+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Stílusos ékszerszettek

Kövér Szilvia
2021.10.25 11:49
Stílusos ékszerszettek

Stílusos ékszerszettek

 

Az ékszerszettek vásárlása azért lehet jó ötlet, mert a szett elemei tökéletes harmóniában vannak egymással. Nem csak a stílusuk azonos, de úgy vannak összehangolva az ékszerek, hogy egyszerre viselve sem legyen zavaró, zsúfolt az összhatás. Most megmutatunk néhány elegáns és vagány ékszerszettet!

 

Romantikus vintage szett

A vintage stílus nagyon divatosnak számít mostanság. Egy szépen kidolgozott, klasszikus stílusú dísz bármilyen ruhát fel tud dobni. Választhatunk karkötőt vagy többsoros nyakláncot, esetleg egyszerű, medálos darabot is, a hatás nem marad el. 

 

A romantikus hangulatú ékszereket a szép gyöngyök, strasszkövek és az alapos, részletes megmunkálás teszi igazán különlegessé. Például mennyire bájos és stílusos dolog a Katalin hercegnő jegygyűrűje által ihletett gyűrű, illetve komplett szett viselése?

 

Ugyanis nálunk a Katalin hercegnős ékszerszett is elérhető. Az ezüstből készült ékszerek fülbevalóval, nyaklánccal és az elmaradhatatlan gyűrűvel alkotnak egy romantikus, királyi ékszerszettet.

Bájos, csepp alakú ékszerszett

Az ezüstből készült ékszerszettek kínálata még sok izgalmas darabot rejt. Éppen ezért érdemes szemezgetni webáruházunkban. Például az elegánsan visszafogott, csepp alakú formák által ihletett szett is nagyon népszerű. A kristályokkal körberakott cirkónia esztétikusan simul bele környezetébe. 

 

Ez azt is jelenti, hogy egy ilyen kiegészítő fülbevalót vagy nyakláncot sokféle ruhához hordhatunk, de minden esetben elegánssá teszi megjelenésünket. A plattírozott ezüst gyűrű, nyaklánc és fülbevaló lélegzetelállító egységet alkot.

 

Geometrikus formák

A geometrikus formájú darabok is nagyon divatosnak számítanak. Lehet rombusz vagy négyzet alakú óriási fülbevaló, esetleg geometrikus formájú elemekből fűzött karkötő, a geometrikus mindenhogy divatos.

 

Ezért egy egyszerű, de elegáns, strasszkövekkel kirakott geometrikus clipből, karkötőből és nyakláncból álló szett most nagyon ütős kiegészítőnek számít. Kisebb strasszkövek, esetleg színes kövecskék dobhatájk még fel az összhatást.

 

Azoknak, akik visszafogottabb díszeket szeretnek, érdemes kövecskék nélküli, egyszerűbb változatot keresniük. Szerencsére ilyet is lehet kapni.

Bohó ékszerek

A színes, gyöngyös, bohó ékszerek nem csak divatosak, hanem eszközt jelentenek egyéniségünk kifejezésére. A gyakorlatiasabb ékszerkedvelők pedig már csak azért is választhatnak maguknak egy ilyen készletet, mert a színes darabok nagyon jó kiegészítői lehetnek a fekete vagy sötét, egyszínű ruháknak. 

 

Választhatunk vagány karkötő- nyakláncszettet ebben a stílusban, de akár nyaklánc-bokalánc vagy más párosításban is jó megoldás az összeillő ékszerek viselése. 

 

Hip-hop stílusúak

Azoknak, akik kifejezetten szeretik a dögös és vagány hip-hop stílusú ékszereket, van egy jó hírünk! Ők nem fognak csalódni, ha alaposabban megnézik webáruházunk, a WEARING.hu kínálatát. 

 

Jelenleg például szettben található nálunk a Coffee bean karkötő-nyaklánc kombó, amely strasszkövekkel kirakott, kávébabra emlékeztető láncszemekből álló, feltűnő és nagy láncot és karkötőt takar. Nagyon látványos, feltűnő kiegészítőkről van szó, Nem csak a hip-hop stílusú, lazább outfitek esetében ütős egy ilyen lánc vagy karkötő viselése. Ugyanis bármilyen trendi ruhaszett mellett jól mutathatnak ezek az ékszerek. 

Ahogy az Ice out Miami szett is, ahol a látványos kubai lánc mellé feltűnő, aranyozott, strasszokkal kirakott óra jár.