+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Ezüst köldök piercing a különleges testékszerek kedvelőinek

Kövér Szilvia
2022.09.21 08:27
Ezüst köldök piercing a különleges testékszerek kedvelőinek

Ezüst köldök piercing a különleges testékszerek kedvelőinek

 

Az ezüst köldök piercingek igen népszerűek, leginkább esztétikus megjelenésüknek köszönhetően. A termékpaletta rendkívül változatos, a visszafogottabb, kevésbé díszes változatoktól kezdve a feltűnő, kövekkel díszített típusokig szinte bármilyen beszerezhető. 

 

A figyelemfelkeltő darabok különleges formavilágukkal, és egyedi méretükkel vonzzák a tekintetet. A megfelelő piercing kiválasztása viszont nem könnyű feladat, köves és lógós modellekből egyaránt válogathatsz, gömb, szív, virág motívum és még több szimbólum vár. 

 

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy beszerzel egy köldökpiercinget? Olvass tovább, és tudj meg mindent a piercingek anyagáról, megjelenéséről!

 

Milyen anyagú köldök piercinget érdemes választani? 

A piercingek igen sokfélék anyaguk, kialakításuk, formaviláguk szempontjából is. Gyakori például az is, hogy különböző anyagokat kombinálnak egy ékszerben. Nálunk, a köldök piercing kategóriában szintén vegyes kínálatból szemezgethetsz. Például rosegold, ezüst színű orvosi fém és titánium modellek is elérhetők. 

 

Az ezüst kétségtelenül kuriózumnak számít, hiszen megjelenésével, letisztultságával örök divatként hódít. 

 

A titánium nehezebben formálható, viszont alkalmazása kapcsán sok éves múltra tekinthetünk vissza. Gondolj például a csontpótlásokra és a törésekhez használt csavarokra. Az orvostudományban már bizonyította alkalmasságát, mint testbe helyezhető anyag. Fémallergiával küzdőknek is javasolt! 

 

Remek választás a fehér köves ezüst színű titánium piercing, mely egyszerű kivitelezésű, mégis mutatós és esztétikus. Visszafogott, szolid ékszer. 

 

Fontos megemlíteni az orvosi fémből készült testékszereket, melyek igen változatos kidolgozottságúak, különféle szimbólumokkal fellelhetők. Az acél piercingek valamivel nehezebbek a titániumnál. 

 

Ritkább, de szintén előfordulnak platina piercingek, ahogyan aranyból készültek is, viszont ez utóbbit más-más fémekkel ötvözve alkalmazzák. 

 

Új testékszered mellé beszereznél egy gyönyörű fülbevalót is? Webáruházunk divatékszerek széles választékából biztosan megtalálod a neked valót! 

 

A köldök piercing kezelése

Az egészséges sebgyógyulás érdekében néhány alapvető higiéniai szempontot be kell tartani! A sebet óvni kell, hogy ne jusson bele semmilyen szennyeződés. A tisztán tartására szintén oda kell figyelni. 

 

A gyógyulás ideje alatt nem szabad napozni, szintén nem javasolt uszodába menni. Tartózkodj a szoláriumozástól is ez idő alatt! Bármi, ami vízzel, napfürdőzéssel kapcsolatos, veszélyes lehet, és megzavarja a sebgyógyulást. Nem érdemes egy fertőzést, gyulladást megkockáztatni!

 

Az öltözködésnél is légy nagyon körültekintő, ne válassz olyan ruhadarabot, amely beleakadhat, vagy irritálhatja a köldök területét. A szellősebb, laza darabok ideálisak ebben az időszakban. 

 

Az ezüst köldök piercing kinek igazán jó választás? 

Az ezüst afféle jolly joker, örök divat, kortól, nemtől függetlenül mindenki szereti. Egyrészt eleganciát sugároz, másrészt visszafogottságot, letisztultságot is. Nem olyan hivalkodó, mint egy színes ékszer, mégis mutatós és dekoratív. Számos motívummal ellátott és köves díszítésű változat elérhető, melyek remekül érvényesülnek. 

 

A női test egyik legszebb része a hasi terület, egy gyönyörű testékszer még inkább odavonzza a tekintetet. Egy ezüst köldök piercing lehet szolid, visszafogott, ugyanakkor ütős, figyelemfelkeltő is. 

 

Amennyiben még csak most ismerkedsz a testékszerek világával, javasoljuk egy alapdarab beszerzését, mely egyszerű kivitelezésű, mégis elegáns.