+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Női bokalánc a különleges megjelenésért!

Kövér Szilvia
2022.03.03 17:47
Női bokalánc a különleges megjelenésért!

Női bokalánc a különleges megjelenésért!

 

Az ékszerek között jelenleg is nagy népszerűségnek örvend a női bokalánc. Egyedivé és stílusossá teszi viselőjét. A rajtuk függő különféle szimbólumok által rengeteg apró üzenet sejtethető. Például a pillangó a szabadság, a könnyedség jelképe, melyet előszeretettel választunk. 

Manapság számtalan különleges kivitelezésű bokakiegészítő elérhető, a bőség zavarában olykor nehéz a döntés. Ebben segít most bejegyzésünk!

A női bokalánc stílusos kiegészítő!

Ezeknél az ékszereknél nagyon fontos az aprólékos kidolgozottság, ezáltal rendkívüli eleganciát sugároznak. Nem mindegy azonban, hogy milyen medállal ellátott láncot választunk. Leginkább az ezüst szín került mostanság előtérbe. Ez kellően laza megjelenést kölcsönöz, mégis szinte bármilyen koktélruhához passzol. A női bokalánc által egy szép nyári szandál sokkal nagyobb hangsúlyt kap, hiszen a figyelem odaterelődik a gyönyörű lábakra. 

Nézzünk néhány tippet a medálok szempontjából! 

A több medálos női bokaláncok izgalmasak, élénkséget sugallnak. Remek választás lehet egy pillangókat tartalmazó lánc, de ugyanígy a csillagokkal vagy a gyöngyökkel ellátott bokalánc is. Ami pedig még szembetűnőbb, ha váltakozva csillagok és kövek egymást követően helyezkednek el. Érdemes arra törekedni, hogy legyen egy alapdarab, amely szinte minden ruhaszetthez viselhető, és mellé többféle bohókásabb, nem hétköznapi kiegészítőt is választhatunk. Ezek különlegesebb alkalmakkor tökéletes pluszt adnak a komplett outfithez.

A bokaláncok típusai 

A finom, egészen szolid daraboktól kezdve a markánsabb, hangsúlyos kiegészítőkig vegyes a paletta. Érdemes a ruhatárunkkal és az általunk preferált stílussal összhangban válogatni! 

Az ezüst csengős lánc vidám és csábító. Ideális nyári ruhához, farmersorthoz, élénk színű szoknyához. Aki visszafogottabban öltözködik, választhat ezüst sodort láncot vagy akár hullám mintával ellátottat.

Csajos és izgalmas a hullámos pillangós bokalánc, melyet pillangók díszítenek, ami kifejezetten népszerű motívum a nők körében. Ajánlott koktélruhákhoz, sortokhoz egyaránt. Hasonló kategória a gömböket, gyöngyöket tartalmazó lánc is. Érdemes kipróbálni a többsoros kígyóláncot, mely egyszerű, mégis nagyon csinos. 

Egy nagyon ütős, top termék az ezüst szivecskés bokalánc, mely a 2 pici szív kombinációjával igazán nőies és gyönyörű ékszer. Különleges alkalmak romantikus kiegészítőjeként örök kedvenc!

A viselés szempontjai 

Bizonyos eseményeken, mint például egy fesztivál vagy nyaralás, szinte kötelező darabok a bokaláncok. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, amikor érdemesebb visszafogottabb, szolidabb ékszert viselni, mondjuk egy elegáns nyakláncot vagy fülékszert. Válogatott kínálatunkban mindegyiket megtalálod! 

Mindennapi munka során általában nem ajánlott egy hangsúlyos bokalánc, ahogyan templomban sem. A könyvtár megosztó, de oda kell figyelni az apró csengő hangokra is, melyek zavaróak lehetnek az olvasók számára.

Vegyük sorra azokat az eseményeket, amelyeken érdemes feldobni a szettünket egy csodás bokaékszerrel! A fesztiválok buliszettjei mellé egy-egy vagány darab erősen ajánlott. Ugyanis segít kiemelkedni a tömegből, azt közvetíti, hogy a viselője belevaló és könnyed. Strandon, wellnessben szintén remek választás a bikinihez. Ilyenkor a frissen pedikűrözött lábak ékköveként bárkit lenyűgöz. A nyári melegben egy mutatós papuccsal vagy szandállal kombinálva ezek a női bokaláncok igazán egyedivé varázsolják külsőnket.