+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Amit a piercingfajták kapcsán tudni érdemes!

Kövér Szilvia
2023.01.03 21:19
Amit a piercingfajták kapcsán tudni érdemes!

Amit a piercingfajták kapcsán tudni érdemes!

 

Napjainkban a tetoválás mellett igen népszerűek a különféle piercingfajták, melyeknek számos altípusa is ismert. A legkelendőbbek az orrba helyezett testékszerek és a köldökpiercingek. Szintén hódítanak a nyelv és fül területén viselt különleges kiegészítők. 

 

Annak ellenére, hogy sokan félnek tőle, a behelyezése tulajdonképpen fájdalommentes, néhány alapvető szabály betartása mellett szépen és viszonylag gyorsan gyógyul. 

 

Az alábbi cikkben a testékszerek témakörét járjuk be, és kitérünk az egyes típusaira is! Kétségtelen, hogy egy efféle nem mindennapi ékszerrel megmutathatjuk egyéniségünket, és kiemelkedhetünk a tömegből!

 

Közismert piercingfajták

Ütős testékszerek révén igazán egyedi stílust alakíthatunk ki, megmutathatjuk a világnak vagányságunkat, ugyanakkor egy-egy ruhadarabot is színesíthetünk általuk. Például egy köldökpiercinggel imádott bikininkben is merészebben hódíthatunk. Webáruházunk testékszerek termékkörében az összes népszerű típus helyet kapott. Orr, nyelv, köldök, fül, ajak és még sorolhatnánk! 

 

Nézzük meg őket egy kicsit közelebbről! 

 

Orrban elhelyezett ékszereket már az őslakosok is viseltek. A leggyakoribbak talán az orrcimpába, az orrlyukak közötti bőr területébe és az orrhídba szúrt változatok. Például egy sor köves rosegold karikapiercing remek választás, stílusos és vagány. Kezdőknek az orrcimpába szúrt típusok javasoltak, az igazán bevállalósoknak pedig egy orrnyergen elhelyezhető testékszer. 

 

A köldökpiercing tekinthető talán a legelterjedtebbnek, mely többféle irányból is behelyezhető, felül, alul, jobb oldalra és bal oldalra néző verzióban egyaránt. Akár 45 fokos szögben is viselhető, ha még extrémebb megoldásra vágyunk. 

 

Fülünk szinte bármely pontját feldobhatjuk ezekkel az egyedi kiegészítőkkel. A kezdők általában a húsos részébe szúrnak testékszert, míg a vagányabbak körében nem ritka a porcba helyezett ékszer sem. A belső fülkagyló hídjába szúrtak esetében hosszabb gyógyulási idővel számolhatunk. 

 

Webáruházunk testékszer kollekciója mellett divatékszereket, hip-hop kiegészítőket is kínál, hogy mindenki megtalálja a maga számára legideálisabb stílust.

 

Nyelv- és ajakpiercingek 

Az ajak területén, illetve a nyelvben viselt ékszerek kapcsán több száz éves múltra tekinthetünk vissza, gondoljunk csak a törzsi kultúrák jellegzetességeire. 

 

Az alsó ajak jobb vagy bal oldalán elhelyezett a klasszikusabb típus, de gyakori az alsó ajak és az áll közötti mélyedésben, illetve az ajkak feletti szakaszon középtájt. A felső ajak oldalsó részén viseltre igen sokszor szépségpöttyként hivatkoznak.

 

Kezdők számára ideális választás például egy talpas kivitelezésű köves piercing ezüst színben, mely gyönyörű és különleges. A minimalista stílust képviselő hármas pötty díszítésű modellünk csinos és mutatós. Egyedi formák, különböző kialakítású darabok szintén fellelhetők termékpalettánkban, melyek igen kelendőek, mint például az arany színű lógós szirom. 

 

Viseljünk egyedi kiegészítőket!

A test különböző területén elhelyezett ékszerek lehetőséget teremtenek, hogy egyedi, vagány stílust alakítsunk ki. Mivel bőségesek a választási opciók, így a kezdők és a bevállalósabbak is jócskán válogathatnak a testékszerek különféle típusaiból. Kezdésként érdemesebb egy gyorsabb gyógyulási időt garantáló darabot választani, az igazán belevalók pedig a legextrémebb területeken is hordhatnak ütős kiegészítőket. 

 

A piercingfajták széles választéka révén mindenki megtalálhatja a maga számára legideálisabb modellt!