+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Arany lánc medállal, avagy az idei nyaklánc trendek

Kövér Szilvia
2021.07.31 08:05
Arany lánc medállal, avagy az idei nyaklánc trendek

Arany lánc medállal, avagy az idei nyaklánc trendek

 

Az arany lánc medállal az idei ékszertrendek egyik legkedveltebb darabja. Mit lehet tudni róla, és milyen nyakláncot válasszunk? Milyen nyaklánc számít még divatosnak? Íme egy kis körkép a nyaklánctrendekről, középpontban a medálos arany lánccal. 

Ékszer- és nyakláncdivat 

Az idei divat kifejezetten a feltűnő és elméretezett, pontosabban elnagyolt darabokra koncentrál, legyen szó fülbevalóról vagy nyakláncról. Persze az ékszertrendeket az is befolyásolja, hogy milyen öltözködési stílusról beszélünk. Például a hip-hop ékszerek terén mindig is divatosak voltak például a nagy medálok és a vastag láncok. Most a hip-hop stílus egy-egy elemét is átemelték a populáris divatba. Ennek feltehetően az az oka, hogy a hip-hop zene most ismét a középpontba került, ráadásul az idei trendeket erősen megihlette a nyolcvanas évek világa is.

 

Az aktuális ékszerdivatot tehát a vastag láncok, a nagy medálok és fülbevalók, úgy általában a feltűnő darabok jellemzik. Óriási karika-fülbevaló, többsoros nyakláncok, rengeteg függő, kisebb medál és strasszkő egy ékszeren. Ezek mentén a jellemzők mentén már bármilyen ékszert választhatunk, nem lőhetünk mellé. Romantikus, holdacskás karkötőt vagy bokaláncot, arany nyakláncot, óriási kereszttel vagy épp vintage stílusú nyakláncot is vehetünk. 

 

Idén tehát a színes és feltűnő ékszer számít divatosnak. Az ezüst- és aranyszínű ékszerek kifejezetten divatosak. Az ékszereken kisebb-nagyobb strasszkövek csillognak, akár többféle színben. 

Az idei legnagyobb trend: arany lánc medállal

Az ékszertrendek felvázolása után senkit nem lep meg, hogy az arany lánc medállal az egyik legnagyobb divat. Hiszen egyrészt a hip-hop stílusból kölcsönözték, másrészt pedig kellőképpen feltűnő, na és persze arany. Az arany lánc medállal akkor számít igazán trendinek, ha a medál strasszkövekkel van kirakva, hiszen így még figyelemfelkeltőbb.

 

Ezek az ékszerek kifejezetten divatosak mind a nők, mind a férfiak körében. A nők esetében a romantikus, szétnyitható szívecskés medáltól egészen az óriási keresztekig széles skálán válogathatunk, így bárki számára könnyű megtalálni a megfelelő darabot. A többsoros nyakláncok is kifejezetten trendinek számítanak, vásárolhatunk vintage hangulatú medálokkal ellátott nyakláncot is, amely nagyon jól mutat a most divatos, nyitott nyakú és ejtett vállú ruhához vagy felsőhöz viselve. A nagy, szívecskés medállal ellátott nyaklánc kifejezetten csinos és csajos is. 

 

A férfiakat is érinti az arany medálos nyakláncok trendje. Hiszen ez a fajta hip-hop ékszer kifejezetten a férfi divatból született. Ezért egy-egy ilyen divatos és szépen kidolgozott nyaklánc a férfiak nyakában is jól mutat. 

Hogyan válasszunk nyakláncot?

A nyaklánc kiválasztása nem nehéz, ha tudjuk, hogy milyen stílusút szeretnénk, ezért ezt érdemes átgondolnunk. Az általunk viselt ruhák mellé válasszunk nyakláncot. Egy-egy feltűnőbb darab akkor is jó döntés lehet, ha egyébként visszafogottan szeretünk öltözködni. Hiszen például egy nagy medállal ellátott kubai lánc, vagy egy romantikus, többsoros darab kiválóan feldobhatja az egyszerű outfitet.

 

Ha izgalmas, különleges ékszert keresel, akkor nézz szét webáruházunk, a WEARING.hu kínálatában. Itt minden stílushoz meg lehet találni a megfelelő nyakláncot, sőt, sok egyedi ékszert gyűjtöttünk össze. Azok számára, akik divatosak szeretnének lenni, mégis bevállalós, egyedi módon tennék azt. Erre a legjobb megoldást egyébként a hip-hop ékszerek nyújtják, de érdemes szétnézni a többi ékszer között is.