+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Beszéljünk a férfi nyakláncokról!

Kövér Szilvia
2022.02.21 13:11
Beszéljünk a férfi nyakláncokról!

Beszéljünk a férfi nyakláncokról!

 

Manapság nem újdonság a férfi nyaklánc! Az egyéni igények eltérőek, egyesek klasszikus kubai nyakláncot hordanak, míg mások a medálos kivitelezésű ékszereket preferálják, különösen a kereszt motívummal ellátottakat. 

Egyre nagyobb teret hódítanak a hip-hop ékszerek, a zenei irányzat kedvelői megragadják a lehetőséget, hogy a rapper világhoz hasonlatosan kipróbáljanak egy-egy ilyen stílusú kiegészítőt. Ebben a bejegyzésünkben a férfi nyakláncokról írunk, adunk néhány támpontot a választáshoz, és segítünk megismerni a típusait.

Hogyan érdemes nyakláncot választani? 

Elsőként azt célszerű tisztázni magunkban, hogy szolidabb irányvonalat képviselünk, vagy szeretjük a kifejezetten vagányabb stílust, amely feltűnő, és magára vonzza a tekinteteket. Az sem elhanyagolható szempont, hogy milyen a ruhatárunk, mely színeket preferáljuk, ez jelentős segítség lehet egy ékszer választásánál. Így könnyebb eldönteni, hogy az arany szín vagy inkább az ezüst darabok mellett döntsünk. 

Általában azt szoktuk javasolni, hogy többféle kinézetű férfi nyakláncot is érdemes kipróbálni. Ez alkosson harmonikus összhangot az épp elegáns öltözékünkkel vagy a sportos megjelenéssel! A kiegészítők segítségével jelentősen alakítható a komplett outfit, és ezzel nyugodtan kísérletezgethetünk.

A férfi nyaklánc típusai 

Ahogyan a személyiségek is igen sokfélék, éppúgy eltérőek az igények az ékszerviselés terén. A férfiak szokása ezen a területen ugyanúgy nem egységes, ahogyan a nőknek sem. Hiszen egy részük az egyszerűbb ezüst nyakláncokat viseli szívesebben, és azt is csak bizonyos alkalmakkor, mások pedig napi szinten hordanak egészen merész darabokat is. Nézzünk meg néhány izgalmas férfi nyakláncot!

A kubai link nyaklánc kétféle színben is elérhető. Arany, és ezüst változatban is. A férfiak egyik legkedveltebb kiegészítői ezek a nyakláncok. Bármilyen megjelenést is részesítünk előnyben, akár az elegánsabb stílust, akár a sportosat, mindegyikhez passzolnak ezek az ékszerek

Egy kicsit merészebb választás a geometriai alakzatokat formázó ezüst színű nyaklánc. Az ilyen ékszerek rendkívül egyediek és remek kiegészítői egy karakteresebb megjelenést preferáló személynek. A különleges dizájn által egy szolidabb outfit is jelentősen felturbózható.

A legújabb amerikai rapper divat trend a gyöngy lánc kereszt medállal. A tejfehér gyöngysor központi eleme egy kövekkel kirakott kereszt medál. Ez a nyaklánc rendkívül markáns és remekül kombinálható másik lánccal együtt is. Akik szeretnének megjelenésükben eltérni az unalmas hétköznapitól, azok számára kifejezetten ajánlott.

A megjelenés szerepe

A mai világban mindenki igyekszik a maga nemében különlegesebb outfitet kialakítani. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját igényeinkkel és az általunk leginkább kedvelt stílusirányzatokkal. Az egyik tanácsunk, hogy bátran kísérletezzünk, amíg rá nem bukkanunk a tökéletes, magunkhoz leginkább közel álló világhoz, ám ezután is, időnként fontos egy picit újítani, és más stílusú kiegészítőket is kipróbálni. 

A megjelenésünk által kifejezhetjük belső világunkat is, és a nálunk kapható ékszerek segítségével ezt könnyedén megvalósítható! Ugyanígy egy jól megválasztott öltözet és kiegészítő segítségével jelentősen kiemelhetjük erősségeinket. Néha el kell rugaszkodni az aktuális divatajánlásoktól, és egy egészen új vonalat kialakítani önmagunk számára. Ékszert viselni nemcsak alkalmakkor lehet, ahogyan egy óra mindennapi társunkká válhat, éppúgy megszerethetünk egy nyakláncot is.