+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Geometrikus ékszer az idei nyár slágere

Kövér Szilvia
2021.06.24 11:58
Geometrikus ékszer az idei nyár slágere

Geometrikus ékszer az idei nyár slágere

 

A geometrikus ékszer berobbant, és velünk is marad. Legalábbis 2021 divattrendjei ezt mutatják. Talán azért olyan népszerű, mert egyszerre összeegyeztethető a most minden területen divatos art deco formákkal, de a kevésbé visszafogott és feltűnő ékszerek trendjével is. A geometrikus formák letisztultak, egyszerűek, mégis sokoldalúan felhasználhatóak. Nézzünk 4 geometrikus ékszert, amelyet kár lenne nem hordani!

Férfi nyakláncok és szögletes medálok

Férfiak és ékszerek? Igazán nem kell egy férfinak sem bátortalannak lennie, ha ékszerekről van szó. Hiszen mindenki nyugodtan hordja csak a stílusához passzoló kiegészítőket. Igazából a férfi ékszerek esetében is csak egy szabály van: mintában, formában azonosak vagy hasonlóak legyenek az egyszerre viselt darabok.

 

A férfiak számára készült kiegészítőkön kifejezetten jók lehetnek például a geometrikus minták. Egy letisztult négyszög vagy rombusz igazán mutatós, mégis egyszerű medál lehet például bármilyen férfiékszeren. Ebben az esetben nem kell mindenáron rombuszmintás karkötővel vagy gyűrűvel kiegészíteni a szettet, ilyenkor elég, ha színben és stílusban összeillenek a nyakláncok és a karkötők.

 

A szín nem számít, bár általában az ezüst vagy arany színű a befutó, örök kedvenc. Tehát például egy nyaklánc, négyzet alakú medállal nem csak elegáns és férfias, de divatos viselet is. 

A ezüst bokalánc kockás medálokkal

Az idei nyári trend egyik kedvenc darabja a bokalánc. Ha ezt ötvözzük a jelenleg szintén trendi geometrikus formákkal, akkor az összhatás fantasztikus lesz. Kifejezetten mutatósak a különböző függőkkel ellátott bokaláncok. Egy vékony pántos szandállal viselve ütős lesz a végeredmény.

 

Idén divatos minden csüngő, lógó medál, főleg, ha azon kövek vannak. A kockák közepén egy-egy apró, színes strassz igazán feldobja az ékszert, sőt az egész megjelenésünket. Hiszen egy bokalánc elég visszafogott ékszer ahhoz, hogy bátran hordjunk minél csillogóbbat, izgalmasabbat belőle.

 

Geometrikus ékszer kimaxolva: óriás fülbevaló

Idén a feltűnő, elnagyolt ékszerek kerülnek a középpontba. Felejtsük el a visszafogott eleganciát, helyette minél nagyobb, színesebb ékszereket viseljünk! Visszatértek a nyolcvanas évek, és mi sodródunk az árral. Óriási karikafülbevalót viselünk, vagy ami még jobb: nyolcszögletű darabokat, aranyozva. 

 

A divat most nem tűri a minimalizmust. Legalábbis ékszerek terén. Ezért egy nagy geometrikus fülbevalóval mi leszünk a legfeltűnőbbek és legdivatosabbak!

 

Nem tudod, hol találod meg a legizgalmasabb, trendi darabokat? Nézz szét webáruházunk kínálatában!

Ezüst gyűrű, szögletes kövekkel

Gyűrűk terén is követhetjük a divatot, a szögletes formák itt is tarolnak. Ráadásul nagyon jól tudnak mutatni a szögletes, feltűnő gyűrűk egy visszafogott karlánc mellett. Egy óriási, szögletes, apró kövekkel kirakott ezüst gyűrűvel például tökéletes lesz a szett. 

 

A gyűrű kidolgozása lehet klasszikus stílusú, antik hatású is, így egy romantikusabb darabbal dobhatjuk fel megjelenésünket. Az ilyen nagy köves, szögletes gyűrű eleganciát sugall.

Karkötő téglalap alakú medállal

A karkötők igazán jól mutatnak, mind az óránkat, mind a felsőnket kihangsúlyozhatjuk velük. A geometrikus ékszer formavilágának minimalizmusa felbátoríthat minket. Hiszen még ha túlzónak is találnánk egy medálos karkötőt, a visszafogott, téglalap formájú kiegészítés csak sikkesebbé teszi az összhatást, ezért viseljük bátran!

 

Összességében tehát a geometrikus formájú ékszerek és medálok mindenhol megállják a helyüket. A stílus pedig csak rajtunk múlik.