+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Gyűrűk

A gyűrű talán a legklasszikusabb ékszer, olyan, amit mindig mindenki lát, előtérben van és megmutatja a stílusodat, az ízlésedet, emellett akár jelentést is hordozhat. Egy szép, hozzád és az alkalomhoz illő gyűrű magabiztosságot adhat, ragyogóvá varázsolja a megjelenésedet, mesél a stílusodról, és minden aprósággal üzen neked és a környezetednek is. Atökéletes gyűrű kiválasztásához vedd figyelembe, hogy mi illik leginkább az életstílusodhoz és a személyiségedhez is.

 

Erre figyelj amikor gyűrűt választasz

Édes teher a megfelelő gyűrű kiválasztása és rengeteg apróságra figyelni kell. Fontosak az érzelmek és az érzések: az, hogy színben és stílusban illjen hozzád, hogy hozzáadjon a személyiségedhez, hogy tökéletesen álljon neked, és hogy megfeleljen az alkalomnak. Persze e magasztos elvárások és döntési szempontok emellett léteznek praktikus választási tanácsok is. Összegyűjtöttük mire érdemes figyelni.

A méret, a stílus és a szín

Van amikor a méret a lényeg, a gyűrű esetében ez így van. A nálunk kapható gyűrűkkel nincs nehéz dolgod, elég, ha leméred az ujjadat, és kiválasztod a számodra jó méretet (de használhatsz gyűrűs szűkítőt is). A szín kiválasztásakor nyugodtan lehetsz bátor, hiszen a néhány évtizede még egyeduralkodó arany mellett ma már az ezüst és a rosegold is divatos (rosegold gyűrű például a százszorszép virágmintásunk vagy az Ezüst, cirkónia kortárs gyűrűnk is). A rosegoldegyébként a divat színe, az arany a klasszikusé az ezüst pedig a bátor eleganciáé.

Felmerül benned, hogy milyen legyen a gyűrű stílusa: de ezt könnyű eldöntened. Az a gyűrű áll majd neked jól amelyik „hirtelen megtetszik” amelyik felhívja magára a figyelmed. Jótanács, hogy ha alapvetően kevés ékszert viselsz akkor a finom gyűrűk lehetnek számodra jobb választás: a pici csillogó pillangós ezüst, a középen nyitott formájú vagy a „csillogó kívánság” gyűrűnk. Ha feltűnőbbre vágysz vagy más ékszereket is viselsz akkor érdemes a vastagabb, a köves gyűrűk közül választanod.

Érdemes átgondolnod a gyűrűben található követ, hiszen szinte vonzza a tekintetet. Ha szereted a csillogást, a különlegességet, egy csipetnyi bájt és luxust akkor a női köves gyűrűink között lesz az amelyikcsodásan mutat majd az ujjadon.

Tökéletes gyűrűszettek neked

Ha szereted a szetteket, vagy szeretsz egyszerre többféle (de stílusában egymáshoz lenyűgözően illő) gyűrűt viselni akkor tökéletes, bátor döntés  egy gyűrű szett: azonos stílus és méret, különböző színek, lenyűgöző hangulat és hatás: ezt várhatod el a gyűrűszettjeinkől akár csodás mintával is.

Ha nem szettben gondolkodsz, de mégis egymáshoz illő gyűrűkre vágysz érdemes a fő formákat viselned egyszerre: a pave és a pave haló díszítésű gyűrűink rendkívül jól kiegészítik egymást viszont nem ajánljuk, hogy (például) a négyzetes formákat a körrel párosítsd.

Mindenkinek kell néhány gyűrű: nézz szét nálunk ismerd meg a klasszikusat, a vagányt, az eklektikusat, a bájosat a feltűnőta lágyat vagy a belesimulót, és válassz magadnak egy gyűrűnyi luxust.