+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Elegáns gyöngyös nyaklánc különleges alkalmakra

Kövér Szilvia
2022.08.27 10:15
Elegáns gyöngyös nyaklánc különleges alkalmakra

Elegáns gyöngyös nyaklánc különleges alkalmakra

 

Egy gyöngyös nyaklánc vonzereje időtlen, viselése eleganciát, kifinomultságot közvetít. Finom csillogása és természetes szépsége által bármely öltözéket felturbózza. Jóval többet jelent, mint egy hagyományos nyaklánc, remekül passzol az üzleti stílushoz és a visszafogott szolid megjelenéshez is. 

Ma már nem kell követnünk szigorú öltözködési szabályokat, csupán támpontként tekintsünk az ajánlásokra! A cél az, hogy mindannyian kialakítsuk azt a stílust, amely leginkább szimpatikus, és amellyel azonosulni tudunk. 

Annak ellenére, hogy főként egyedi eseményekhez javasoltak a gyöngysor nyakláncok, nemcsak elegáns estélyi ruhákhoz viselhetjük. Egy hétköznapi randevú, vagy munkahelyi megbeszélés esetén is sokat emel az egész külsőn. 

 

Gyöngyös nyaklánc az elegancia képviselője 

Női nyaklánc kiegészítőink kínálatában többféle modell is elérhető. Nagyon kelendő például a boho vintage stílust preferáló fiatalok számára a színes gyöngyös nyaklánc. Az ékszer egyik sorában a love felirat, a másikban pedig az ütős színes gyöngyök találhatók. A legtöbb szetthez ideális. Fiatalos, energikus, vagány megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

 

Mindannyian láttunk már gyönyörű estélyi ruhát, melyhez tökéletesen illeszkedett a választott gyöngysor. A hivatalos rendezvényeken túl egy gyöngyös lánc bevethető akár egy könnyed délutáni elfoglaltsághoz is, legyen szó baráti találkozóról vagy akár egy vásárlós napról. Egy laza farmer blézerrel jelentősen feldobható egy efféle elegáns ékszerrel. 

 

Igen népszerű a különleges boho gyöngy nyakláncszett, melyben egy vékony láncot kicsi aranylemezek, a vastagabbat hangsúlyosabb kerek kapocs díszít. Az arany és a fehér harmonikus összhangban egymással tökéletes ékszerpárost eredményez. 

 

Szintén gyönyörű kiegészítő a gyöngy és fém kombinációját tartalmazó, szív medállal ellátott gyöngyös és láncos nyaklánc. Az egyik felében a kifinomult gyöngyök érvényesülnek, míg a másikban az egyedi láncos kialakítás. A szív medál pedig még varázsolatosabbá alakítja ezt a kiegészítőt.

 

Hogyan viseljük?

Annak ellenére, hogy a gyöngyökkel díszített láncok az elegancia és a luxus közvetítői, nemcsak különleges eseményeken, formális rendezvényeken viselhetők. 

 

Az üzleti életen kívül tökéletes egy romantikus találkozó esetében is, ugyanakkor egy hétköznapi szettet is sokkal divatosabbá varázsol. 

 

Viseljük bátran munkánk során, fontos megbeszéléseken és szabadidős tevékenységekhez is, ha egy kicsit szeretnénk emelni a hangulatunkon is. Egy igényes, finom kivitelezésű gyöngysor önbizalmat ad, mely által sokkal magabiztosabbak lehetünk. 

 

Választhatunk klasszikus fehér vagy krémszínű gyöngyös láncot, ugyanakkor van lehetőség a feltűnőbb, bohókás színes darabok beszerzésére is. Miért ne tarthatnánk egy időtlen klasszikus ékszert és egy hangsúlyosabb, vagányabb darabot is a kiegészítős fiókban? Ezáltal bármikor lehetőségünk nyílik stílusosabb megjelenést választani. 

 

Milyen ékszerrel érdemes kombinálni? 

A legjobb, ha a hasonlót hasonlóval elvet követjük, vagyis egy kisebb gyöngyös fülbevalóval ideális párost alkothat a gyöngysor nyaklánc. Ugyanígy a kevésbé hangsúlyos, “semlegesebb” fülékszerek is illeszkedhetnek. Színek terén pedig a krémszínű és az arany fülbevaló is ideális lehet, hiszen gondoljunk a gyöngyös arany kapcsos kiegészítőre, melyben a fehér és az arany mennyire jól harmonizál.


Webáruházunk választékában a nyakláncok mellett, prémium karórák és elegáns fülbevalók is beszerezhetők, melyekkel még elegánsabb megjelenés alakítható ki.