+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Arany nyaklánccal a merész külsőért

Kövér Szilvia
2022.03.28 09:26
Arany nyaklánccal a merész külsőért

Arany nyaklánccal a merész külsőért

 

Az arany nyakláncok napjainkban is hódítanak, hiszen eleganciát, luxust közvetítenek. Általuk hangulatunkhoz, alkalomhoz illő megjelenést biztosíthatunk. Akár a merész, egyedi stílust preferáljuk, akár az elegáns, visszafogottabb külsőt részesítjük előnyben. 

 

Manapság nagyon vegyes a paletta a nyakláncokat illetően, bárki megtalálhatja a számára legideálisabb ékszert. Az arany láncok az ezüsthöz hasonlóan töretlenül népszerűek az aktuális trendtől függetlenül. Ki ne akarná a luxust, eleganciát, bőséget közvetíteni kiegészítői segítségével?

 

Divat trendek 

A nyaklánc trendek is folyamatosan változnak, noha az elmúlt években nagyrészt a minimalizmus került előtérbe, jelenleg ismét a merészebb darabok hódítanak. A vastagabb, hangsúlyosabb arany színű láncok, esetleg a szolidabb vintage darabok keverve más kihívóbb stílusú modellekkel, ugyanakkor a többféle hosszúságú nyakláncok kombinációja szintén jó választás egy vagányabb outfithez. 

 

Egyre kelendőbbek a különleges, nem hétköznapi ékszerek, melyek extrém medálokkal, egyedi kialakítással minden tekintetet magukhoz vonzanak. Az önkifejezés fontosabbá vált, így sokan kifejezetten arra törekednek, hogy ne olvadjanak be az unalmas, megszokott világba. Figyelemfelkeltő kiegészítőkkel trükközve teljesen más megjelenést alakíthatunk ki. 

 

Érdemes többféle ékszert beszerezni, néhány darabot a merészebb kategóriákból, párat a szolidabb készletekből, így ezeket kombinálva sosem válik unalmassá külsőnk, másrészt az aktuális eseményekhez is mindig találunk ideális ékszert változatos gyűjteményünkből. Nálunk, a WEARING.hu webáruházban különleges divatékszerek, emellett hip-hop kiegészítők bőséges választéka  is elérhető. 

 

Az arany nyakláncok is nagyon sokfélék lehetnek!

Az arany láncok lehetőséget teremtenek a legváltozatosabb stílusok kombinálására. Ezek a kiegészítők örök divatként minden korosztály körében kelendőek. Mi alapján érdemes válogatni a vegyes termékpalettából? 

 

Elsősorban azt kellene átgondolni, hogy melyik megjelenési vonalat kedveljük leginkább, a hivalkodó, vagány öltözetet vagy a szolid, visszafogott külsőt. Akik az előbbi táborba tartoznak, nekik kifejezetten ajánlott a klasszikus, nagy szemes arany nyakláncunk, mely igazán merész, és jelentős mértékben felturbóz bármely öltözetet. Önbizalom kérdése csupán, de aki elég bátor hozzá, ezzel a nyaklánccal garantált számára a figyelem. 

 

Választhatók vintage hatású, vékonyabb arany láncok is, melyeket kombinálva egy hangsúlyosabbal szintén nagyon egyedivé varázsolhatjuk kinézetünket. Finom vonalak, lágy elegancia jellemzi a kígyó láncokat is, melyek különösen közkedveltek arany színben. 

 

Leginkább azt fontos eldönteni, hogy egyféle stílussal vagy többet kombinálva szeretnénk színt vinni mindennapjainkba. Utóbbit javasoljuk, hiszen ebben az évben a merészség a nyerő. Legyen tehát különböző méretű arany láncok kombinációja a szekrényben, nagy szemű, vaskosabb darab és vékonyabb, kifinomult ékszer is! Viselésük során új dimenziók nyílnak meg, a kiegészítők által olyan részünk mutatkozhat meg, mely mindaddig csak szunnyadt. Mindenképpen érdemes átböngészni izgalmas nyaklánc kínálatunkat!

 

Az egyediség forgatagában 

Napjainkban mindenki szeretné kialakítani a maga stílusát, ehhez pedig adottak a körülmények, hiszen szebbnél szebb nyakláncok csábítják az érdeklődőket. Az egyik legfőbb tanácsunk, hogy nem szabad korlátokat szabni a megjelenést illetően. Bátran kísérletezzünk korábban nem próbált formákkal, színekkel, mert így nyerhető még több önbizalom, és ezáltal lehetőséget adunk magunknak arra, hogy ráleljünk igazi önmagunkra!