+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A kör fülbevaló napjainkban is töretlenül népszerű!

Kövér Szilvia
2023.03.08 09:23
A kör fülbevaló napjainkban is töretlenül népszerű!

A kör fülbevaló napjainkban is töretlenül népszerű!

 

Az aktuális trendek változnak ugyan, de létezik néhány alapdarab, amely mindig hódít. Ilyenek például a karika alakú és kör fülbevaló. A kérdés már csupán az, hogy milyen arcformához passzol igazán? Mikor érdemes viselni ezeket a nem mindennapi darabokat? 

 

Az alábbi cikkben a kör formájú ékszerekről írunk, illetve arról, hogy milyen alkalmakkor jelentik a legideálisabb választást!

 

Melyik arcformához illik a kör fülbevaló? 

A karika fülékszerek mellett a kisebb, tömött kerek motívumot tartalmazó kiegészítők is igen kelendőek. Webáruházunk női fülbevalók kínálatából kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb modellekből! Hármas karika, kerek fülgyűrű, geometriai alakú szettek, pici kör köves ékszer többféle színben, és még sorolhatnánk!

 

Ahhoz, hogy eldönthesd melyik típus jelentené számodra a legjobb választást, adunk néhány támpontot! 

 

Az ovális arcformához szinte bármilyen fülbevaló ideális, nyugodt szívvel ajánljuk a nagy karikákat, de a kisebb kör alakú darabokat egyaránt. Akárcsak a szív arcforma esetében, annyi különbséggel, hogy esetükben a hosszabb kialakítású, kicsit elnyújtottabb változatok jobban illeszkednek. A szögletes, karakteres arcvonásokhoz leginkább az íveltebb kialakításúakat javasoljuk, például egy csepp formát imitáló kiegészítőt. 

 

A “hasonló a hasonlóval” elv talán csak a fülbevalók tekintetében nem állja meg a helyét. Ugyanis egy kerek arcformához sokkal inkább passzol egy szögletesebb, hosszúkásabb típus. Természetesen ez esetben sem kell lemondani a karika fülékszerekről, hiszen számos változata létezik, például a rosegold színű kör díszítésű kiegészítő szinte bármely arcforma esetén viselhető. 

 

Milyen típusai a legnépszerűbbek?

A jól ismert óriási karika formájú fülbevalókat mindannyian ismerjük, különösen nyáron kelendőek, amikor még több ékszer kerül előtérbe a merész ruhaszettek mellett. Tipikusan a fesztiválozók nagy kedvence az oversize lánc karika, mellyel az extravagáns stílus garantált. Tengerparti nyaralások közkedvelt típusa a gyöngyös, illetve a kövekkel ellátott karika.

 

A téli időszakban viszont a kisebb, kerekded modellek javasoltak, melyek praktikusabban hordhatók, ugyanis nem akadnak bele a sálba. 

 

Bármikor viselhetők az egyszerű geometriai változatok és a félkör alakúak. Külön kiemelendő a klasszikus beledugós gyöngy fülékszer, sőt mindig nyerő a kerek kőves pave halo díszítésű. Ez utóbbi a különleges alkalmak legkelendőbb darabja. Tökéletes romantikus randihoz, eljegyzési partihoz, üzleti megbeszéléshez egyaránt.

 

Fogadd meg tanácsunkat, szerezz be néhány egyedi modellt a rendhagyó eseményekre, és válassz alapdarabokat az egyszerűbb hétköznapokra! 

 

Máris magával ragadtak a nem mindennapi kiegészítők? Webáruházunk kínálatában divatékszerek és prémium karórák széles választékából szemezgethetsz!

 

Mutasd meg egyéni stílusodat extrém fülbevalókkal!

A kiegészítők rengeteget számítanak a megjelenés tekintetében, ugyanakkor a személyiséged is erősítheted egy ütős modell segítségével. Az önkifejezés legvagányabb eszközei, melyekkel színesebbé varázsolhatod a szürke hétköznapokat. Lépj ki a komfortzónádból, merj bátran kísérletezni korábban nem viselt színekkel és formákkal! 

 

Kezdd azzal, hogy felfrissíted kiegészítős gyűjteményed! Miért ne lephetnéd meg magad néhány merész fülbevalóval? 

 

A kerek ékszerek, akárcsak az ezüst darabok örök divatként mindig velünk maradnak!