+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Szivecskés karkötő a romantikus lelkeknek

Kövér Szilvia
2024.01.22 15:08
Szivecskés karkötő a romantikus lelkeknek

Szivecskés karkötő a romantikus lelkeknek

 

Melyik nő ne szeretne egy szivecskés karkötőt? Főként, ha romantikusabb alkat, aki mindig az alkalomhoz illő viseletben jelenik meg. S ugyebár a tökéletes megjelenéshez hozzátartoznak a csodaszép, elegáns ékszerek is. 

Mikor lehet ideális választás egy szivecskés medállal, szív motívumokkal díszített karperec? Miért szeretjük annyira? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre adunk választ.

 

Különleges ékszerek a romantika jegyében

Amikor női karkötők közül válogatunk, a legtöbbször azok a darabok fognak meg elsőként, amelyek finom megmunkáltságúak, nőiesek, elegánsak. Ez nem véletlen, hiszen a romantikusabb kiegészítők tökéletes elemei lehetnek egy randizós szettnek, de ha szimplán a női energiánkra szeretnénk ráerősíteni, akkor is remek választásnak bizonyulnak. 

A szív a szeretet szimbóluma, amint rápillantunk egy efféle motívumra, azonnal az érzelmesség, a szerelem, az emberi kapcsolatok jutnak róla az eszünkbe. Testünk központi motorja, amely ellátja tápanyaggal az egész szervezetünket, magát az életet jelenti. Nem meglepő, hogy az ékszerek terén is elterjedtté váltak a szívekkel tarkított vagy a formáját követő kiegészítők. S mivel pozitív érzelmeket, s hangulatot társítunk az ilyen ékszerekhez, természetes, hogy nemcsak viselni szeretjük, de ajándékként is szívesen adjuk.

Webáruházunk karkötő szettjeiben is fellelhetők szivecskés darabok. Ilyenkor mindegyik darab más-más medált tartalmaz, de köztük lehetnek gyöngyös kivitelek vagy köves változatok egyaránt. A szettek előnye, hogy remekül viselhetők együtt, ugyanis egymással harmonizálnak, s ezáltal még egyedibb külsőt hozhatunk létre. 

A karkötő ráadásul szinte minden évszakban, s bármely alkalomhoz megfelelő ékszer. A legjobban a tavaszi-nyári időszakban szeretik viselni, mert ilyenkor nagyszerűen érvényesül, főleg egy ütős tengerparti öltözet részeként. Persze a hideg évszakokban sem kell lemondanunk a gyönyörű karpercekről, hiszen amint lekerül a télikabát, az elegáns ruhával együtt központi szerepet kaphat a gondosan kiválasztott kiegészítő is.

A romantikus hatáson erősíthetünk, ha egy gravírozható darabot választunk, ez esetben kifejezhetjük összetartozásunkat is. Ilyen esetben a szivecskés karkötő medáljai, vagyis maguk a szívek gravírozhatók, azaz elláthatjuk őket dátumokkal, névvel, különleges üzenettel is.

 

Milyen színű szivecskés karkötőt érdemes választani?

Amennyiben egy bármikor viselhető típust keresünk, az ezüst és rosegold színekkel nem lőhetünk mellé. Ezek ugyanis kellően visszafogottak, miközben elegánsak, igényesek. 

Ha viszont konkrét rendezvényre, speciális ünnep alkalmából szeretnénk egy igazán egyedi, merészebb karkötőt, akkor nyugodtan válasszunk kihívó, feltűnő darabot. Karácsonykor a legtöbben tündökölni szeretnének, ahogyan egy jeles napon is, például esküvőn, eljegyzésen vagy diplomaosztón, ilyenkor az arany is tökéletes választás lehet.

Nemcsak az alkalom, hanem a helyszín is számít, ha például egy céges bulin veszünk részt, amely esetében alapvető az elegáns, extravagáns külső, akkor ne a bohókás, tengerparti darabok mellett döntsünk, hanem a finom megmunkáltságú, luxushatást keltő ékszereket válasszuk. Egy koncerthelyszínen történő találkozáshoz viszont az előbbiek tökéletesek.

 

A medálok jelentősége a karkötőkön

A különféle medálok érzelmeket, hangulatot közvetítenek, általuk megmutathatjuk szentimentálisabb énünket, de ajándékozás céljából is kiválóak. Webáruházunk divatékszerei, különleges kiegészítői között többféle modell is beszerezhető.