+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Fiú arany nyaklánc – mikor ideális választás?

Kövér Szilvia
2023.10.25 10:59
Fiú arany nyaklánc – mikor ideális választás?

Fiú arany nyaklánc – mikor ideális választás?

 

Manapság nem kérdés, hogy az ékszerek révén fejezzük ki önmagunkat, a stílusunkat, az általunk fontosnak vélt értékeket. Akár a hip-hop kiegészítők vonzanak, akár a letisztultabb, minimalista darabok, a fiú arany nyaklánc sok esetben tökéletes választás. 

 

Például amikor szeretnénk kifejezni, hogy számunkra fontos a luxus, az elegancia, és ezt fel is vállaljuk a világ előtt. Szintén üzenhetünk a medálok révén is, ugyanakkor egy jól megválasztott szimbólummal vagy motívummal ellátott ékszer remek ajándék is lehet. 

 

Mutassuk meg személyiségünket!

Az ékszerek viselése már többet jelent, mint régen, annak idején a nemesek, a befolyásos személyek hordtak arany kiegészítőket, ezzel is erősítve pozíciójukat, tekintélyt parancsoló egyéniségüket. 

 

Természetesen ez a vonatkozása napjainkban is megmaradt, de ami még fontosabb, hogy kiegészült másfajta jelentéssel is, például bizonyos modellek társultak a zenei stílusokhoz. Gondolunk a rapperek jellegzetes nyakláncaira, gyűrűire. Webáruházunk férfi nyaklánc kategóriájából bárki kedvére válogathat. Itt ugyanis elérhetők szolidabb darabok és merészebb, bevállalósabb kiegészítők is. 

 

Ahhoz viszont, hogy egyéniségünkhöz mérten választhassunk, elsőként tisztáznunk kell magunkban, hogy pontosan milyen zenei irányzat, stílus vonz, valamint azt is, hogy napi szinten viselnénk vagy kifejezetten valamilyen különleges alkalomra keresünk nyakláncot. Az arany az ezüsttel szemben hivalkodóbb, sokkal inkább segít odavonzani a figyelmet, s éppen ezért is imádják például az előadóművészek, zenészek. Egy jól megválasztott arany nyaklánc kiemel a tömegből és megkülönböztet. Megadja azt a plusz, amire szükség van ahhoz, hogy igazán önmagunkat adhassuk.

 

Fiú arany nyaklánc, a merész külső alapja

Nem mehetünk el szó nélkül a medálos nyakláncok mellett sem, ugyanis a viselőjüket karakteresebb, egyedibb megjelenéssel ajándékozza meg. Gondoljunk például az ice peace szimbólumos vagy egy kereszt motívummal tarkított darabra, mely arról tanúskodik, hogy fontos a béke, a szeretet és egymás elfogadása. 

 

Nemcsak a híres előadóművészek választják előszeretettel az efféle ékszereket, hanem bárki, aki például kedveli a hip-hop stílust, netán ezt az önkifejezési módot választotta, hogy megmutassa a világnak értékrendjét. Érdemes körülnézni iced out ékszereink között is, ahol speciálisan hip-hop kiegészítőket gyűjtöttünk össze.

 

Hasonlóképpen erős jellemre utal, ha valaki Barakka stílusú férfi nyakláncot visel, amely erőteljes, mégis letisztult. A király fonással készült ékszer valóban egy merész darab, ajánljuk a bevállalós személyeknek, akik még erősebbé tennék férfias kisugárzásukat. Remek választás tulajdonképpen bármilyen alkalomra, laza öltözethez és elegáns ruhaszetthez egyaránt. 

 

A férfiak másik legkedveltebb nyaklánca, a kubai link, amely szintén bármilyen öltözékhez passzol, legyen szó sportos outfitről vagy épp öltönyös megjelenésről. A klasszikus kubai link még bevállalósabb változata, a Full Iced out miami curb chain. Tökéletes, ha az amerikai rapperek által viselt nyakláncot keresünk, és szeretnénk egy kicsit a bőrükbe bújni.

 

Különleges életérzés nem mindennapi ékszerekkel

Webáruházunk bőséges kínálata révén mindenki megtalálhatja a megfelelő kiegészítőket, melyek által színesebbé tehetők a mindennapok. Az egyedi stílus kialakításával megtapasztalhatjuk azt a fajta életérzést, ami szintén segít, hogy ne az átlagos, szürke hétköznapokat éljük.