+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Férfi ékszer: tippek ajándékba

Kövér Szilvia
2021.09.10 07:27
Férfi ékszer: tippek ajándékba

Férfi ékszer: tippek ajándékba

 

Férfi ékszer: igazán stílusos ajándék. Hiszen nem csak egy nőt lehet ilyen kedvességgel kényeztetni. A megfelelő ékszer kiválasztása férfiak esetében nehezített pálya, de nem lehetetlen. Ha elég bátrak vagyunk, akkor igazán komoly, mégis testre szabott, elegáns ajándékkal lephetjük meg az illetőt. Csak ismerni kell!

Válasszunk gyűrűt?

Kezdjük az ékszerek számbavételét az egyik legnehezebbel, a férfi gyűrűvel. Mikor, kinek, milyen gyűrűt vásároljunk?

 

Hogyan döntsük el, hogy egyáltalán érdemes-e gyűrűt vásárolni az illetőnek? Egyszerűen, tisztában kell lennünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan viszonyul az ékszerekhez. A divatért rajongó férfiak nyitottak lesznek egy lánc mintájú gyűrűre. Vagy esetleg egy fekete, matt darabra, ezüstbe foglalva. 

 

Egy elegáns gyűrű ugyanúgy státuszszimbólum, mint egy márkás óra. Éppen ezért ugyanolyan értékes kiegészítő lehet. Ezért ha az általunk megajándékozni kívánt úriember mindennapi stílusát az elegancia jellemzi, esetleg megjelenése kifejezetten összefolyik a munkájával, például sokszor kell öltönyt viselnie, akkor egy finom mintával ellátott aranygyűrű is megfelelő választás lehet, nem is beszélve a pecsétgyűrűkről.

 

Nem csak ebben az esetben vásárolhatunk gyűrűt. Az ékszerek az önkifejezés eszközei is, ezért ha a szakmájukra, hobbijukra vagy más szenvedélyükre utaló, figurális mintával vagy szimbólummal ellátott, ízléses gyűrűt találunk, akkor nagy eséllyel telitalálat lesz az ajándék. Ilyen lehet egy stilizált fogaskerekekkel gravírozott, vagy autógumira emlékeztető nyomattal ellátott elegánsabb darab. Vagy például egy, a szakmájáért élő, magát az alapján meghatározó jogásznak egy szépen gravírozott paragrafus jellel ellátott gyűrű telitalálat lesz.

Férfi ékszer: nyaklánc ajándékba

A nyaklánc esetében sokkal több esélyünk van a sikerre. Vegyük figyelembe az illető öltözködési szokásait, és a nyaklánc esetében szintén ez alapján döntsünk. Egy elegáns kígyónyaklánc vagy egy visszafogott méretű szemes lánc biztonsági választás ugyan, viszont komoly érv mellettük a klasszikus elegancia is, melyet az ilyen férfi ékszerek képviselnek.

 

A nyakláncok esetében is jó döntés lehet a kedvenc szimbólum, a hobbi vagy a szakma megjelenítése. Minél ízlésesebb és kreatívabb módon, minél finomabb és részletesebb kidolgozásban történik meg, annál különlegesebb a választott nyaklánc. Visszafogott férfiak esetében nem kell óriási medállra gondolni, hacsak nem hip-hop ékszerben gondolkodunk. Ebben az esetben persze nincsenek korlátok, minél feltűnőbb, minél provokatívabb, annál jobb. 

Karkötő tippek: milyet kapjon?

 

A karkötő nagyon jó választás lehet, nagyon sokféle, izgalmas designnal vagy épp visszafogott eleganciával jellemezhető karkötőt találhatunk a férfi kiegészítők között. Akár karkötőt, akár más férfi ékszert keresünk, érdemes végigböngészni a webáruházunk kínálatát

 

A karkötő kiválasztása során gondoljuk át, hogy mivel, mihez hordaná az illető. Egy visszafogott, vékony lánc, esetleg egy szépen kidolgozott, bőrrel kombinált darab nagyon jól tud mutatni a karóra mellett. Ha a férfi, akinek az ajándék ékszert szánjuk, szereti a szép karórákat, sőt, különös figyelmet szentel nekik, akkor nagyon fog örülni egy olyan finom, mégis megfelelően elegáns karkötőnek, ami kiemeli azt.

 

A láncmintájú, nagy-nagy szemekből álló lapos karkötők, a kubai link vagy más hasonló stílusú darabok nagyon divatosnak számítanak. Viszont nem mindenki tudja őket viselni. Ha neki való ez a karkötő, akkor arról már tudunk, és gondolkodnunk sem kell rajta.