+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Különleges ezüst fülbevalók az egyedi ékszerek kedvelőinek

Kövér Szilvia
2022.01.25 11:33
Különleges ezüst fülbevalók az egyedi ékszerek kedvelőinek

Különleges ezüst fülbevalók az egyedi ékszerek kedvelőinek 

 

A különleges ezüst fülbevalók finomak és nőiesek, bármilyen alkalomra ideális viseletet jelentenek. Minden korosztály számára örök kedvencek, hiszen az ezüst, mint nemesfém sosem veszíti el népszerűségét, maga az elegancia, a szépség és a luxus!

 

Az ezüst fülbevalók típusai 

Kínálatunkban sokféle női kiegészítő elérhető! Jelenleg is kelendőek a nagy méretű lánckarikák. Ezek az óriás karika-fülbevalók nagyon divatosak, extravagáns hatású összképet kölcsönöznek viselőjének. Egy amúgy szolidabb öltözéket is jelentősen felturbóznak. Az oversize stílusú fülékszerek kifejezetten ajánlottak a vadabb, kihívóbb megjelenést preferáló nőknek.

 

A geometriai ékszerek is igazán egyediek, különösen a hagyományosabb alakzatoktól eltérő sokszögek, de emellett a jól ismert kör formák szintén töretlenül hódítanak a fiatalok körében.

 

A vintage hangulatú kővel díszített fülbevalók igazán romantikus darabok. A strasszkövek különböző színekben remekül díszítik és hangsúlyosabbá teszik ezeket a kiegészítőket. A pillangós függőktől kezdve számos darab elérhető, kevesebb és több strasszköves változatban.

 

Karika-fülbevalók gyöngyökkel, kövekkel díszítve? Még kifinomultabbá teszik az egész outfitet! A beledugós ékszerszettek pedig a sportos, valamint az üzleti öltözethez is egyformán jól passzolnak.

 

Különleges ezüst fülbevalók

Egyedi, nem mindennapi darabok, különleges formák. Nálunk, a WEARING.hu webshopban számos divatékszer közül válogathatsz.

 

Gyönyörű ezüst pillangós szett, melyben nyaklánc és fülbevaló is megtalálható? Ez a kiegészítő kifinomult, nőies. Bárki számára jó választás. Szolid hölgyeknek, ugyanakkor a karakán, vagány nőknek is kedvelt darabja.

 

Ezüst szív kővel ellátva halo díszítéssel? Remek ékszer, egy nem mindennapi alkalomra! Önmagad megjutalmazására, de ajándékként is tökéletes annak, akit igazán szeretsz. Édesanyádnak, lányodnak, legjobb barátnődnek! Ezzel az ékszerrel a férfiak is meglephetik kedvesüket, szuper évfordulós ötlet!

 

A csepp formájú ezüst fülbevaló pave halo díszítéssel gyönyörű, maga a báj, viselője számára igazán különleges megjelenést kölcsönöz!

 

A kocka alakú fülékszer kővel, pave haloval minőségi kiegészítő, amely nem szokványos kivitelezésű! A segítségével biztosan magadra vonzod a csodáló tekinteteket! Lepd meg vele legjobb barátnődet, anyukádat vagy csak úgy magadat!

 

A választás szempontjai

Egy kiegészítő nagymértékben meghatározza az összképet. Ahogyan egy rosszul megválasztott ékszer el is ronthatja azt, egy gondosan kiválasztott, a szettedhez illő darab életre keltheti egész megjelenésedet!

Először is az egyik legfontosabb szempont a fülbevaló anyaga. A webshopunkban találhatók nagy része antiallergén, hogy a viselésük biztonságos és örömteli lehessen. Vásárlás előtt mindig tájékozódj a paramétereiről! Az anyagán túl érdemes az életmódodhoz leginkább passzolót választani, vagyis egy állandóan mozgó, sportoló személynek inkább a kisebb, strassz díszítésű darabok felelnek meg, addig egy irodai munkát végzőnek egy lógó modell is számításba jöhet. A szettek által több szín és minta is a rendelkezésedre áll. 

Vedd figyelembe az arcformádat! Egy csepp alakú fülékszer az ovális arcú hölgyeknek a legideálisabb, egy szögletes fülbevaló pedig nyújt a kerek arcformán. A lógó ékszerek lágyítják az arc élesebb kontúrjait.

Merülj el kínálatunkban, lepd meg magad egy szenzációs kiegészítővel!