+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Az idei év legnagyobb trendje: a köves ékszerek

Kövér Szilvia
2021.05.24 18:34
Az idei év legnagyobb trendje: a köves ékszerek

Az idei év legnagyobb trendje: a köves ékszerek

 

Mik 2021 divattrendjei ékszerek terén? A köves ékszerek mindenképpen közéjük tartoznak! Idén nem divatos a visszafogottság, ezért színekkel, méretekkel és motívumokkal sem kell csínján bánnunk. Nézzük, mit tartogat ez az év!

A ragyogó, köves ékszerek

Idén a köves ékszerek kerülnek előtérbe. Ez az év ékszerdivat terén nem a visszafogott, finom eleganciáról szól. Helyette a nagy, színes és feltűnő ékszerek kerülnek középpontba. Éppen ezért az ezüst vagy arany ékszereket mind-mind kisebb-nagyobb kövekkel dobják fel. Ezek a kövek pedig legyenek a lehető legszínesebbek!

 

Ha az idei ékszerdivatot szeretnénk követni, akkor egy óriási, kövekkel kirakott ezüst karika-fülbevaló tökéletesen összefoglalja és tükrözi azt, amit ebben az évben meg kell testesítenie egy ékszernek. A gyűrűkben legyen nagy, színes kő, melyet kisebb kristályok ölelnek körbe. Csak semmi visszafogottság. 

 

Az ékszer stílusa persze igazodjon személyiségünkhöz. Vannak elegáns, szögletes darabok, amelyek az antik ékszerekre hajaznak, de a vidám és csajos lepkés vagy virágos nyaklánc is divatos. 

Arany és ezüst

Az idei, minimalizmussal szembemenő trendek a 80-as évek végét hozzák vissza. Éppen ezért olyan divatos most az óriási karikafülbevaló, a sok vastag nyaklánc. Lehetőleg arany vagy ezüst színben.

 

Utóbbi esetben mindenképpen köves ékszerről beszélünk, lehetőleg több színben pompázzanak a kisebb-nagyobb kövek az ezüst fülbevalón. A nyakláncokkal szemben is hasonlóak az elvárások. Minél többféle színben találunk köveket rajta, annál divatosabbnak számít az ékszer. Legyen az bokalánc, karkötő vagy épp gyűrű.

 

Az arany esetében kiegészítő díszítésként nem a kisebb kövek, hanem az elegáns gyöngyök jelennek meg. Ezeket az ékszereket akár egymással harmonizáló díszítésű ékszerszett formájában is megtalálhatjuk. 

 

A karkötők és fülbevalók divatja is nagyon izgalmas idén. Ha még a nyári szezon előtt szeretnéd beszerezni a legtrendibb darabokat, nézz körül webáruházunk kínálatában!

 

Fülbevalók és karkötők

A fülbevalók legyenek óriási és vastag karikák! Legyenek aranyból készült, nagyszemű, feltűnő darabok! Az oversize fülbevalók most nagyon trendik, akár kövek nélkül, akár köves ékszer formájában, akár kör alakú, akár geometrikus formájú darabról beszélünk.

 

Az ezüst fülbevaló legyen lepkeformájú, esetleg virág vagy kristállyal kirakott karika. A kis klipseken legyen sok, színes kő, mert a legkisebb fülbevaló is öltöztet. Főleg, ha az idei trendbe illeszkedik, a lehető legnagyobb kővel villogva.

 

A karkötő nagyon divatos, főleg, ha több, bájos kis függő található rajta. Legyen az hópihe, pillangó, hold vagy virág, esetleg cseppforma vagy geometrikus minta. 

 

A karóra is akkor igazán trendi, ha kristályokkal van kirakva. A lehető legvastagabb szíjjal. Lehet, hogy vannak, akiknek ijesztően hangzik ez a trend, de gondoljunk csak bele, hogy milyen jól tud mutatni egy feltűnő, elnagyolt ékszer egy visszafogottabb színvilágú, dögös szetthez. Tiszta 80-as évek. 

A legtrendibb nyakláncok

 

Nyakláncok terén sem kell visszafognunk magunkat ebben az évben. Az arany nyakláncokon legyenek nagy medálok. Középen kővel, mint egy 18. századi báli szett legfeltűnőbb ékszere. Persze a romantikus hangulatú vintage medál is nagyon divatos, persze csak ha nem kicsi. Bármilyen stílusú és hangulatú láncot szeretnénk, a medál mérete, akár mennyisége is legyen feltűnő. Ez idén a trend.

 

Izgalmas divat ígérkezik tehát nyakláncok terén is. Úgy tűnik, idén az ékszerek kapják a főszerepet az outfitben