+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Elegáns férfi karóra minden alkalomra!

Kövér Szilvia
2022.11.25 09:23
Elegáns férfi karóra minden alkalomra!

Elegáns férfi karóra minden alkalomra!

 

A kiegészítők szerepe egyre nagyobb jelentőségű a férfiak körében is. Nem is csoda, hiszen egy sikkes férfi karóra rengeteget emel az amúgy is elegáns megjelenésen. Az óra nem csupán a funkciója miatt olyan közkedvelt, általa konkrét stílust képviselhetünk, és sokkal igényesebb külsőt mutathatunk meg a világnak. 

 

Az extravagáns outfit az egyes elemek összhangján múlik, amikor a kiegészítők, mint a karóra, az öv, valamint a mandzsettagomb tökéletes egészt alkotnak az elegáns öltözettel. 

 

Férfi karóra az emlékezetesebb megjelenésért!

Webáruházunk férfi karóra választékában bőségesen találhatók sikkes, különleges darabok, melyek tökéletesek a nem mindennapi programokhoz is. A különleges alkalmak megkövetelik, hogy még nagyobb hangsúlyt fektessünk külsőnkre, ugyanakkor egy férfi számára nemcsak az üzleti tárgyalás jelentheti azt az eseményt, amelyen elegánsan kell megjelenni. Amikor szíve választottját vacsorázni viszi, akkor is igyekszik lenyűgözni kedvesét, ehhez pedig a férfiasságot, eleganciát képviselő karóra sem hiányozhat. 

 

Onola, CRRJU, Geneva, Quartz, Chronos, és Hannah Martin modellek egyaránt beszerezhetők webshopunkban. A klasszikus, szolid példányok és az elegáns prémium órák is helyet kaptak termékeink között. 

 

Remek választás például a prémiumminőségű Hannah Martin karóra, mely bármilyen szettel párosítható. Hétköznapi ing és farmer kombinációval is mutatós, ugyanakkor egy gondosan kiválasztott öltönyt még elegánsabbá varázsol. A termék díszdobozos csomagolásának köszönhetően ajándékként is ideális. Ez a modell igazi jolly joker, viselhető üzleti megbeszélésen, romantikus vacsorán, családi összejövetelen.

 

Hogyan válasszunk a ruhaszetthez passzoló darabot? 

Az öltözettel harmonizáló karóra kiválasztása nem olyan nehéz, mint gondolnánk. Az egyik legalapvetőbb elv betartása is már rengeteg könnyebbséget jelent, például a “hasonló hasonlóval”. Nem csupán az egész megjelenéssel kell összhangban lennie, az egyes elemekhez is illeszkednie kell.

 

Nem szabad megfeledkeznünk a szettben lévő csatokról, mandzsettagombról, bőr elemekről. Az övvel és cipővel színben és stílusban megegyező modellt érdemes választani. Fekete övhöz fekete szíjat, barnához pedig barnát viselhetünk. A nemesacél változatok a szürke és fekete színek kedvelőinek nyújtanak alternatívát. 

 

Nem szabad azonban túlbonyolítani a párosítás kérdéskörét, azzal nem tévedhetünk nagyot, hogyha az övvel és a cipővel hasonló színű és stílusú karórát viselünk.

 

Remek megoldás, ha egy alapdarabot választunk, amely a legtöbb ruhához passzol, és bármely alkalom során bevethető. 

 

Karóra viselési praktikák

A viselés a kevésbé domináns kezünkön javasolt, ezzel a terméket kíméljük, így jelentősen meghosszabbítható az élettartama. Fontos, hogy ne engedjük se túl lazára, se túl szorosra, hiszen utóbbi esetben akadályozna a napi tevékenységekben, előbbinél viszont balesetveszély állna fenn, a könnyű beakadás veszélye miatt. 

 

Egy elegáns férfi karóra különleges rendezvényeken szinte kötelező elem, képes meghatározni az egész külsőt. Érdemes tehát bátran viselni, hiszen a legtöbb élethelyzetben stílusosan megjelenni szinte alapvető elvárás. 


A prémium karórák a luxust, tekintélyt szimbolizálják, miért hagynánk ki ezt a lehetőséget? Megteremthetjük a saját egyéni stílusunkat, miközben fontos értékrendet is közvetítünk. Webáruházunk széles választékából a karórák mellett egyéb kiegészítők, hip-hop ékszerek is elérhetők, például férfi nyaklánc és gyűrű, mellyel még tovább fokozható a sikkes megjelenés.