+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Az ékszerszett mindig praktikus

Kövér Szilvia
2023.07.21 21:19
Az ékszerszett mindig praktikus

Az ékszerszett mindig praktikus

 

Ahogyan a kedvenc retikülünk nélkül sem megyünk sehová, úgy imádott kiegészítőink is jelentős szerepet töltenek be mindennapjainkban. Az ékszerszett különösen praktikus, mivel több azonos stílusú darab is rendelkezésünkre áll, így nem kell azon gondolkodnunk, hogy a fülbevaló melyik nyaklánchoz passzolna leginkább. A komplett garnitúrával azonnal útnak indulhatunk. 

 

A legtöbb szett fülbevalót, nyakláncot és gyűrűt is tartalmaz, így triplán is stílusosak lehetünk. Végtére is, egy nő lelkét nemcsak a szemében fedezhetjük fel, hanem az általa választott ékszerekben is. 

 

Szóló darabok vs ékszerszett

A legtöbben imádjuk a különleges darabokat, pláne ha készletben elérhetők, így egycsapásra beszerezhetünk minden elemet, amelyekre a különleges alkalmon, a klasszikus hétköznapon vagy a nyaralásunkon szükségünk lehet. A prémium ezüstözött ékszerszettek minderre lehetőséget kínálnak. 

 

Természetes, hogy fontos számunkra az elegancia és a stílusosság. Évszaktól, alkalomtól függetlenül alapvető igény, hogy nőiességünket még jobban kiemeljük. Ez azonban még inkább felerősödik a kellemesebb évszakokban vagy amikor nyaralni készülünk. 

 

A szóló darabok kétségtelen, hogy végtelen összeválogatási lehetőséget kínálnak, de a szettben megvásárolható ékszerekkel együtt a tökéletes harmóniáról is gondoskodhatunk. Azonos formavilágú, színű, alapanyagú és stílusú példányok egy csokorba gyűjtve. Ki ne szeretné a kedvenc köves kiegészítőjét fülbevalóként, nyakláncként és gyűrűként is viszontlátni?

 

A legjobb megoldás, ha beszerzünk néhány alapot, és egy-egy szettet is, ez utóbbiak különösen jól jönnek majd a nyaralás idején, illetve ha rendhagyó eseményekre vagyunk hivatalosak. Ha esetleg meguntuk a hétköznapi szürkeséget, bátran csapjuk fel ékszeres dobozunkat, és szemezgessünk kincseink közül. Ne feledjük azonban, hogy az időszakos frissítés olyan akár a ruhás gardrób szortírozása, néha nem árt átnézni meglévő darabjainkat, és pár új példánnyal színesíteni a készletet. 

 

Varázslatos kiegészítők pave halo díszítéssel

Napjainkban igen kelendőek a köves ékszerek, ami nyilvánvaló, hiszen eleganciát, luxust, bőséget közvetítenek. A finom megmunkáltságú cirkónia köves változatok a tekintélyes, befolyásos nő palettájából egyértelműen nem hiányozhatnak. Ráerősít a női energiákra egy üzleti megbeszélésen, egy fontos találkozón, megadja azt a pluszt, ami még teljesebbé teszi a megjelenést. Mindezt persze tökéletes összhangban, s ettől olyan különlegesek a szettek, mivel különálló darabokból sosem lehetne olyan mértékű harmóniát teremteni, mint az azonos példányok idilli egészével.

 

Egy igazi gyöngyszem webáruházunk kék köves, pave halo díszítésű szettje, amelyben fülbevaló, nyaklánc és gyűrű is megtalálható. Az ezüst és a kék varázslatos párost alkot, a virágocska formát utánzó kialakítás pedig még különlegesebb ékszerré teszi. Tartogathatjuk a rendhagyó eseményekre, és azonnal látni fogjuk, hogy a hatás nem marad el! 

 

Ha pedig szeretnénk kitűnni a tömegből csakúgy hétfő délután is, magabiztosan viselve elképesztő energiákat ébreszthetünk.

 

Válasszuk ki a legmegfelelőbbet!

Láthatjuk, hogy bőséges kínálatból válogathatunk, ott vannak például a geometriai formák, a kockaköves, illetve a kerekded alakú termékek. A mindenki által preferált szívecskés modellek szintén ellenállhatatlanok. Ám ha valami rendhagyóbbra vágyunk, próbáljuk ki a csepp alakú vagy kör medálos szettet!