+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Nagy karika fülbevaló a magabiztos, stílusos megjelenésért

Kövér Szilvia
2022.07.11 12:43
Nagy karika fülbevaló a magabiztos, stílusos megjelenésért

Nagy karika fülbevaló a magabiztos, stílusos megjelenésért 

 

Egy nagy karika fülbevalóval mindig merészek, sikkesek lehetünk, hiszen sosem megy ki a divatból. A vagány stílust képviselő darabok és a strasszköves díszítésűek is igazán népszerűek. Általuk egyszerre képviselhetjük a vagányságot, az egyediséget, és az eleganciát, nőiességet is kihangsúlyozhatjuk.

 

A karika fülbevalók igazi klasszikusok, nem csupán a 70-es években imádták a bulizós tinédzserek, hanem napjainkban is igen kelendőnek számítanak. Az egyik legnagyobb előnyük a többi fülbevalóval szemben, hogy sokkal inkább az arcra terelik a figyelmet. 

 

Miért érdemes nagy karika fülbevalót viselni? 

A kör formák nagyon szépen kiemelik az arccsontokat, talán még az arcpirosítót is megpsórolhatjuk. A nagyobb méretűek tökéletesen keretbe foglalják az arcunkat, emiatt különösen javasolt randevún viselni. Ugyanúgy bevethetők különleges alkalmakkor is, megbeszéléseken, fesztiválokon egyaránt. Például az ezüst, köves karika fülbevaló tökéletes választás. Elegáns és nőies, köves kialakítása révén gyönyörű, kifinomult ékszer. 

 

A 90-es években leginkább az arany karika fülbevalók hódítottak, és bár egy időre kicsit feledésbe merültek, napjainkban ismét előtérbe kerültek. Nem csoda, hiszen az önkifejezés egyre jelentősebbé válik, ugyanakkor alapelvárás, hogy minden helyzetben csinosak, stílusosak legyünk. 

 

Egy másik érv mellettük, hogy rendkívül sokféle design és változat beszerezhető. Női fülbevaló választékunkban bőségesen elérhetők karika fülbevalók. Például az arany színű oversize beledugós karika fülékszer igazán különleges megjelenést biztosít. Egyedi geometriai kivitelezése minden tekintetet magához vonz. Szintén érdemes kipróbálni az arany színű oversize lánc karika fülbevalót, mely leginkább zenei rendezvényeken, partikon kötelező darab. Az ezüst köves változatú fülbevaló cikk-cakkban futtatott díszítésének köszönhetően romantikus, nőies darab. 

 

A figyelemfelkeltő, sikkes outfit önbizalmat ad, és segít kiemelkedni a hétköznapi szürkeségből. 

 

Karakteres fülbevalókkal stílusosan

A külső megjelenésünk rendkívüli befolyással van életünk minden területére. Manapság már nem elegendő egy gondosan kiválasztott, jól passzoló ruhát magunkra ölteni, mellette a kiegészítőkre is sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani. Az ékszerek keltik igazán életre az amúgy semleges ruhadarabokat. 

 

Az élet számos területén kell napi szinten helytállnunk. Legyen szó akár egy állás megszerzéséről vagy egy üzlet megkötéséről, de ugyanúgy az évforduló megünneplésekor is elengedhetetlen a tökéletes megjelenés. Ékszereink minden helyzetben a segítségünkre lehetnek. Nem csupán a hivatás területén, de az önfeledt szórakozás és kikapcsolódás idején is. 

 

Egy nagy karika fülbevaló megadja azt a karakterességet, amelyet más fülbevaló típus nem tud biztosítani. Viselésükkel egyúttal üzenhetünk is a világnak, méghozzá azt, hogy bármire képesek vagyunk, akármit elérhetünk, mindezt magabiztosan, stílusosan! Egy hangsúlyos karika fülbevaló remekül kiegészíthető egy visszafogottabb nyaklánccal és egy mutatós karórával, melyek szintén beszerezhetők webáruházunk kínálatából

 

Karika fülbevaló a mindennapokban

Ezeket a fülékszereket bátran hordhatjuk a mindennapokban is. Rengetegen gondolkodnak tévesen az ékszerekkel kapcsolatban, és csak a különleges eseményeken viselik imádott darabjaikat. Miért kellene korlátozni?! 

 

Egy ütős karika fülbevaló felemeli a hangulatunkat, önbizalmat ad, és máris jobban indul a reggel!