+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A férfi fülbevaló viselése az önkifejezés nagyszerű eszköze

Kövér Szilvia
2023.01.20 10:35
A férfi fülbevaló viselése az önkifejezés nagyszerű eszköze

A férfi fülbevaló viselése az önkifejezés nagyszerű eszköze

 

A férfi fülbevaló viselése napjainkban már éppúgy a személyiség megmutatása céljából történik, mint ahogyan a nők esetében. Ahhoz, hogy valóban jól válasszunk, és helyesen viseljük ezeket a különleges kiegészítőket, ismernünk kell önmagunkat, az általunk preferált stílust, valamint egyéni adottságainkat, hiszen ez határozza meg, hogy milyen ékszer áll a legjobban. Másrészt gondolnunk kell a különféle élethelyzetekre, vagyis más-más környezetben, különböző darabok jelenthetik az ideális választást. 

 

Az alábbi cikkben a férfi fülbevalók világába merészkedünk, és útmutatót adunk a könnyebb eligazodás segítésére. 

 

Válasszunk a személyes adottságok alapján!

A leginkább hozzánk passzolót úgy választhatjuk ki, ha figyelembe vesszük bőrtónusunkat, arcformánkat is. Ez alapján a sápadtabb, világosabb bőrrel rendelkezőknek az ezüst és fehér színű fülbevalók javasoltak. Míg a kreol, sötétebb bőr esetében remekül érvényesülnek az aranyszínű kiegészítők. Ugyanakkor az ezüst bármely típushoz passzol, tehát nem hibázunk velük, tekinthetjük őket jolly joker ékszereknek. Ajánljuk webáruházunk férfi fülbevaló kínálatát, ahol igazán egyedi és stílusos darabok érhetők el. 

 

Mielőtt azonban a kiválasztásra kerülne a sor, beszéljünk még egy kicsit az arcforma szerepéről. Azoknak, akik ovális arcformával lettek megáldva, javasoltak a karika formájú és az apróbb, kör alakú modellek. Az egyenes, hosszúkás kialakítású termékek leginkább a szív alakú arcon mutatnak jól. A szögletes arcformával rendelkezők viselhetnek ívesebb változatokat és karikafülbevalókat egyaránt. Kerek arc esetén pedig a szögletes kiegészítők jelentik a legütősebb megoldást. 

 

Természetesen ez csupán támpont, a legfontosabb az, hogy jól érezzük magunkat az ékszer viselése közben, vagyis emeljen a megjelenésünkön,  és erősítse meg egyedi stílusunkat. Remek választás például az ezüst színű, Ász kártyalapokat formázó fülbevaló, mely extravagáns külsővel ajándékoz meg. Dögös és vagány, melynek köszönhetően minden tekintetet magunkhoz vonzhatunk. Szintén egyedi és nem mindennapi darab a háromszög huggies, mely körülöleli a fülünket. 

 

A ruházathoz passzoló férfi fülbevaló viselése különlegessé teszi a megjelenést

Ahogyan egy férfi karóránál is lényeges szempont, hogy illeszkedjen az öltözékünkhöz, úgy a fülbevalóknál is alapvető. Nem csupán a ruhaelemekre kell gondolnunk, hanem a csatokra, mandzsettagombokra is. Elegáns öltönyhöz visszafogottabb kiegészítő javasolt, míg hétköznapi laza farmer és póló, illetve farmer és ing kombinációjához a vagányabb modellek is remekül passzolnak. 

 

Stílusában harmonizáljon az egész megjelenésünkkel, az öltözettel, az öv csatos elemével és a karórával is. 

 

Érdemes beszerezni egy alapdarabot, például egy ezüst ékszert, melyet a legtöbb szett mellett hordhatunk, ugyanakkor a koncertekre, randikra, baráti találkozókra a merészebb darabok adhatnak plusz támogatást külsőnkhöz. 

 

Személyiségünket is kifejezhetjük a stílusos kiegészítők által

A férfi fülbevaló viselése lehetőséget teremt, hogy egyéni stílusunkat kiemelhessük, ezáltal sokkal jobban érezhetjük magunkat bőrünkben, miközben az unalmas hétköznapokat is vidámabbá tehetjük. 

 

Az ékszerek mindig is életünk részei voltak, manapság azonban az egyre bővülő kínálat még több lehetőséget tartogat az önkifejezés tekintetében. Lehetünk elegánsabbak, sikkesebbek, extravagánsabbak, merészebbek. Egyúttal üzenhetünk is a világnak, egyedi motívumok által. 


Webáruházunk széles választékában nyakláncok, karkötők és prémium karórák is elérhetők, így komplett szettek is kialakíthatók, például egy ütős nyaklánc és fülbevaló párosításával.