+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Virágos ékszer, mint tökéletes nyári kiegészítő

Kövér Szilvia
2022.06.28 12:04
Virágos ékszer, mint tökéletes nyári kiegészítő

Virágos ékszer, mint tökéletes nyári kiegészítő

 

A jó idő beköszöntével ismét elővehetjük a gyönyörű, mintás nyári ruhadarabjainkat, emellett sokkal nagyobb szerepet kapnak a kiegészítők is. Egy virágos ékszer remek választás ebben az időszakban. A vidámságot, élénkséget sugárzó szimbólum tökéletes akár mindennapi viselet gyanánt, akár különleges eseményekre.

Alkalomhoz megfelelően viselhetünk fülbevalót, nyakláncot például esküvőn, céges rendezvényen. Választhatunk virágos fülpiercinget fesztiválra, különleges bokaláncot nyaraláshoz.

Mikor ideális egy virágos ékszer? 

A virág motívumot felvonultató ékszerek tulajdonképpen igazi jolly jokerek, hiszen kifinomult, nőies darabok, melyek nélkülözhetetlen kiegészítői egy tengerparti nyaralásnak vagy egy fesztiválnak. Jó választás például az ezüst virág és gömb bokalánc, mely flörtölős, vidám és játékos. Erősíti a női kisugárzást, magabiztosságot kölcsönöz.

A nyári események még több lehetőséget teremtenek, hogy egyedi megjelenést alakítsunk ki, hiszen az évnek ez az időszaka izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal van tele. Egy bohókás bokalánc egy gyönyörű szandállal vagy stílusos papuccsal tökéletes párost alkothat.

Igen közkedveltek a virágos fülékszerek is, azt javasoljuk, hogy mindenképpen nézz szét webáruházunk fülpiercing kategóriájában, ahol arany és ezüst színben is elérhetők virágos darabok. Ezek a fülbe helyezhető ékszerek rendkívül praktikusak, azok számára is ideálisak, akiknek gondot okoz fülbevalóval aludni. Nem szúrja a fül hátoldalát, kényelmes és stílusos viselet. Remekül bevethetők bulikon, zenei rendezvényeken, randevún egyaránt.

A szimbólumok szerepe

Az ékszereknél fontos szerepet töltenek be a különféle motívumok, jelképek. A virág például az életerő, az életöröm, a fiatalság szimbóluma. Ezért is olyan népszerűek a nyári szezonban, ilyenkor érezzük igazán a szabadságot, a vidámságot. A ragyogó napsütésben megtapasztalhatjuk a gondtalan pihenést. Viseljünk bátran aprólékosan kidolgozott virágos kiegészítőket, nemcsak a nyári szezonban, hanem bármikor az év folyamán! Akárcsak az ezüst darabok, a virágos kiegészítők is örök divatként hódítanak kortól, évszaktól függetlenül.

Szintén kedvelt szimbólumok a virágok mellett a kagyló jelképek, érdemes beszerezni egy kagylós, gyöngyös bokaláncot is, mely a vízparti hangulatot idézi. A különleges motívumok megjelenhetnek finoman megmunkált, kidolgozott formában, például fülbevalók, bokaláncok esetében, ugyanakkor medálos kivitelezésben is a nyakláncoknál. 

A jelképek révén üzenhetünk a hangulatunkról, értékrendünkről, érzelmeket közvetíthetünk, használjuk ki ezt a lehetőséget!

Önbizalomnövelés kiegészítők által

Természetesen ezeknek a női kiegészítőknek a viseléséhez nem árt egy adag önbizalom is. Gyakran viszont éppen az ékszerek korbácsolják fel az amúgy szunnyadó női energiákat, nem is csoda, hiszen magabiztosságot, eleganciát közvetítenek.

Válasszunk többféle ékszert, ütős, feltűnő kiegészítőket a nem mindennapi eseményekhez, és alapdarabokat az unalmas hétköznapok felturbózásához. A webáruházunk divatékszerek, piercingek és bokaláncok vegyes kínálatában mindenki találhat megfelelő kiegészítőt, a szolidabb, visszafogott ékszerektől kezdve a markánsabb, hangsúlyos darabokig. Egy virág jelképpel ellátott fülpiercing vagy medálos bokalánc kötelező darab a kánikula idején.