+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Alkalmi bokalánc különleges eseményekre

Kövér Szilvia
2022.06.21 08:45
Alkalmi bokalánc különleges eseményekre

Alkalmi bokalánc különleges eseményekre

 

A nyár beköszöntével önkéntelenül is igyekszünk csinosabb, különlegesebb megjelenést kialakítani, ehhez pedig elengedhetetlenek a stílusos ékszerek is, például egy gyönyörű alkalmi bokalánc. A kánikula idején a legjobb választás egy ütős bokaékszer, melyet nyaraláskor, fesztiválon, különleges szabadtéri eseményeken is magabiztosan viselhetünk.

Napjainkban bőséges a termékkínálat a bokán viselt ékszerek terén, így bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló darabot.

Milyen típusú bokaláncok közül válogathatunk? 

Webáruházunk bokalánc választékában többféle típus is elérhető, a klasszikusabb modellektől kezdve a hangsúlyosabb, egyedi szimbólumot tartalmazó ékszerekig vegyes a paletta. Kígyólánc, ezüst lánc nagy szemekkel, sodort lánc, több soros bokalánc is megtalálható nálunk.

Különböző medálokkal ellátott, kifinomult nőies bokaékszerek, mint például kocka medálos, gömb és szív motívumot tartalmazó, pillangós, pikk medálos, szívecskés, kicsi csengős lánc egyaránt a kínálatunk részét képezi.

Romantikus találkozóra ideális választás az ezüst tömör szívecskés bokalánc, mely egyszerre nagyon csajos és vidám. A bohókás hangulat mellett képes erősíteni a nőies kisugárzást.

Tengerparti kiruccanáshoz tökéletesek a különböző szettek, mint például a szívecskés-leveles bokalánc szett vagy a kagylós-boho szett, melyben 2 db bokaékszer található, kagylós és virágos szimbólummal.

A bokán viselt ékszerek mellett egy szolid ezüst fülbevaló szépen megteremti a harmóniát. Stílusos fülbevalók, divatékszerek szintén elérhetők webáruházunk kínálatában. Érdemes ruhatárunkkal együtt a kiegészítőink körét is minél gyakrabban bővíteni.

Alkalmi bokalánc divat tippek

A bokaláncoknál hangsúlyos a finom kidolgozottság, a nőiesség és játékosság jegyében. Ezeknél a kiegészítőknél az is fontos, hogy milyen szimbólumot tartalmaznak, melyek révén érzelmeket, hangulatot közvetíthetünk.

Az ezüst örök divatként mindig remek választás, szinte bármilyen nyári ruhához. Egy mutatós szandállal figyelemfelkeltő párost alkotnak. Ne feledjük a „kevesebb, néha több” mondást, egy kifinomult, elegáns bokalánc mellett mellőzzük a markáns nyakláncokat és karakteres karkötőket.

Egy gyöngyös, több medálos bokalánc kifejezetten ajánlott fesztiválokra, ahol a vidámságot, a szabadság érzését juttatja kifejezésre.

Színek terén célszerű egyszínű alapdarabokból is felszerelkezni, melyek bármilyen öltözethez passzolnak, illetve különleges alkalmi kiegészítőkből is, melyeket randevúra, nyaraláshoz vehetünk fel.

Hogyan viseljünk bokaláncot?

A nyári időszakban szinte kötelező ékszerek egy-egy utazáshoz, strandoláshoz, zenei eseményhez, bizonyos helyzetekben azonban mellőzni érdemes. Ilyen például egy állásinterjú, egy üzleti megbeszélés vagy egy céges rendezvény. A munkahelyen, amennyiben az nem kifejezetten szabadelvű az öltözködési szabályzat tekintetében, inkább ne viseljük.

A bokaláncok tipikusan a szabadidős programokhoz, az önfeledt szórakozáshoz, a kikapcsolódáshoz, a nyári elfoglaltságokhoz javasoltak. Olyan környezetben is bátran hordhatjuk őket, ahol nincsenek szigorú szabályok a megjelenést illetően.

Amennyiben szeretnénk kitűnni egy különleges eseményen, például koncerten, ezt leginkább egy alkalmi bokalánccal tehetjük meg. Ezáltal nem olvadunk be a tömegbe, saját stílusunkkal érvényesülhetünk.

A bokalánc viselése megköveteli a szép, ápolt lábakat, ezért előtte mindenképpen be kell időzíteni egy látogatást a pedikűrösünkhöz. Gyönyörű körmökkel és elegáns szandállal tökéletes hatást érhetünk el.