+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Köves ékszer a szürke hétköznapok ellen!

Kövér Szilvia
2023.06.14 10:47
Köves ékszer a szürke hétköznapok ellen!

Köves ékszer a szürke hétköznapok ellen!

 

Egy dolog mindannyiunkban közös, mégpedig az, hogy szeretjük feldobni az egyszerűbb hétköznapokat is, például egy stílusos köves ékszer viselésével. Akár kocka köves, akár egyedi motívumot tartalmazó vagy épp különleges megmunkáltságú kiegészítő mellett döntünk, mindenképpen remek választás egy pave haloval díszített opció. Elegáns és nőies, ugyanakkor bármikor hordható, rendhagyó eseményeken, de klasszikus munkanapokon egyaránt.

 

Miért is vonzódunk ennyire a kövekkel ékesített darabokhoz? Az alábbiakban ezt a témakört vesézzük ki, és hozunk néhány ajánlott fülbevalót is!

 

A köves ékszer mindig trendi és stílusos!

Legyen szó több apró vagy egy nagyobb kővel ellátott kiegészítőről, a hatás minden esetben hasonló. Ezek a darabok eleganciát, luxust, nőiességet képviselnek. Akinek egy gyönyörű kocka köves ezüst nyaklánc díszeleg a nyakában, egyértelműen az igényességéről, jó ízléséről tanúskodik. 

 

Természetesen, ha a különleges női fülbevalókat preferáljuk a nyakláncokkal szemben, webáruházunkban bőven elérhetők nem mindennapi fülékszerek is. A különféle geometriai formák napjainkban igen kelendőek, de a kicsit egyedibb formavilágú példányok szintén ütős választásnak bizonyulnak.

 

Amikor pedig a legjobb formánkat kell hoznunk, például egy fontos üzleti megbeszélésen vagy épp eljegyzési partira vagyunk hivatalosak, egyenesen kötelező a stílusos, extravagáns megjelenés. Ehhez pedig természetes, hogy egy varázslatos nyaklánc-fülbevaló páros dukál, méghozzá apró kövekkel tarkított. 

 

A színek terén nem foghatunk mellé az ezüsttel, de ha egy picit eltérnénk a mindennel megfelelően illeszkedő árnyalattól, a kék és az ezüst kombinációja igazán elképesztő összhatást teremthet. Ehhez ajánljuk az ezüst, kék köves pave halo díszítésű csillag motívumos fülbevalónkat! Egy efféle darabbal minden szempárt magunkhoz vonzhatunk, miközben sokkal magabiztosabbak lehetünk.

 

A szimbólumokkal, egyedi motívumokkal kifejezhetjük személyiségünket

Egy szív alakú romantikus darabbal nem csupán nőiességünkön emelhetünk, de megmutathatjuk azt is, hogy fontos számunkra egy szeretett személy, akinek ajándékként is választhatunk efféle kiegészítőket. Egy csepp alakú modell pedig a végtelen forrást is jelképezheti, a tenger szépségét, de ugyanúgy az érzelmeinket is. 

 

Hogyan döntsük el, hogy milyen formavilágú az igazán nekünk való? 

 

Ehhez mindenképpen vegyük figyelembe egyéni stílusunkat. Mivel egyesek a szolidabb ékszereket kedvelik, számukra a már jól ismert formák, a finom megmunkáltságú cirkónia kövekkel tarkított kiegészítők jelentik a legjobb választást. 

 

Mások pedig a hivalkodó, rendhagyó külső jegyében valami igazán ütősre vágynak, s a nőiesség helyett a vagányságot helyezik a fókuszba. 

 

Az apró kövecskék tökéletesen illeszkednek az elegáns öltözethez

Manapság egy-egy gondosan megválasztott fülbevaló vagy nyaklánc jóval többet jelent, mint gondolnánk. Egyrészt az önkifejezés eszközei, amivel ráerősíthetünk alapvető értékeinkre, meglévő stílusunkra, másrészt megmutathatjuk, hogy lehetünk elegánsak és nőiesek bármikor, s éppen ebben rejlik a valódi nőiesség jelentősége. 

 

Nem szükséges különleges esemény az izgalmas darabok viseléséhez. Csinosan, magabiztosan indulhatunk útnak egy unalmasnak ígérkező hétfőn is, ha mesés ékszereket választunk. Sőt, különleges kisugárzásunk másokra is hatással lesz, így ösztönzésként segíthetünk a környezetünkben élőknek is kibontakoztatni saját egyéni stílusukat. 


Webáruházunk széles választékában megannyi varázslatos, finoman megmunkált, kövekkel díszített kiegészítő közül válogathatsz.