+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Kék fülbevaló, mint a végtelenség szimbóluma

Kövér Szilvia
2022.09.10 06:24
Kék fülbevaló, mint a végtelenség szimbóluma

Kék fülbevaló, mint a végtelenség szimbóluma 

 

Egy kék színű fülbevaló amellett, hogy nyugtatólag hat ránk, a végtelen égboltra emlékeztet. Ennek a színnek a viselése nagyon stílusossá és egyedivé varázsolja a megjelenésünket. A kék a nyugalom és a harmónia színe, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy viseljen több kék színű ékszert! 

 

Nem csupán az általa közvetített hangulat miatt remek választás egy ilyen kiegészítő. A kék nagyon szépen kiemeli a tekintetünket, kék szemnél fontos, hogy egy más árnyalatát válasszuk, hogy ne nyomják el egymás hatását. Más színű szempár esetén viszont szépen odatereli a szemekre a hangsúlyt. Főként, ha ügyesen kiegészítjük a hozzá passzoló sminkkel!

 

Arra biztatunk, hogy nézz szét női fülbevaló választékunkban, és fedezd fel az igazán elegáns kiegészítők csodálatos világát! Fusd át a klasszikus darabok és a luxus ékszerek kínálatát egyaránt. 

 

Kék fülbevaló, mint tökéletes kiegészítő!

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy milyen színű fülbevalót érdemes különleges alkalmakkor viselned. Mindannyiunknak van néhány alapdarabja, amelyet egy rohanós napon, az aznapi smink mellé rutinból kiválasztunk. Gondolunk például egy ezüst színű bázis fülékszerre. De mi a helyzet akkor, ha épp valami rendhagyóra vágysz? Újítanál a meglévő stílusodon? Esetleg más színekkel kísérleteznél? 

 

A színek döntően befolyásolják az egész napunkat, ez éppúgy igaz a hangulatunkra, és a külsőnkre is. Gondosan megválasztott színekkel még gyönyörűbb összhatást hozhatunk létre. 

 

Az ezüst kék köves fülbevaló pave halo díszítéssel tökéletes, ha valami különlegesre vágysz. Elegáns, sikkes, mutatós ékszer. A nemesfém a gyönyörű kék színnel csodálatos összhangot alkot. Viseld bátran randikon, céges rendezvényeken, fontos megbeszéléseken és bármikor, amikor épp több figyelemre vágysz. Megfelelő sminkkel kiegészítve még inkább kiemelheted tekinteted. 

 

A kék szín jelentése és árnyalatai 

Annak ellenére, hogy a kéket afféle rideg színként tartják nyilván, egy nyugalmat, békét árasztó szín. A legkülönfélébb árnyalatai elérhetők. Ékszerként különösen népszerű az azúrkék, a világoskék, a tengerkék, valamint az égszínkék. Egy világos árnyalattal a végtelen égboltot idézzük meg. Ez nagyon jól jön az őszi, téli időszakban, amikor a kék viselésével egy tengerparti nyaralás hangulatát elevenítjük fel. 

 

A kék amolyan nyugtató szín, a bölcsesség és a tudás jelentését hordozza magában. Amellett, hogy a magához vonzza a tekintetet, erőteljes kisugárzást kölcsönöz viselőjének, ezáltal önbizalmat is ad. 

 

A kékről az égbolt, a tenger, a végtelenség, a szabadság jut eszünkbe. Gyakran mondják, hogy a kék szín a lelkünkig hatol, mélyen megérint. Ajánljunk mindazoknak, akik szeretnének kitűnni a tömegből, és azoknak is, akik csupán maguk örömére viselnének valami extravagáns kiegészítőt. 

 

Válassz mellé nyakláncot, gyűrűt vagy prémium karórát, melyet webáruházunk kínálatában szintén megtalálsz. Kék fübevalóhoz remekül passzol egy milánói szíjjal rendelkező Hannah Martin karóra. 

 

Hogyan viselj kék fülbevalót? 

Az élénkebb tekintetért javasolt néhány szempontot figyelembe venni! Amennyiben kék a szemed, érdemesebb egy kicsit más árnyalatát választani, ezüsttel kombinálva, ez megfelelően kiemeli a gyönyörű szemed. Más szemszín esetén, például barnánál szinte bármely kék fülbevaló számításba jöhet, segíthet, ha enyhe kék sminkkel ráerősítesz, így a végeredmény is harmonikus lesz. 

 

A kombinált színű fülbevalók talán a legideálisabbak, ilyen az ezüst és kék ötvözete, vagy a kék különböző árnyalatai együtt. Merj kísérletezni, és új színeket megismerni!