+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A gyöngy karkötő az új trend?

Kövér Szilvia
2023.03.16 09:55
A gyöngy karkötő az új trend?

A gyöngy karkötő az új trend? 

 

A gyöngy karkötő egyszerre bohém, miközben tökéletesen nőies, ugyanakkor nagyszerűen átadja a felszabadult, nyaralós életérzést, amelyre mindannyian vágyunk. Sokszor érezted már, hogy nincs is másra szükséged, csak egy szalmakalapra, egy frissítő koktélra, egy bikinire és egy csodálatos karkötő szettre? Hordhatod szólóban, de egyszerre többet viselve még különlegesebb hatást érhetsz el! A nyári kánikula és a tengerparti nyaralások kötelező elemei!

 

Az alábbiakban a gyöngyökkel díszített karkötők témakörét vesézzük ki! Olvass tovább, ha magad is rajongsz az efféle különlegességekért, és szeretnél még többet megtudni róluk!

 

Bővítsd ékszeres gyűjteményed gyöngy karkötő szettekkel!

Az apró gömböcskékkel felturbózott kiegészítők mindig is népszerűek voltak, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor előtérbe kerülnek a kifejezetten tengerparti elemek. A csillag, félkör, hold motívumok mellett igen kelendőek a gyöngyös modellek is. A női karkötők választékában rengeteg egyedi ékszert elérhetsz, melyekkel remekül kifejezheted aktuális hangulatodat, illetve a számodra fontos értékeket, de akár életérzést is. 

 

A gyöngyöket tartalmazó karkötők bájosak, bohémek, egyszerre könnyed és stílusos viseletek, melyek szettekben megvásárolva még ütősebb megjelenést garantálnak! Például a kék és fehér színek kombinációja tökéletes összhangot alkot, a kék égboltot és a hűsítő hullámokat idézi. 

 

Természetesen nem kifejezetten nyári ékszerek, hiszen bármely évszakban viselhetők, például segítő ásványok formájában is. Igen elterjedtek az ametiszt és hematit kövek, melyek közül az előbbiek a spirituális fejlődést jelképezik, utóbbiak kapcsán pedig úgy tartják, hogy kedvezően támogatják szervezetünket. 

 

Remek választás egy olyan szett is, amelyben különböző stílusú karkötők kapnak helyet. Például a márványozott hatású gyöngyök arannyal vegyítve nagyszerű párost alkotnak. 

 

Kifejezetten ajánljuk lelki béke karkötő kompozíciónkat, melyben megjelenik az arany letisztultsága, eleganciája és a fehér finomsága, nőiessége. Kiegészítve a mandala és a lótusz motívummal teljes harmóniát alkothat csuklódon. 

 

Egy ámulatba ejtő, bohém kollekció a rózsaszín gyöngyös karkötő szett, mellyel egyszerre öt stílusos kiegészítőt is magadénak tudhatsz. Viselheted őket önállóan, de együtt is, hiszen a barack, a rózsaszín és az arany színek éppen az ideális arányban jelennek meg. 

 

A gyöngy kiegészítők által hordozott üzenet

A kagyló belsejében található igazgyöngy a természet tökéletességét, végtelen szépségét és adakozó bőségét jelenti egyszerre. Az efféle motívummal ellátott ékszerek a szabadságra, a felszabadultságra, a bohókás vidámságra és az önfeledt kikapcsolódásra utalnak. A viselésükkel ezt az életérzést erősítheted, emiatt különösen javasoljuk, hogy vidd magaddal legkedvesebb gyöngy karkötődet a nyaralásaid, különleges utazásaid során!

 

A speciális ásványokból készült kiegészítőkről úgy vélik, hogy különleges védelmi erővel ruháznak fel. Egyesek segíthetnek a spirituális fejlődésben, illetve az élet különféle területein jelentkező nehézségekkel megbirkózni. Sokan afféle “segítő ékszerként” hordják, míg mások számára eszmei értékkel bír, különösen ha egy fontos személytől kapták ajándékba. 

 

Stílusosság és nőiesség a gömböcskékben 

Viselj bátran nem mindennapi ékszereket, válassz az egyedi eseményekhez, illetve az egyszerű hétköznapok felturbózására is! A komplett szettek mellett prémium karórák, hip-hop termékek, divatkiegészítők széles választékával várunk! Nézz körül nálunk, és erősítsd egyéni stílusodat!