+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A napszemüveg márkák útvesztőjében

Kövér Szilvia
2023.02.17 10:48
A napszemüveg márkák útvesztőjében

A napszemüveg márkák útvesztőjében

 

A kellemes idő beköszöntével mindannyian kedvet kapunk, hogy lecseréljük régi napszemüvegünket, de a bőség tengerében nehéz eligazodni. A különféle kialakítású modellek egyszerre ajándékoznak meg a szabadság érzésével, miközben mi mégis arra vágyunk, hogy a népszerű napszemüveg márkák mellett egyedi stílust alakítsunk ki. 

 

A sok-sok elvárás, az aktuális trendek és a környezet általi nyomás mind szerepet játszhat a választásunkban. Pedig ez a kérdés sokkal lényegesebb, mivel nem csupán egy mutatós kiegészítő, hanem védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben, így felel szemünk épségéért is. 

 

Népszerű napszemüveg márkák 

Ezt a kiegészítőt egész évben érdemes hordani, ugyanakkor egyértelmű, hogy a nyári időszakban még hangsúlyosabbá válnak. Rengeteg közkedvelt márka terméke közül válogathatunk, azonban jóval fontosabb, hogy maga a szemüveg illeszkedjen arcformánkhoz, és erősítse meglévő stílusunkat, amely összhangban van a személyiségünkkel is. 

 

A WEARING.hu napszemüvegek egyéni stílust képviselnek, számos csajos modell és vagány, sikkes darab is fellelhető webáruházunkban. Dönthetünk úgy, hogy egyedibb, különlegesebb fazont választunk, hiszen a napszemüveg lehet vagány és figyelemfelkeltő is. 

 

Az egyediség ihlette női darabok között találkozhatunk visszafogottabb típusokkal és extrémebb fazonú termékekkel egyaránt. A retro időszakot megidézők és a modern változatok szintúgy helyet kaptak termékkörünkben. 

 

Remek választás például a SAMANTHA napszemüveg, mely elképesztően csajos, miközben extravagáns külsőt kölcsönöz viselőjének. Ez a modell az élő példa arra, hogy a nőies lehet egyszerre vagány is, a stílusok összefonódása révén még különlegesebb összhatás érhető el. 

 

Arcformához passzoló szemüveg

Egyéni adottságaink, például arcformánk meghatározza, hogy milyen fazonú szemüveg áll a legjobban. Egy szív alakú arc esetében tulajdonképpen bármilyen modell választható, míg egy rubin formához javarészt az ovális keretek passzolnak, esetleg a macskaszem formációk. 

 

Az ovális archoz a geometrikus és kerek napszemüveg keretek a legideálisabbak, de szinte bármilyen fazon jól mutat rajta. Szögletes forma esetén a karakteres, egyedi díszítésű darabok optimálisak. Egy kerek arcú egyénnek a szögletes és geometrikus keretek a legmegfelelőbbek. 

 

Alapszabályként elmondhatjuk, hogy az arcunk legszélesebb pontjánál a keret mindenképpen szélesebb legyen. 

 

Vegyük figyelembe azt is, hogy milyen stílust képviselünk, és aszerint válasszunk! Érdemes néhány alapdarabot beszerezni, mely az összes szetthez illeszkedik, elegáns, sportos és hétköznapi outfithez egyaránt jól mutat.

 

Melyik napszemüveg márka jelenti a legjobb opciót? 

Erre a kérdésre nem lehet konkrét recepttel szolgálni, hiszen amilyen egyéni a személyiségünk és jellemvonásaink, épp annyira különbözőek az igényeink. Akár a hangulatunk, élethelyzetünk alapján is változhat a meglévő stílusunk. A legfontosabb, hogy a márka helyett talán inkább a fazonra és a megbízhatóságra fókuszáljunk. Olyan modellre szavazzunk, amelyik megszólít minket, és hű társunk lehet a nyári programok során. 


Egyesek a jelenkori divatot igyekeznek követni, míg mások minderre fittyet hányva a saját egyéniségüket erősítik az extrémebb, rendhagyó keretek által. Egy stílusos nő ismérve, hogy napszemüvege mellé egyéb kiegészítőket is választ, például egy prémium karórát, vagy gyönyörű karperecet. Webshopunk divatékszereket, hip-hop termékeket és karórákat is kínál.