakrabban azért viselünk fülbevalót, mert szeretnénk megabiztosabbak, szebbek lenni, megérdemlünk egy cseppnyi kényeztetést és bájt, érezni akarjuk azt, hogy hódíthatunk, ha hódítani akarunk: ahhoz, hogy ezt megtehessük a fülbevalónkkal ismernünk kell a divatot is. Ami ma rendkívül szerteágazó, hiszen nincs színmegkötés: a rosegold pici kör köves szettünk éppúgy divatos, mint a rosegold minimalista ovális, vagy az ezüst alakú geometrikus. A kicsi kövesek ( aplattírozott ezüst, cirkóniarózsaszín köves, vagy a rosegold köves) inkább elegánsak és alkalmaik, a gyöngyösek klasszikusak, míg a nagyobb kövesek vagy köves karikások kissé feltűnőbbek.

Válaszd a szetteket!

Átgondolt és remek választás lehet, ha a hozzád illő fülbevalót olyan szettben vásárolod meg amelyek több színt kínálnak ugyanabban a dizájnban vagy különböző mintákat ugyanabban a fülbevalótípusban: így a stílusod marad mégis tudsz a megjelenéseddel játszani.

Az arcforma

Mindig olyan mintákat válassz, amelyek illenek az arcformádhoz. A csepp fülbevalók kiemelik az ovális arc kontúrjait, a szögletes fülbevalók meghosszabbítják a kerek formát. A lógó fülbevalók pedig lággyá varázsolják a megjelenésedet, elsimítják az arcod éles vonásait.

Ismerd meg a szenzációs fülbevalóinkat és válaszd ki a hozzád legjobban illőt. Nézz szét a kínálatunkban és rendeld meg akár most.