+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Férfi ékszer divat, avagy mik a legújabb trendek?

Kövér Szilvia
2021.05.28 10:41
Férfi ékszer divat, avagy mik a legújabb trendek?

Férfi ékszer divat, avagy mik a legújabb trendek?

 

A férfi ékszer divat legújabb aktualitásai kedveznek azoknak, akik szeretik a karakteres darabokat. Természetesen a visszafogottabb ízlésvilágú férfi ékszereknek is van létjogosultságuk. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő kiegészítőket. Nézzük meg, mit tartogat számunkra az idei év férfi ékszerek terén!

Férfiak és ékszerek?

Sok férfi nagyon óvatos, ha ékszerekről van szó. Hiszen alapvetően nőknek tervezett kiegészítőnek tartják az ékszereket. Pedig ez nem így van. Minden öltözködési stílushoz meg lehet találni a megfelelő férfias kiegészítőt. Hiszen ki mondta, hogy a férfiaknak csak a mandzsettagomb és az övek járnak? Az igazán ízléses, egymáshoz és az outfithez is illő ékszerek sikkes kiegészítői lehetnek egy férfi megjelenésének. 

 

Egy szép óra, stílusos nyaklánc, esetleg az órát kiegészítő karkötő nagyon jól mutathatnak együtt, épp csak a megfelelő darabokat kell kiválasztanunk. Egy-egy szett összeállításakor nagyon is sok múlik a férfi kiegészítőkön.

A férfi ékszer divat és a nyakláncok

Ha ékszerekről van szó, a férfiak a nyakláncoktól tartanak a legjobban. Pedig kiváló kiegészítői lehetnek öltözetünknek. A férfi nyaklánc akkor mutat igazán jól, ha stílusa összhangban van a ruházat stílusával. 

 

A mostani aktuális ékszerdivat a feltűnő és karakteres darabokra koncentrál. Ezért bátran be lehet idén vállalni a vastag kubai link nyakláncokat, akár arany, akár ezüst színben. Nagyon divatosnak számítanak férfi ékszer terén is a nagy medálok. Habár a női ékszereknél a színes strasszkövek ideje jött el, a férfiak esetében inkább visszafogott, egyszínű strasszokat érdemes választani. 

 

Persze azok a férfiak, akik nem azonosulnak ezekkel a karakteres nyakláncokkal, nyugodtan válasszanak visszafogott ékszereket. 

Mi a helyzet a karkötőkkel?

Amikor az ízlésünknek megfelelő, divatos ékszereket keressük, a karkötők sokszor elkerülik a figyelmünket. Pedig nagyon sokféle, férfias karkötőt is találhatunk magunknak, amelyek minden ruhadarab mellett jól mutatnak. Ráadásul idén nagyon divatosnak számítanak a karkötők, férfiak esetében is. 

 

A karkötők nagyszerűen egészítik ki például az elegáns karórákat. Rá vonják a figyelmet, kiegészítik annak szépségét és eleganciáját. Idén nagyon trendinek számítanak az óra mellett hordott vékony karkötők, valamint a többsoros darabok is. A női ékszerek esetében is az idei trend a többsoros ékszerekről vagy több, egyszerre viselt nyakláncról, karkötőkről szól. A férfiak esetében a képletbe bekerültek az elegáns karórák is. Hiszen ezek minden divatot és ékszert kedvelő férfi számára nélkülözhetetlen darabok.

 

Nagyon trendinek számítanak a kubai link karkötők is. Ezeket persze nem érdemes az órával azonos csuklón hordani, hiszen stílusa és karaktere inkább önállóan tud érvényesülni, Nyaklánccal szettben azonban nyugodtan hordhatjuk.

 

Divatosak a bőrkarkötők is, melyeket szintén több sorban is hordhatunk, hiszen általában nem túl vastag darabokról beszélünk. Persze mind a bőrkarkötőnek, mind a láncnak illenie kell stílusunkhoz, személyiségünkhöz is. Át kell gondolni, hogy milyen ruhához hogyan viseljük őket. 

Férfi gyűrűk

A gyűrűkkel már kissé bonyolultabb a helyzet. Bizonyos stílusok nem csak engedik, de igénylik is a gyűrű viselését. Például egy keresztmintás vagy láncmintás gyűrű nagyon jól kiegészíti a hip-hop stílusú összeállításokat. 

A férfi gyűrűk terén más esetben az egyszerűbb darabok számítanak divatosnak. Sok férfi nem is szeret a jegygyűrűn kívül más gyűrűt viselni. Pedig nagyon sikkes darabok léteznek.