+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Rólunk

Kedves Látogató!

Egyszemélyes vállalkozásként indulva próbálom megmutatni az embereknek, hogy hogyan néz ki a divatékszerek valamint a kiegészítők világa. Igyekszek folyamatosan bővíteni az árukészletet, hogy Te mindig a legfrissebb divatigényeket követve tudj válogatni a termékpalettából. Véleményem szerint egy kiegészítő felhelyezése legyen az akár egy nyaklánc, vagy egy feltűnő gyűrű jól megválasztva adja meg azt a pluszt amint te keresetél. Mint a cseresznye a tejszínhab tetején... :)

Célom, hogy bármelyik nem megtalálja a számára megfelelő ékszert. Szeretném ha a férfiak bátrabban kiteljesedve hordanának nyakláncot, így Magyarországon elsők között próbálom kiszolgálni a férfi társadalmat feltűnő kiegészítőkkel. Próbálom széles körben elterjeszteni, a jelenleg gyerekcipőben járó férfi ékszerhordás attitűdjét.

Gyerekkorom óta szerettem a feltűnő dolgokat, így mindig vágyam volt, hogy szép kiegészítők vegyenek körbe. Küldetésem, hogy örömöt csaljak az emberek arcára. Szeressen és merjen ékszereket hordani! Szeretném, hogy ha az öltözékét válassza valaki, a viselt ékszer mellé, nem pedig fordítva. Remélem segítégedre lehetek a kiteljesedésben.

Az oldalon megtalálható összes termék saját raktárunkon van készleten. A gyors és precíz kiszolgálás (postázás) mellett nagy hangsúlyt fektetek a termékek fotóira. A képeket minden esetben saját magam készítem, saját műtermemben. A képeken semmilyen utómunkát nem végzek el. 

Minden tőlünk vásárolt terméket egy speciális kerámia bevonattal látunk el, amitől nem csak sokáig csillogó és fényes marad az ékszer, hanem a hydorfob hatásának köszönhetően minden nedvességet taszít magától, legyen az víz vagy veríték.

 

Ha bármilyen kérdésed van keress bátran!

Kövér Szilvia