+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Nyakláncok

Egy lenyűgöző, stílusos, a személyiségedhez illőnyaklánc tökéletes kiegészítője lehet a mindennapjaidnak éppúgy, mint bármilyen jeles alkalomnak:hiszen, ha kell hozzád ad, ha szeretnéd kiemeli a szépségedet, de akár önmagára is irányíthatja a figyelmet. A megfelelően kiválasztott és viselt nyaklánccal feledhetetlen lehet a megjelenésed megnőhet az önbizalmad és gyönyörű lehet a kisugárzásod. Ismerd meg a divatos, klasszikus, feltűnő vagy diszkrét nyakláncainkat, találd meg a hozzád illőt!

 

 

-20%
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Nyaklánc, szív ivek 2 színben
Nyaklánc, szív ivek 2 színben
6 390 Ft
7 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
 

Így válaszd ki a tökéletes nyakláncot

Bár évezredek óta ékszerként viseljük a nyakláncot, mostanára vált kiemelten fontossá, a ruhatárunk – akár változatos – kiegészítőjévé, olyan divattá, amelynek vannak szabályai. A modern nő ma már az adott alkalomhoz, a hangulatához illő nyakláncot választés figyeli a nyaklánc etikettet is, hiszen tudja, hogy fontos miből van, milyen hosszú, milyen korosztálynak áll jól és azt is, milyen egyéb kiegészítőkkel érdemes viselni ahhoz, hogy gyönyörű hatást keltsünk vele.

A nyaklánc hossza

A nyaklánc kiválasztásakorérdemes figyelembe venni ahosszát, azt, hogy melyik típus áll nekünk jól. A choker típusú szíves, babygirl-ös, esetleg pillangós, vagy kétszínű nyaklánc telitalálat egy fiatalabb hölgynek, míg egy hosszabb, hangsúlyosabb nyaklánc az idősebbeknek áll jól.De a jól megválasztott és hozzánk illő nyaklánc hossza függhet a testalkatunktól és akár az arcformától is.

A női nyaklánc dizájnja

A női nyaklánc kiválasztásakor fontos a dizájn: a kínálatunkban éppúgy megtalálod a hangsúlyosabb nagy szemes, akár több színből (ezüst és rosegold, vagy ezüst és arany) álló nyakláncokat, mint a könnyed, lágy, kör vagy pálcika motívumos, egyszínű, gyengédebb típusokat.

A női nyaklánc színe

Néhány évtizede egyeduralkodó volt az arany szín, mára ez megváltozott és az arany (akár hangsúlyos nagyobb szemekkel) mellett az ezüst színű nyakláncok (különböző stílusban akár nagy csattokkal, vagy leheletfinom megoldásokkal)és a különleges rosegold-ok, is divatosak. Bátran párosíthatod is a színeket, ma már népszerű az, hogy akár több színű, de azonos stílusú nyakláncot párosítunk.

A medálok

Medálok terén sem kell kompromisszumot hoznod, hiszen egyszerre divatosak a különböző méretű csillogó kövek (melyek általában cirkóniák) ahogy a finom csepp, vagy szív alakú medálok. A klasszikusokon túl előtérbe kerültek a különböző minimalista megoldások: a hold (ezüst, magasfényűre munkált cirkónia kövekkel) a pillangó (akár a különleges iced out kivitelben) vagy az üzenetet hordozó kulcs és lakat és a bohovintage nyakláncok melyek már gyönggyel is díszítettek.

Így keverd a stílusokat a nyakláncokat

Érdemes megfontolni, hogy a kiválasztott nyaklánccal együtt más ékszereket is viselsz-e, kevered-e a fémtípusokat, a színeket, a hosszt, vagy inkább egy stílus elkötelezettje vagy? Ma már minden a te döntésed: éppen olyan menő egy choker egy szenzációs medálos nyaklánccal, ahogy a rosegoldot is párosíthatod az ezüsttel, de ma már az sem okoz stíluskeveredést, ha akár több különböző medálos nyakláncot viselsz.

Engedj meg magadnak egy kis kényeztetést, egy cseppnyi luxust, nézz szét a nyakláncaink között és rendeld meg azt, vagy azokat, amelyek illhetnek hozzád a személyiségedhez.