+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

+36-70/672-6515  |  info@wearing.hu  |  INGYENES SZÁLLÍTÁS ÖSSZEGHATÁR NÉLKÜL!

BLOG

Stílusos karórák férfiaknak

Kövér Szilvia
2022.08.18 11:43
Stílusos karórák férfiaknak

Stílusos karórák férfiaknak 

 

Napjainkban a kiegészítők a férfiak körében is egyre nagyobb szerepet kapnak, ennek következtében gyorsan bővül a termékpaletta, különösen karórák férfiaknak tervezett modelljei terén. A gondosan megválasztott óra még elegánsabbá teszi az egész megjelenést. Néhány alapvető szempont jól jöhet a kiválasztáshoz és a viseléséhez. Cikkünkben ezt a témakört járjuk körbe, és hasznos tippeket is adunk!

 

Elegáns karórák férfiaknak 

A megfelelő karóra luxust, eleganciát közvetít, emellett tökéletesen passzol az éppen viselt öltözékhez. Manapság már nem feltétlenül a funkciója miatt viselik, hanem inkább a stílusos outfit nélkülözhetetlen kiegészítőjeként. Az általa kommunikált értékek, és az egyedi külső ma már elengedhetetlen egy fontos üzleti megbeszélésen vagy különleges eseményen. 

 

Izgalmas, stílusos férfi karóra kategóriánkban elegáns órák bőséges választékát kínáljuk. Érdemes szétnézni az oldalon, mivel rendkívül széles a termékpaletta. Geneva, Chronos, Quartz, Onola, CRRJU és Hannah Martin karórák vegyes választéka elérhető. 

 

Prémium kategóriás modellek is beszerezhetők, például a fekete számlapos Hannah Martin karóra, mely remekül passzol szinte bármely elegáns szetthez, időtálló nemesacélból készült, gyönyörű díszdobozos kivitelben. Választható fekete számlappal is. Afféle örök darab, mely egyetlen kiegészítős fiókból sem hiányozhat. Tökéletesen passzol elegáns öltönyszettekhez, ugyanakkor a lazább ing és farmer kombinációhoz is remekül illik. 

 

Öltözékkel harmonizáló karóra

Az öltözethez passzoló karóra kiválasztásánál egy egyszerű szabályt érdemes figyelembe venni, ez pedig a hasonlót a hasonlóval elv. Azontúl, hogy összességében harmonizálnia kell az egész megjelenéssel, a szettben jelenlévő csatokhoz és bőr elemekhez is illeszkednie kell. Gondolunk itt a mandzsettagombokra, valamint a cipőn és övön lévő csatokra. Emellett célszerű az övhöz színben és stílusban passzoló óraszíjat választani. Például fekete cipőhöz a fekete szíj, barna vagy szürke lábbeli esetében szintén az azonos színű óraszíj mutat jobban. 

 

A ruha és a cipő stílusához is illeszkedjen a férfi karóra. Nem olyan nehéz, mint ahogyan elsőre hangzik. Csupán a szettben lévő elemekhez azonos színű és hasonló stílusú darabot érdemes választani. 

 

Jó megoldás még, ha egy alapdarabot szerzünk be, amely szinte mindenhez passzol, például a fent említett Hannah Martin férfi karóra fekete számlappal, nemesacél szíjjal egy igazi jolly joker. 

 

Célszerű azon a csuklón viselni, amelyik a kevésbé domináns kezünk, ezzel meghosszabbíthatjuk az élettartamát. Szintén fontos, hogy ne túl szorosan és ne túl lazán fonja körbe a csuklót. Semmiképp se akadályozzon a napi tevékenységek során, ez alatt azt értjük, ha esetleg túl lazára van engedve, akkor könnyen beakadhat, ha pedig szoros, kényelmetlenné válhat a viselése.

 

Tippek elegáns karórákhoz 

Egy stílusos karóra jelentősen felturbózza az egész külsőt, sokkal elegánsabbá varázsolja a komplett öltönyszettet, emiatt mindenképpen érdemes viselni például üzleti tárgyalásokon, esküvőkön, rendhagyó vacsorákon és irodai környezetben is. Magas színvonalú rendezvényeken tulajdonképpen kötelező darab. 

 

A prémium férfi luxuskarórák egyre elterjedtebbek, ami nem is meglepő, hiszen ma már elvárás, hogy szinte minden élethelyzetben stílusosak, elegánsak legyünk. Ezzel is hangsúlyozva a saját magunk által fontosnak vélt értékeket.


Webáruházunk termékei között egyéb férfi kiegészítők is fellelhetők, például férfi nyakláncok és gyűrűk is, melyek segítségével még különlegesebb stílus alakítható ki.