+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Különleges nyakláncok: 5 tipp, hogy milyet viselj

Kövér Szilvia
2021.09.22 11:42
Különleges nyakláncok: 5 tipp, hogy milyet viselj

Különleges nyakláncok: 5 tipp, hogy milyet viselj

 

Legújabb bejegyzésünkben a különleges nyakláncok közül szemezgetünk. Összegyűjtöttünk öt izgalmas és trendi darabot, amelyeknek nem fogsz tudni ellenállni. Romantikus nyaklánc vagy épp vagány? Attól függ, milyen a hangulatunk és a szettünk. Nézzünk tehát kiegészítőket a hét minden munkanapjára!

Vintage stílusú romantikus nyaklánc

A vintage stílus nagyon-nagyon trendinek számít. Ráadásul egy kerek nyakkivágású, egyszerű, fehér pólóban is romantikus Jane Austen hősnőkké válhatunk, ha ilyen nyakláncot viselünk. 

 

Az aktuális ékszerdivat nem csak a vintage stílust támogatja, hanem például a többsoros nyakláncok is nagyon trendinek számítanak. A kettő kombinálása pedig nagyon mutatós nyakéket eredményez, amely kiválóan fel tudja dobni bármelyik szettünket. 

 

A gyöngyök és a strasszkövek ugyanúgy jelen vannak, mint az arany és az ezüst. Ezért a romantikus hangulatú ékszerek viselése most nem megengedett, hanem egyenesen kötelező. 

Bohó gyöngyös nyaklánc

A színes gyöngynyaklánc igazán kedves, bohó ékszer. A színes gyöngyök barátságkarkötőkre emlékeztető szöveges és szimbólummal ellátott kockákkal vannak kombinálva. Igazi 90-es évek!

 

Mindegy, hány éves vagy, ezt imádni fogod! Iskolába vagy munkába? Farmerhez vagy egy trendi blúzhoz? Egy ilyen vagány, bohó nyaklánc mindenhez illik. Minden ruhadarab és stílus mellett mást üzen! Ha visszafogott, teli színű felső vagy ruha mellett viseljük, akkor egy ugyanilyen, gyöngyből fűzött karkötőt is felvehetünk mellé. Az igazán bevállalósak nyáron azonos, gyöngyös bokalánccal villanthatják meg egyéniségüket.

 

Vagány szett dollárjellel

 

Az aranyozott, többsoros láncok, főleg a kubai stílusú, vagány hip-hop fazonú darabok kifejezetten divatosak most. Ráadásul teret engednek az önkifejezésnek is, hiszen egy ilyen vagány ékszer a személyiségünkről is árulkodik.

 

Ezek a láncok dollárjellel, pimasz szövegekkel ellátva a legütősebbek. Webáruházunk női nyakláncai között például “Are you lost babygirl” feliratú, szemtelen darabokat is találunk. Ezeket az ékszereket persze nem csipkeszegélyű blúzzal és lakkcipővel viseljük. Hacsak nem direkt kontrasztot szeretnénk teremteni, hogy még feltűnőbbek legyünk.

 

Gyöngysor strasszköves medállal

A vagányabb szettek mellett most ismét egy kis elegáns romantikát hoztunk el. Csak hogy meglegyen a harmónia, hiszen lehet, hogy tényleg ez lesz a heti válogatása valakinek. 

A gyöngysor idén azonban nem visszafogott, fekete kardigános Audrey Hepburn stílusú. Helyette óriási gyöngyök lógnak a nyakunkban, feltűnő, strassz medállal. Az újragondolt nyolcvanas évek ékszertrendjei nem finomkodnak. Ezért aztán ezt a különleges, egyébként szűk darabot szintén a vadabb, merészebb ékszerek közé sorolhatjuk.

 

Különleges nyakláncok lakattal és kulccsal

A különleges ékszerek számbavétele még nem ért véget. Az extravagáns, aranyszínű lánc akkor a legütősebb, ha többsoros is. Ilyen a kétsoros nyaklánc is, amely egy nagyszemű lánc és mellette egy finomabban megmunkált darab egyvelegét adja. Kulccsal és lakattal kiegészítve igazán izgalmas kiegészítőt kapunk.

Hasonlóan vagány és bohó lehet például egy biztostűvel vagy dollárjellel ellátott darab is. A lényeg, hogy nem csak a strasszkövek és a gyöngyök hódítanak. Persze azért nem árt, ha van egy-két elegánsabb nyakláncunk is. 

Ha tetszett az összeállítás, akkor nézz szét webáruházunk, a WEARING.hu kínálatában.