+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Többsoros ezüst nyaklánc és társai: a legújabb trendek

Kövér Szilvia
2021.07.24 10:58
Többsoros ezüst nyaklánc és társai: a legújabb trendek

Többsoros ezüst nyaklánc és társai: a legújabb trendek

 

A többsoros ezüst nyaklánc az egyik legnagyobb divat idén. Nagyon jól mutat teljesen zárt nyakú, egyszínű ruhához is, de a nyitottabb nyakú felsők mellett még jobban tudnak érvényesülni ezek a láncok. Idén a bokaláncok is tarolnak. Íme egy kis ékszerkörkép a legújabb trendekről.

Kövek és kristályok éve

Idén a köves ékszerek előtérbe kerülnek. Ez az év ékszerdivat terén a színes és feltűnő megjelenést részesíti előnyben. Idén mindenhol ezüst és arany színű ékszereket, elnagyolt formákat, színes strasszköveket találunk. Ez az év a medálokról, a bohém csüngőkről, a feltűnő, vagány és vidám darabokról szól.

 

Ezért az összes ékszert kisebb-nagyobb kövekkel ékesítik. A kövek pedig legyenek színesek és nagyok, minél nagyobb, annál jobb. 

 

Idén az óriási karika-fülbevaló, a többsoros nyaklánc vagy karkötő, a strasszkövekkel kirakott bokalánc, az óriási színes kővel ellátott pecsétgyűrű tarol.

A többsoros ezüst nyaklánc

 

Az aktuális trendek nagyon szeretnek minden feltűnő ékszert. A fülbevaló érjen szinte nyakig, legyen óriási. Mindenhol medálok, kövek, strasszok lógjanak vagy csillogjanak. Az arany és az ezüst szín is nagyon divatos most.

 

Ezért a nyakláncok esetében divatosnak számít az arany és az ezüst. A többsoros nyakláncok pedig nagyon jól illeszkednek az aktuális trendek koncepciójába: a figyelemfelkeltő, karakteres és kreatív ékszerek sorába.

 

A többsoros ezüst nyaklánc önmagában is nagyon divatosnak számít, és díszítés nélkül is elegendő viselet lehet egy visszafogottabb szett kissé figyelemfelkeltő, izgalmas elemeként. 

 

Azonban léteznek olyan többsoros nyakláncok, amelyeket több különböző medállal díszítettek. Mert egy medál az nem medál. 

 

Például egy vintage hangulatú többsoros nyaklánc nagyon különleges viselet az antik hangulatú, szépen megmunkált medálokkal és a vagány biztostűvel. De vannak bohó stílusú nyakláncok, esetleg romantikus lepkés vagy virágos megoldást is választhatunk. Nagyon jól fog mutatni, igazi stílusos és vagány nyaklánc a többsoros, ezüst vagy arany nyaklánc, főleg, ha sok medállal és csüngővel viseljük.

Melyek a legmenőbb karkötők?

 

Ha már van egy nagyon trendi nyakláncunk, akkor körülnézhetünk az ezüst karkötők között. A karkötők esetében is divatosak a többsoros megoldások. Valamint az aktuális trendek szerinti medálokkal, függőkkel vagy strasszokkal ellátott darabok.

 

Egy trendi vintage hangulatú, sokcsüngős, bohó nyaklánc mellé már legyen medál nélküli a karkötő, ha többsoros. Ha egysorossal szeretnénk viselni, akkor egy strasszokkal kirakott karperecet is választhatunk vagy egy visszafogottabb, diszkrétebb darabot.

 

Azonban úgy is dönthetünk, hogy a nyaklánc helyett a karkötőnk legyen a karakteresebb. Ebben az esetben olyan háromdarabos, többsoros karkötőt viselhetünk, melynek minden darabja más stílusú, egy kagylós vagy szívecskés, egy curb lánc és egy kis csüngőkkel ellátott vékony láncocska. Egy ilyen karkötő nagyon mutatós lehet, rövid ujjú felsővel viseljük vagy olyan ruhával, amelynek az ujja engedi érvényesülni a gyönyörű karkötőt. 

 

Ha szépen megmunkált, izgalmas és egyedi darabot, feltűnően bohó, vidám, esetleg elegáns ékszert keresel, akkor érdemes körülnézni webáruházunk, a WEARING.hu kínálatában.

 

Idén tehát divatos karkötők terén minden lógó medál, színes strasszkő, geometrikus vagy épp virágszimbólum, az arany szín, a curb láncok. Minden, ami vintage vagy épp retró, amely a 80-as évekbe repít. Idén mindenki megtalálhatja a stílusához illő karkötőt vagy nyakláncot, fülbevalót.