+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Prémium ezüstözött ékszer szettek

Minden megvásárolt szettet díszdobozba csomagolva küldjük el a vásárlónak.

Akár magadnak szeretnél vásárolni egy csodás, ezüstözött álomékszert, akár egy megragadó ajándékötletet keresel valaki számára a legjobb helyen jársz. Divatos ezüst gyűrű szettekkel, bámulatos ezüst fülbevaló szettekkel, vagy várunk divatos ezüst rosegold színekben szenzációsan csillogó ékkövekkel melyek hozzád adnak, és még szebbé varázsolnak. Ismerd meg az ezüst ékszer szettjeinket.

Ezért érdemes szettet vásárolni

Számtalan előnye van annak, hogy ne egyenként, lépésről lépésre, gyűrűről nyakláncra építsd fel az ékszerkollekciódat, hanem inkább szettben vásárold meg azt amire vágysz. Szettben az egyes ékszerek tökéletesen illenek egymáshoz, az azonos stílusjegyek megtalálhatóak a szett minden egyes elemeiben is, a színük megegyezik, illenek egymáshoz, te pedig rendkívül stílussá válsz, ha egymáshoz illő ékszereket viselsz. Persze előny még a szetteknek az, hogy minden lehetőséget kihasználnak: egyszerre jutsz hozzá egy figyelemre méltó nyaklánchoz és a hozzá illő gyűrűkhöz (ilyen a pavehalos díszítésű gyűrű és láncszettünk) vagy egy bámulatos gyűrű + lógós fülbevaló szettünkhöz. Előnyük még az áruk: szettben mindig kedvezőbb áron tudod beszerezni a kedvenc alapdarabjaidat.

Mit jelent, hogy ezüstözött ékszer?

Ha egy ékszeren azt látod, hogy ezüstözött, az azt jelenti, hogy valamilyen kémiai (de nem mérgező, nem irritáló) módszerrel az ékszer (például a gyűrű vagy a nyaklánc) felületére egy hajszálvékony ezüst réteget visznek fel. Ez a megoldás csodás kinézetet az az ékszernek, de kompromisszumot is kell hoznod, mert érdemes elkerülnie a sós vizet (tehát tengerbe ne fürödj vele) a vegyszert és a parfüm alkoholt is, mert idővel eloxidálhatja, azaz egy vékony réteget koptathatja. (Természetesen ez orvosolható, az eredeti csillogás visszaállítható, de jobb megtartani megelőzéssel)

Így válaszd ki a prémium ezüst ékszerszetted

Van néhány eldöntendő kérdés, amikor ékszert választasz. A stílus a legfontosabb: érdemes olyat választani amilyen vagy. Ha visszafogott, kedves az alaptermészeted akkor a decensebb, kevésbé feltűnő darabok állnak tökéletesen neked: az ezüst pillangó nyakláncos szett, vagy a szívecskés. Ha harsányabb, feltűnőbb vagy, nyugodtan válaszd például a kockaköves, fix medálos nyakláncunkat. Azt biztosan tudod, hogy egy ékszerrel üzenhetsz is: ha erős üzenetet akarsz átadni magadról akkor a nagyobb, ha inkább visszafogottat akkor a kisebb köves ékszereket javasoljuk. Az, hogy egy adott ékszert a mindennapokban szeretnél majd használni, vagy inkább bizonyos alkalomra: döntő lehet. Az ezüst szettjeinkben az ezüst alapszín lehetőséget ad arra, hogy játsszunk a kő színével: választhatsz rózsaszínű, kék kövek közül, vagy akár rosegoldraékszerszettet is csodálatos ékkövekkel.

Az ezüst ékszerszettjeink egy csipetnyi luxus, egy a szépségedet kiemelő olyan szett, amellyel csak nyerhetsz. Válaszd ki a hozzád illőt és rendeld meg akár most.