+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Karkötők

A karkötők az egyik legszebb, legstílusosabb női kiegészítők, olyanok, amelyek árulkodnak a személyiségedről, az ízlésedről, miközben üzensz is velük a világnak. Nehéz kiválasztani egyetlen, univerzális karkötőt, hiszen akár minden ruhához, vagy minden alkalomhoz más és más női karkötő illik: van, amikor a feltűnő színű aviator, vannak helyzetek amikor a lenyűgözően stílusos többszínű finom szettek, és van amikor a lágy gyöngyös vagy a kétsoros rosegold. Szerezd meg a hozzád illő karkötőt most.

 

Ezt nem tudtad a női karkötőről

A karkötők ősidők óta viselt ékszerek, a régészek már a történelem előtti időkből származó karkötőket is találtak. Eredetileg egyszerű anyagokból készültek, vasból, rézből, krómból és függetlenül attól, hogy a csuklón viselték, a karkötőket a felkarra tervezték. Természetesen ezeknek az ékszereknek komoly jelentéstartalmuk volt: egyesekdekoratívak voltak, mások a spirituális vagy szertartásos funkcióktól egészen a rabszolgák tulajdonjogáig vagy a társadalomban elfoglalt helyzetet is megmutatták, üzenték.

Hogyan válaszd ki a hozzád illő karkötőt?

Annyi karkötő, annyi alkalom, és csak két csukló - mit tegyünk? De vajon melyik aszámodra ideális, az egyéniségedhez illő női karkötő? Nehéz a döntés, mivel rengeteg stílus létezik és talán nem is lehet egyet választani az őrületes kínálatból, ahol láncok, karperecek, charmok, bőr, zsinór, aviator, vastag és vékony mind mind a tiéd akar lenni. Éppen ezért csak általános tanácsokat adunk a döntés a te feladatod. 

Fontos, hogy hol fogod viselni: ha irodában, tárgyalásokon akkor inkább a klasszikusabbakat, vagy a különböző karkötő szetteket javasoljuk: a hópihe medálosat, az Óceán kincse szettet a hold és csillag medálost. Ha a munkád során megteheted, hogy feltűnő színeket viselj ne hagyd ki az aviatoros karkötőket. Fontos, a csuklód mérete: vastagabb csuklón elveszik egy vékony, a vékony csuklón pedig túl figyelemfelkeltő a vastag. Ma már – azon kívül, hogy illenie kell a szettedhez – nem különösebben fontos a karkötő színe: az ezüst, a rosegold és az arany is tökéletes választás lehet. Néhány ékszerrel ellentétben a karkötő medálja nem hordoz (vagy ha igen legtöbbszörkizárólag  számodra) üzenetet, ezért bátran választhatod a pillangóst, a holdas-csillagost, vagy a téglalap medálost is.

A karkötő szettek

A karkötő szettek mindig praktikus megoldások, hiszen úgy válogattuk össze őket, hogy egymáshoz illjenek ezért akár külön külön, vagy szettben is viselheted őket. Aranyszabály, hogy ha már szett, nem biztos, hogy kettő különböző szett (például a kagylós a gyöngyössel, vagy a márványgyöngyös az ezüstszürke) alapdarabjai jól mutatnak együtt, nem érdemes keverni a stílusokat.

Számtalan olyan, figyelemre méltó karkötőnk van melyek jól állnak majd neked, vagy annak, akinek veszed. Merülj el csodaszép karkötőink között és találd meg a stílusodat.