+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Ezüst fülbevalók ötféle stílusban

Kövér Szilvia
2021.08.25 15:16
Ezüst fülbevalók ötféle stílusban

Ezüst fülbevalók ötféle stílusban

 

Az ezüst fülbevalók az arany mellett nagyon divatosnak számítanak az utóbbi időben. Bár ezek a trendek a nyolcvanas évek hangulatát hozzák vissza, abban biztosak lehetünk, hogy az ezüst ékszer örök. Ezért stílustól függetlenül jó döntés lehet egy szépen kidolgozott ezüst fülbevaló viselése. Nézzünk szét a fülbevaló trendek között! Garantáljuk, hogy mindenki megtalálhatja a maga stílusához illő ékszert!

Oversize lánckarika

Az utóbbi időben a túlméretezett ékszerek számítanak divatosnak. Fülbevalók esetében pedig az óriási karikafülbevalók tarolnak, de ezek is stílusúak lehetnek.

 

Például a túlméretezett lánc mintájú karikafülbevalók a kubai lánc karkötők és nyakláncok stílusát idézik a 80-as évekből. Egy ilyen ékszer nagyon jól mutat a korszakra emlékeztető ruhákkal párosítva, melyeket bőségben találunk, legyen szó hosszúderekú farmerről és haspólóról, vagy bájos virágos nyári ruháról. 

Ezüst fülbevalók geometrikus stílusban

A trendek idén az oversize ékszerek, a többsoros nyakláncok, az arany és az ezüst fülbevalók, és a geometrikus stílus. Ékszerek esetében kifejezetten feltűnő és vagány tud lenni egy-egy geometrikus mintás darab. Egy kisebb vagy nagyobb méretű sokszög megfelelően merész hatást kelt ahhoz, hogy ne legyen unalmas a megjelenésünk.

 

Azonban ezek a geometrikus mintájú ezüst fülbevalók mégis megfelelően ízlésesek tudnak lenni egy visszafogott, szolid szetthez viselve őket. Ezért azok is bevállalhatják, akik nem szeretnének túlzásokba esni. A geometrikus ékszerek megfelelően üde és trendi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek, így sokak kedvenceinek számítanak.

Köves fülbevaló vintage hangulatban

Az ékszertrendek felsorolásakor majdnem megfeledkeztünk az egyik legfontosabb jellemzőről, a strasszkövekről. Ugyanis a kövek most minden színben, minden mennyiségben és méretben divatosak. 

 

Ez azért szerencsés, mert rengetegféle ékszer, számtalan stílus lehet köves. Még egy vagány láncos fülbevalón is lehetnek kövecskék, de egy romantikus pillangós darabon, vagy akár egy vintage stílusú fülbevalón is. 

Képzeljük el egy középen nagy, színes kővel ellátott ékszert, melyet több kisebb strassz ölel körbe. Igazi romantikus, vintage hatás bontakozik ki a szemeink előtt. Bármilyen szetthez felvehetünk egy ilyen elegáns fülbevalót. 

 

Köves karikafülbevaló

Ha már szóba került a köves fülbevalók sokszínűsége, mindjárt itt is egy újabb példa rájuk. A kövekkel vagy gyöngyökkel kirakott nagy, ezüst fülbevaló, karika formában elképesztően stílusos tud lenni.

 

A kövek ellenére távol áll a kislányos, vagy romantikus daraboktól, megfelelően vagány, mégis van benne egy kis finomság. Ezeknek a fülbevalóknak is nagy előnyük, hogy bármilyen szetthez jól mutathatnak. Bárki ügyesen játszhat egy ilyen feltűnő ékszerrel, hiszen minden outfit mellett máshogy mutat, és mást is üzen.

 

Azok, akik ilyen izgalmas fülbevalót keresnek, nézzenek szét webáruházunk, a Wearing ékszerei között. 

 

Beledugós szettek

A szépen megmunkált beledugós fülbevalók sportosabb darabok. Vagány, minden sallangtól mentes. Kiváló kiegészítője lehet mindenféle outfitnek, hiszen a sportos ruhák mellett ugyanúgy megfér, mint egy elegáns kosztüm vagy business viselet mellett. Persze utóbbi esetben azért nem árt ha strasszköves, vagy részletesen kidolgozott, elegánsabb darabot választunk.

 

A kisméretű beledugós szetteknek nagy előnye, hogy akkor is jól mutatnak, ha több helyen lyukasztottuk ki a fülünket, és több darabot viselnénk egyszerre. A kissé punkos megjelenést ellensúlyozhatják a kövek vagy szivecskék, így még ütősebb lehet a megjelenésünk, hiszen a kontraszt mindig hatásos.