+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Medálos nyaklánc, ezüst kereszt nyaklánc: milyen trendek jellemzők manapság?

Kövér Szilvia
2022.01.18 15:52
Medálos nyaklánc, ezüst kereszt nyaklánc: milyen trendek jellemzők manapság?

Medálos nyaklánc, ezüst kereszt nyaklánc: milyen trendek jellemzők manapság?

 

A nyakláncok évezredes múlttal rendelkeznek. Minden korban különleges kiegészítői voltak megjelenésünknek. Az ezüst kereszt nyaklánc és a medálos nyaklánc például ma is nagy divatnak örvendenek, ráadásul rengeteg különböző lánc felel meg ezeknek a kategóriáknak.

Egy divatos, modern nő és férfi ma már megválaszthatja a hangulatához, stílusához és a számára fontos alkalomhoz illő darabot. Ehhez minden adott, hiszen a legkülönfélébb ékszerek közül válogathatnak mindkét nem képviselői!

 

Ezüst, kereszt és nyaklánc? Sokféle típus megfelel ezeknek a kulcsszavaknak!

A kereszt a szeretet és az áldozat jelképe, a mai időkben még inkább kiemelkedik a medálok közül. Közvetíti viselője értékrendjét, ugyanakkor a zeneiparban is speciális szimbólummá nőtte ki magát.

A férfi nyaklánc gyöngy kereszttel kifejezetten férfiak számára készült termék. Ütős amerikai rapper trendnek számít, mely markáns, hangsúlyos, egy másik lánccal együtt viselve pedig harmonikus összhangot alkothat. A gyöngy tejfehér színű, melyben a központi dísz egy kereszt medál kövekkel ékesítve. 

A drip kereszt egy hagyományos kereszt felturbózva egy kis jéggel, mintha éppen elfolyósodna. Ez az olvadó hatás igazán egyedi megjelenést biztosít. Különleges viselet, nem mindennapi látványt nyújt. Elterjedt és népszerű a fiatal korosztály, különösképpen a hip-hop zenét kedvelők körében. A ‘kereszt a körben medál’ egy letisztult, kifinomult ékszer, hívők és nem vallásosak körében egyaránt kedvelt darab. Remekül színesít egy visszafogottabb megjelenést is.

Ma már a férfiak is rengeteg kiegészítő közül válogathatnak! A karórák mellett, gyűrűk, karkötők, fülbevalók és nyakláncok is szinesíthetik megjelenésüket!

 

A választás szempontjai 

Érdemes figyelembe venni a nyaklánc hosszát, illetve hogy összhangban legyen testalkatunkkal és az arcformánkkal. A dizájn terén azt kell elsőként eldönteni, hogy hangsúlyosabb, karakteresebb ékszer legyen, vagy inkább egy könnyedebb, lágyabb típus passzolna jobban hozzánk. 

A legfontosabb elem maga a medál. Az ezüst kereszt medálok manapság nagyon kelendőek. A klasszikusabb kiegészítők mellett megjelentek a kihívóbb, különlegesebb darabok is. A gyöngyös díszítéssel ellátott kereszt szintén ideális választás lehet, ugyanis szépen finomít a markáns kereszt motívumon. Vallásosak körében is kedvelt, ugyanakkor a nem hívők is szívesen viselik, nem beszélve a rapper zenei vonalról, ahol külön divatággá fejlődött. 

Webáruházunkban izgalmas ékszerek közül válogathatsz! Minden megtalálható a divatékszerektől kezdve a hip-hop kiegészítőkig. Legyen szó visszafogottabb, hagyományos keresztről vagy egy erőteljesebb rapper láncról, nálunk meg tudod vásárolni.

Ezüst kereszt nyaklánc ajándékként 

Bensőséges és személyes ajándék, ha egy nyakláncot ajándékozunk, főként ha kereszt szimbólumot is tartalmaz. Remek kiegészítők, amelyek minden alkalomra egyedi megjelenést biztosítanak. Feldobják a komor, megszokott ruhatárat. Ráadásul egy ékszer időtálló, a nemesfémek sosem mennek ki a divatból, így az ezüst lánc mindig jó választás minden korosztály számára. 

Ballagásra, születésnapra, diplomaosztóra, évfordulóra vagy akár csak önmagunknak, meglepetésként! Nem elég a ruhatárunkat frissíteni, időről időre a kiegészítőket is bővíteni érdemes, ráadásul sokkal hosszabb élettartammal bírnak, mint egy ruha, amely idővel elnyűtté válik. Egy szép kiegészítő ezzel szemben végigkísérhet minket életünk jelentősebb eseményein! Felidéz emlékeket, közvetíti hangulatunkat, általa játszhatunk a megjelenésünkkel. 

Mi a program mára? Legyen egy kis kényeztetés, luxus! Érdemes szemezgetni nyakláncaink bőséges választékából. A széles termékpalettának köszönhetően minden stílusban, egyedi igényeknek is megfelelve akad ideális ékszer.