+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

Gravírozható (egyedi) ékszerek, kiegészítők

Ismerje meg a Wearing.hu legújabb, egyedülálló gravírozható ékszer kollekcióját! Mindegyik darabot különleges odafigyeléssel terveztünk, hogy lehetőséget adjon a személyre szabásra. Az Ön által választott üzenetekkel vagy mintákkal lézergravírozzuk, így az ékszerek nemcsak stílusosak, de különösen személyesek is. Tökéletes ajándék vagy egyedi ékszer az Ön vagy szerette számára. Fedezze fel a végtelen lehetőségeket, amikor saját történetét, emlékét vagy üzenetét örökíti meg egy gyönyörű ékszeren. Ezen különleges ékszerekkel mélyebb jelentést adhat viselőjének vagy az ajándékozottnak. A minőség és a művészi kivitelezés garancia arra, hogy hosszú évekig örömöt okoz. Örökítse meg az emlékeit egy ékszerben, amely annyira egyedi, mint Ön maga."

 

Egyedi kivitelezésű nemesacél ékszereinket kifejezetten az Ön számára gravírozzuk, így minden darab különlegesen egyedi.
A nemesacél nemcsak szépségével, hanem időtállóságával és tartósságával is kiemelkedik, így ékszereink hosszú ideig megőrzik eredeti ragyogásukat."
Az Ön által választott szavak, dátumok vagy minták révén létrehozott gravírozott ékszerek örökké tartó emléket alkotnak."
Egy ilyen egyedi gravírozott ékszer tökéletes választás mindennapos viseletre vagy különleges alkalmakra, mivel az Ön történetét meséli el."
Az egyedi lézergravírozással készült nemesacél ékszerekkel nemcsak stílust visel, hanem egy személyes történetet is megoszt.