+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Elegáns órák a stílusosság jegyében!

Kövér Szilvia
2023.04.25 14:37
Elegáns órák a stílusosság jegyében!

Elegáns órák a stílusosság jegyében!

 

Az elegáns órák viselése egyet jelent a stílusos megjelenéssel, a luxus közvetítőiként még igényesebb outfitet teremtenek. Nők és férfiak körében egyaránt jelentős szerepet töltenek be a mindennapokban. 

 

A prémium karórák funkciója manapság jóval több, mint a klasszikus rendeltetésük, elegáns kiegészítők, melyek még színesebbé, igényesebbé teszik az egész szettünket. Alkalomhoz mérten megválaszthatjuk az alapanyagot, a designt, a színt, akárcsak egy ékszer esetében. Ugyanakkor a legkedvesebb alapdarabok hozzánk nőnek, mint a kedvenc kiegészítőink, melyeket életünk fontos eseményein viselünk. 

 

Elegáns órák bármely alkalomra, akár hétköznapokra is!

A szóló karórák mellett nagyszerű választások a prémium óraszettek is, melyekben többféle színben, eltérő szíjakkal, számlapokkal is megtalálhatók a különféle modellek. Sőt ékszerekkel kombinált változatok is elérhetők, fülbevalóval, karpereccel. 

 

A kiegészítők által sokkal egyedibb külsőt alakíthatunk ki, ami rendkívül fontos napjainkban, hiszen életünk minden területén a legjobb formánkat kell hoznunk. Egy hivatalos értekezleten, üzleti megbeszélésen, de egy fogadáson vagy romantikus találkozón szintén lényeges az első benyomás. Annak érdekében, hogy pozitív legyen a rólunk alkotott kép jelentősen emelhetünk az egész megjelenésünkön mutatós ékszerekkel és egy jól megválasztott elegáns órával.

 

A cipő mellett a karóra a második elem a szettünkben, mely a legtöbbet elárul rólunk, a főbb értékeinkről, egyéni ízlésünkről. 

 

Webáruházunkból számos extravagáns darab beszerezhető, a Hannah Martin, IBSO, QUARTZ, GENEVA, CHRONOS márkák stílusos modelljei igazi gyöngyszemek. 

 

Különleges karórák a harmonikus összhatásért

Igen népszerűek a tengerészkék-fehér, valamint kék-fehér-piros szíjjal rendelkező GENEVA órák, különösen a nyári időszakban. Ez a típus mindkét nem körében kelendő. Sportos viselet, mely az egyszerűbb hétköznapokban akármilyen szettel remekül párosítható. A laza megjelenés egy kis sikkes eleganciával vegyítve elképesztő összhatást teremt. 

 

Ideális választás különleges alkalmakra is a gyönyörű Rosegold IBSO BOERNI óraszett fülbevalóval és nyaklánccal. A csomag díszdobozos kivitelezésű, amely mindent magában foglal, ami egy nő számára igazán kedves. A rosegold és az ezüst színkombináció harmonikusan illeszkedik. Nagyszerű ajándékötlet is!

 

Ütős megoldást jelent a milánói szíjas Hannah Martin karóra, mely 3 barig vízálló. Egyedi, nem mindennapi designt képvisel, emellett magas minőségű SEIKO Holding Group készítette mechanikával rendelkezik. Ideális rendhagyó eseményekre, üzleti megbeszélésekre, randevúkra egyaránt.

 

Akik pedig a fém szíjas kiegészítőket kedvelik, számukra a QUARTZ szett jelentheti legjobb választást, amelyben négyféle színű termék található. Minimalista, letisztult stílusú, ugyanakkor vagány viselet. Elérhető fekete-fehér, teljesen fekete, ezüst-fehér, ezüst-fekete színösszeállításban, melyeket a bújtatós kapocs és a milánói szövésű szíj igazán egyedivé varázsol.

 

A prémium karórák mellett, divatékszerek, hip-hop termékek szintén fellelhetők választékunkban, melyekkel teljesen egyéni ízlés alakítható ki. 

 

A karórák meghatározók a stílus szempontjából!

Egy elegáns prémium termék növeli a luxus, igényesség érzetét, miközben egy laza, vagány viselettel sportosabb külsőt teremthetünk. Természetesen számos alapdarab létezik, amely szinte bármilyen ruhaszetthez passzol, melyek jó szolgálatot tesznek a rohanó hétköznapokban és a nem mindennapi alkalmakkor is.