+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Egyedi megjelenést szeretnél? Válassz kiegészítőnek egy nagy fülbevalót!

Kövér Szilvia
2021.12.10 08:28
Egyedi megjelenést szeretnél? Válassz kiegészítőnek egy nagy fülbevalót!

Egyedi megjelenést szeretnél? Válassz kiegészítőnek egy nagy fülbevalót!

A fülbevalónak mindig is kiemelt szerepe volt a divatban. Az egyik legjobban kombinálható kiegészítő, szóval aggodalomra semmi ok! Bátran használd a merész darabokat is. Kicsi vagy nagy fülbevaló, csillogós vagy visszafogott, most a sok sem lehet elég.

Az a nagyszerű ebben a kiegészítőben, hogy a legegyszerűbb szettet is képes magasabb szintre emelni. Egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz, ha pedig mást kíván meg az alkalom, pillanatok alatt lecserélheted annak megfelelően.

Különböző színek, stílusok, formák

Amennyiben te is szívesen mondasz el többet az egyéniségedről az öltözködéssel, mint az átlag, a nagy fülbevalók a te kiegészítőid! Kísérleteztél már azzal, hogy különböző színű, formájú és stílusú ékszereket kombinálsz? Ha te is elég bátor vagy valami újhoz, érdemes variálni a különböző textúrákat és formákat. Erre kiváló lehetőséget biztosítanak az olyan szettek, mint a különböző geometriai alakzatokat felvonultató, három különböző stílusú fülbevalóból álló szettünk.

Személyre szabottan változtathatsz rajta: ha az alkalom azt kívánja meg, hogy elegáns legyél válassz két, az öltözékedhez illő darabot. Amennyiben az esemény megenged egy kis bohóságot, válassz két különböző formájú fülbevalót, vagy egészítsd ki akár egy fülgyűrűvel is, így még vagányabb lesz a megjelenésed. Ráadásul ehhez nem is kell kilyukasztani a füledet több helyen, mégis egy nagyon látványos elem lehet.

Nagy fülbevalót válasszak vagy inkább kicsit?

Manapság már a nők nagy része, sőt egyre több férfi visel ékszereket. Mindkét nem képviselői szívesen hordanak nyakláncokat, gyűrűket, és a karkötők is egyre népszerűbbek. A fülbevalókat még mindig inkább a nők hordják, azonban van néhány olyan stílusirányzat, ahol a férfiaknál is bőven belefér.

Azt mondhatjuk, hogy a fülbevaló az egyik legjelentősebb kiegészítő, hiszen nagyon markánsan képes befolyásolni a megjelenésünket. Egy jól megválasztott ékszer kiemeli az előnyös dolgokat, és elvonja a figyelmet a kevésbé előnyösekről. 

Például nem mindegy, hogy bizonyos arcformákhoz, milyen méretű és milyen formájú fülbevalót választunk. Az is befolyásolhatja választásunkat, hogy a kicsi vagy a nagy fülbevalók állnak jól nekünk, ebben pedig aktuális frizuránknak is szerepe van. Viselésük mindenképp egy kis extrát jelent, hozzánk ad valamit.

Válaszd ki minden nap az ideális fülbevalót!

Amikor szeretnénk kiválasztani azt a fülbevalót, ami igazán jól áll számunkra, több szempontot is érdemes figyelembe vennünk. Fontos a fülbevaló mérete, hiszen más-más testi adottsághoz más áll jól, kérdés, mit szeretnél kiemelni?

Az a paraméter, amit elsősorban figyelembe veszünk, a váll és a fül közötti távolság. Amikor azt szeretnéd megmutatni, hogy hosszú a nyakad, akkor ne tereld el erről a figyelmet egy szintén hosszú ékszerrel. A nagy fülbevalókat inkább karika vagy csepp formában válaszd, ezek a magas nőknek kifejezetten jól állnak. 

Amennyiben kisebb a váll és a fül közötti távolság, érdemes a vékonyabb kiképzésű, lágy vonalú fülbevalókat választani. Ekkor sem kell lemondanod a “lógós” fülbevalókról, de mindenképp figyelj arra, hogy csak annyira legyen hosszú, ami még nem ér le a válladig.

Választásnál mindig vedd figyelembe, hogy mik az előnyeid, próbáld ezeket hangsúlyozni. A fülbevaló divatra is igaz: a kevesebb néha több. Egyszerre mindig csak egy olyan ékszert viselj, ami feltűnő, különben könnyen giccses hatást kelthetsz. Ha ezek után még bizonytalan vagy abban, hogy mi lenne számodra a tökéletes választás, munkatársaink szívesen segítenek neked.