+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

A női kiegészítők öltöztetnek

Kövér Szilvia
2023.11.20 15:40
A női kiegészítők öltöztetnek

A női kiegészítők öltöztetnek

 

Gyakran hallani, hogy az ékszerek öltöztetnek, vagyis általuk sokkal csinosabbak, elegánsabbak lehetünk. Ahogyan azt is, hogy az igényes hölgyek minél több különleges női kiegészítő beszerzésére törekednek, hiszen így lehet teljes a megjelenésük. 

 

Valójában nemcsak arról van szó, hogy extravagánsak, csinosak, nőiesek lehetünk, hanem egy-egy életérzést, hangulatot, fontos értéket is közvetíthetünk általuk. Kifejezhetjük legbensőbb rejtett énünket is. Manapság tehát már nem egyedül a luxus, az elegancia és a hatalom jelképei, hanem az önkifejezés merész eszközei.

 

Női kiegészítők régen és napjainkban

A régmúltban leginkább a befolyásos, gazdag hölgyek viseltek csodálatos ékszereket, melyek között feltűntek egyedi nyakláncok, értékes gyűrűk, és persze az sem volt mindegy, hogy milyen alkalomból melyiket viselték. Akkoriban még nem azért hordták a női kiegészítőket, hogy általuk különlegesebb, személyesebb stílust alakítsanak ki, hanem a bőség és a luxus szimbólumaiként gondoltak rájuk.

 

Azért valljuk be, nem lehetett a legörömtelibb egy olyan világban élni, ahol az ékszerek viselése csupán a befolyásos személyeknek adatott meg. 

 

Ellenben ma már bárkivé válhatunk, akármilyen merész szettet összeválogathatunk, méghozzá annak függvényében, hogy milyen hangulatban ébredtünk. A nagyobb szabadság bőségesebb kínálattal is párosul, így könnyen megtalálhatjuk a leginkább hozzánk való darabokat.

 

Hogyan találjuk meg az “igazit”?

Az egyre bővülő kínálatban olykor nehéz kiválasztani a megfelelő női kiegészítőket, előfordulhat, hogy döntésképtelenné válunk a szebbnél szebb darabok láttán. Máskor pedig nem találunk az alkalomhoz illő ékszereket, mert egy rakás elvárást felsorakoztatunk, holott a legfontosabb mégiscsak az lenne, hogy jól érezzük magunkat a viselésük idején. 

 

Pedig korántsem ilyen nehéz az ékszervásárlás. Hozunk is rögtön egy tippet: amennyiben különleges alkalomra, rendkívüli eseményre keresünk kiegészítőket, érdemes szettekben gondolkodni. Ez esetben egy választással nyakláncot és fülbevalót is magunkénak tudhatunk. Persze többféle ékszergarnitúra is elérhető, némelyikben még gyűrű is megtalálható, így még teljesebb lehet az outfitünk. 

 

Ott van például az ezüst szívecske szett nyaklánccal, fülbevalóval, amely tökéletes, nőies, ugyanakkor bármikor viselhető. Legyen szó romantikus randevúról vagy üzleti megbeszélésről. 

 

Érdemes néhány különleges szettet beszerezni, persze itt még nem ér véget a sor, hiszen nem lehet mindig azonos stílusban, színben és egyforma formákban gondolkodni. Néha éppen az a trendi és merész, ha egy picit eltérünk a megszokott elemektől. Ezen a ponton megtapasztalhatjuk a kísérletezgetés felhőtlen örömét. 

 

Harmonizáló, mégis különböző modellek

Amikor több, különböző női kiegészítőt szeretnénk összeválogatni, arra érdemes ügyelnünk, hogy a színek illeszkedjenek egymáshoz. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonos színvilágban kell gondolkodni. Például az ezüst a kékkel tökéletes párost alkot. Az összhatás a kulcs, ha tehát nem giccses az összkép, hanem szépen illeszkedő, igényes, akkor nem számít, hogy eltérőek az árnyalatok vagy nem teljesen azonos a formavilága minden egyes darabnak.


Az ezüsttel általában nem lőhetünk mellé, hiszen akármilyen színes is a ruhatárunk, a semleges, szolid nemesfém mindegyikhez megfelelő lesz. A hivalkodóbb, díszesebb kiegészítők pedig tökéletesek, ha az “unalmasabb” öltözetünket szeretnénk egy kicsit izgalmasabb módon tálalni. Webáruházunk széles választéka mindenki számára lehetőséget kínál a megújulásra.