+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Igényes karkötő férfiaknak, az egyedi megjelenésért

Kövér Szilvia
2022.07.25 11:26
Igényes karkötő férfiaknak, az egyedi megjelenésért

Igényes karkötő férfiaknak, az egyedi megjelenésért 

 

Az ékszerek viselése napjainkban nem csak a nők körében elterjedt. Egy elegáns vagy épp sportos karkötő férfiaknak is ideális megoldás lehet a ruhaszett felturbózására. Milyen kiegészítőket érdemes választani? A karkötők bőséges választéka rengeteg lehetőséget kínál, hiszen a hangsúlyosabb, karakteresebb darabok mellett többféle stílusú és kivitelezésű ékszer is megtalálható. A cikkben a férfi karkötőkhöz adunk néhány támpontot!

 

Férfi karkötő típusok 

Férfiként egy kicsit más szempontok kerülnek előtérbe, amikor ékszerválasztásra kerül sor. Ilyenkor nem a termék maga játszik központi szerepet, hanem az érték, melyet hozzáad a gondosan összeállított öltözethez. Egy elegáns férfi karkötővel az öltönyös outfit is sokkal stílusosabbá válik. Akár üzleti tárgyalásról van szó, akár egy különleges eseményről, az extravagáns szerelés férfiként is gyakran kihívások elé állít. Milyen karkötővel turbózható fel egy elegáns szett? 

 

Webáruházunk férfi karkötő választékából kedvedre szemezgethetsz, hiszen a kígyóláncoktól kezdve a karperecekig vegyes a kínálat. Öltöny és ing párosítás mellé remek választás egy henger alakú kígyólánc karkötő, mely egyszerű, mégis férfias. Ugyanígy ideális elegáns öltözékhez az óraszíj karkötő, mely tökéletesen visszaadja egy karóra szíjának kidolgozottságát. Akik nem szeretnének órát viselni, de a hozzá kapcsolódó fess kisugárzást mégis megtartanák, nekik kifejezetten ajánlott az óraszíjas formatervezésű ékszer. 

 

Sportos ruhákhoz, hétköznapi elfoglaltságokhoz javasoltak például a textil karkötők, melyek kényelmesek, vagányak, különféle színkombinációkban is elérhetők. Igen népszerű az anchor zsinór karkötő, mely teljes mértékben a csuklóra simul, ezáltal bármikor kényelmesen hordható. 

 

Vagány karkötő férfiaknak 

A karkötők hangulatot, értékrendet közvetítenek, emellett megmutathatnak egy szeletet a személyiségünkből is. Aki például a vagány stílust preferálja, nyugodt szívvel viselhet hangsúlyos, figyelemfelkeltő darabokat. 

 

Régóta foglalkoztat, hogy valami ütősebbet viselj? Tudnod kell, hogy minden egyes nap remek alkalmat kínál a kísérletezgetésre. A saját stílusod kifejezése könnyen megoldható egy karakteres karkötő viselésével. A kiegészítők hozzátesznek egész megjelenésünkhöz, alakítják azt. Miért ne használnánk ki ezt a lehetőséget? 

 

Mit üzennél a világnak hétfőn? Milyen benyomást keltenél másokban egy céges rendezvényen? Válassz ez alapján karkötőt, és mutasd meg egyedi stílusod!

 

Egy könnyed farmer és póló kombináció sem lesz annyira hétköznapi, ha mellé kiegészítőt is választasz. Manapság sokan követik szemellenzősen a divatot, pedig ékszerválasztásnál a legfontosabb, hogy a magad igényeit tartsd szem előtt! Nálunk, a WEARING.hu webáruházban nem csupán karkötőket kínálunk számodra, hanem testékszereket, hip-hop ékszereket és egyéb kiegészítőket is beszerezhetsz. 

 

A karkötő viselésének szabályai 

Az egyik legfőbb szabály, hogy a saját preferenciáid alapján válassz, és viselj ékszert! Emellett természetesen léteznek bizonyos ajánlások, melyeket célszerű szem előtt tartani. Például a méretezés kapcsán. Olyan méretű karkötőt válassz, amelyik nem csúszkál, de nem is szorít. A legideálisabb, ha az inged ujja alatt marad, előre- és hátracsúszás helyett. 

 

A legoptimálisabb, ha csak az egyik csuklódon viselsz karkötőt, a másikat pedig szabadon hagyod. Így kellően érvényesül az az egy ékszer, és elkerülhető a “túl sok” hatás. 

 

Amennyiben karórát is hordasz, ez esetben egy szolidabb, letisztultabb stílust képviselő darabot viselj mellette.