+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A legkelendőbb nyaklánctípusok

Kövér Szilvia
2022.05.24 12:53
A legkelendőbb nyaklánctípusok

A legkelendőbb nyaklánctípusok 

 

A nyakláncok kedveltsége töretlen, hogy éppen melyik nyaklánctípusok a legnépszerűbbek, azt az aktuális trendek határozzák meg. A kellemes idő beköszöntével még inkább előtérbe kerülnek, hiszen a szép dekoltázsú blúzok és nyári ruhák mellett tökéletesen érvényesülhetnek. A divatajánlásokon túl érdemes a saját egyéni ízlésünknek megfelelő típust kiválasztani. Ehhez adunk néhány támpontot, hogy könnyebb legyen a választás.

Közkedvelt nyaklánctípusok

Bőséges a kínálat, webáruházunk stílusos nyaklánc választékában sok különféle típus lelhető fel, így minden korosztály megtalálhatja a számára ideálisat, bármely alkalomra.

Válogathatunk klasszikusabb darabok közül, például a rosegold és ezüst színben elérhető minimalista nyaklánc gömbökkel díszítve, mely finom, nőies, viselhető különleges alkalmakkor és hétköznap egyaránt. Szintén klasszikus az ezüst kígyólánc, mely kifinomult, elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez a lánc fix hosszúságú, ezért azoknak ajánlott, akik nem ragaszkodnak az állíthatósághoz.

A medállal ellátott nyaklánc remek választás, ha egy-egy szimbólum közel áll a szívünkhöz, és általuk üzenni szeretnénk. Emellett nőiesek, elegánsak, tökéletesek romantikus eseményekre. Ilyenek például a csillagos medálos, pici csengős változat, a nagy köves halo ezüst medállal és a kocka köves pave díszítésű. Koktélruhákhoz, elegáns öltözethez egy-egy szívecske medálos nyaklánc is ideális választás.

Számos különleges, egyedi nyaklánc is elérhető a hip-hop ékszerek között, mint például a feltűnő, gyönyörű, vékony iced out tennis chain nyaklánc, ami bármilyen szetthez viselhető, és bátran kombinálható más ékszerekkel. Ez a darab kétféle hosszúságban és színben is beszerezhető.

Igazi bulis nyaklánc a choker ezüst köves babygirl lánc, mely csajos és vidám. Energikus, fiatalos és sugárzó megjelenést közvetít.

Érdemes a nyakláncok mellé más ékszereket is választani, a webáruházunk divatékszerei között fülbevalókat, gyűrűket, bokaláncokat, hip hop kiegészítőket is találunk.

Milyen szempontok alapján érdemes választani? 

A választásnál elsőként átgondolandó a nyaklánc hossza, ezt érdemes összevetni a saját igényeinkkel és a testalkatunkkal, arcformánkkal. Fiatalabb nőknek egy choker babygirl-ös vagy pillangós nyaklánc ideális választás, míg egy hosszabb lánc remekül áll az idősebb korosztálynak.

A nyaklánc színe és dizájnja éppúgy fontos, mint a hosszúsága. A hangsúlyosabb, nagy szemes, több színű változatoktól kezdve a könnyedebb, lágyabb, kifinomultabb típusokig, bőséges a termékpaletta. 

Színek terén a nemesfémek örök divatként hódítanak, az arany mellett az ezüst és a rosegold is egyre kelendőbb. Akár egymással párosítva a különféle nyaklánctípusokat, vegyesen viselve remekül feldobják az egész szettünket.

Alakítsd ki a saját, egyéni stílusod!

Napjainkban már nem csupán a különleges eseményeken viselünk gyönyörű nyakláncokat, mindannyian igyekszünk megtalálni a saját stílusunkat, hiszen az önkifejezés egyre fontosabbá válik. Akár napi szinten más-más ékszert viselve, az éppen aktuális hangulatunknak megfelelően szeretjük megválasztani ezeket a kiegészítőket.

Az egyik legjobb út a saját egyéniségünk megtalálásához, majd kiemeléséhez, ha kísérletezünk. Szemezgetünk a többféle nyaklánctípusokból, akár kombinálva őket. Egyedül az számít, hogy kiemeljük és felerősítsük a belső szépségünket, ehhez pedig tökéletesen alkalmasak a szebbnél szebb nyakbavalók.