+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A köves fülbevalók sikkes megjelenést kölcsönöznek

Kövér Szilvia
2022.10.27 12:27
A köves fülbevalók sikkes megjelenést kölcsönöznek

A köves fülbevalók sikkes megjelenést kölcsönöznek

 

A köves fülbevalók eleganciát, stílusosságot képviselnek. Finom megmunkáltságuk révén a báj, a luxus és a bőség közvetítőjeként igen népszerűek az elegáns megjelenést kedvelők körében. A köves ékszerek bőséges tengerében találkozhatunk különféle formákkal, szimbólumokkal is, mint például a szív és a csepp alak. Egyre népszerűbben a kocka köves modellek is, más-más színárnyalatokban. 

 

Kivitelezésük és anyaguk tekintetében is igen változatosak, bőven akad lehetőségünk a szolidabb darabok beszerzésére, és a hangsúlyosabb, feltűnőbb kiegészítők viselésére is. 

 

A köves fülbevalók típusai 

Fülbevalóink között lógós fülékszerek is megtalálhatók, mint például az ezüst, lógós, kocka köves, pave díszítésű fülbevaló, mely akár esküvői ékszerként is viselhető. 

 

Formaviláguk terén is igen sokfélék ezek a csodálatos ékszerek. A kővel ellátott fülbevalók között különösen kelendőek a szív alakúak, melyek nőiesek, emellett számos jelentéssel bír maga a szimbólum is. A szív a szeretetet, a szerelmet jelképezi, ugyanakkor egyes kultúrákban az egészséget is. A férfiak előszeretettel ajándékoznak szív motívummal ellátott ékszert kedvesüknek. 

 

Ugyanakkor nemcsak a szerelmesek körében népszerűek, anyák napi meglepetésként is tökéletes kiegészítők vagy akár önmagunk megajándékozása céljából. Válasszuk például az ezüst fülbevalót, szív kővel, halo díszítéssel, mely gyönyörű és nőies, ideális minden alkalomra. 

 

A kék szín kedvelőinek nagyszerű választás az ezüst, kék köves modellünk, melyben az ezüst és a kék kombinációja igazán harmonikus ékszert alkot, emellett különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. Aki igazán egyedi kiegészítőre vágyik, nem is kérdés, a kék mellé mindenképp ajánljuk beszerezni az ezüst, rózsaszín kővel, pave halo díszítéssel megtervezett fülbevalót. A rózsaszín kecsességet, bájosságot, finomságot közvetít. Ez a nem mindennapi csajos fülbevaló felélénkíti a szürke hétköznapokat. Nagyszerű meglepetés önmagunknak és édesanyáknak is. 

 

A magas megmunkáltságú cirkónia kövek más-más motívummal és központi kővel párosítva gyönyörű összképet alkotnak, így születnek a szebbnél szebb női fülbevalók.

 

Köves fülbevalók a mindennapokban

Egy kővel ellátott fülbevaló különleges díszítéssel, mindig aprólékos tervezés, gondos munka eredménye. Ezeknek a kiegészítőknek a viselése jelentősen megváltoztatja az egész outfitet. Általuk még nőiesebbek, elegánsabbak lehetünk, miközben magunk választhatjuk meg, hogy éppen egy szolid vagy feltűnő darab révén szeretnénk kiemelni szépségünket. 

 

Időről időre érdemes egy kicsit megújítani a külsőnket, ehhez nem feltétlenül kell új frizurát vágatni, vagy a teljes ruhatárunkat lecserélni. Néhány gyönyörű kiegészítő segítségével is egészen más kisugárzással hódíthatunk. Egy köves fülbevaló viselése remek módja annak, hogy feldobjuk a hétköznapokat, és megtöltsük egyediséggel, bájjal. Az elegáns, nőies megjelenéshez nem szükséges különleges ünnepség vagy céges összejövetel. Bármikor választhatunk egy kicsit dekoratívabb öltözetet és merészebb fülbevalót, akár a hétköznapi munka során is. 

 

Különleges események ékszerei 

Egy esküvő vagy romantikus találkozás során a legjobb formánkat kell adnunk. Ilyenkor kitűnni a tömegből és a tekinteteket magunkhoz vonzani szinte már kötelező. Ehhez adnak plusz lökést a sikkes köves fülbevalók, melyekkel még magabiztosabbak lehetünk. 

 

Webáruházunk választékában divatékszerek, karórák és hip-hop ékszerek is megtalálhatók, hogy mindenki kedvére válogathasson! Új stílust és kisugárzást álmodhatunk a legszebb kiegészítőkkel!